Fik skiftet glas på min iPad, efter jeg fik den retur ville den slet ikke lade - var ikke et problem før de fik den - prøvet at e-maile dem 2 gange - de svarer ikke tilbage på mine henvendelser
Teleone - Professionel iPhone Reparation
Vores datter kom hjem fra skole med en mobil, hvor glasset var smadret. Vi ringede til afdelingen i Brønshøj kl. 1630 og spurgte om de kunne nå at lave den inden de lukkede kl. 1800. "Ja, hvis I kan k... Mehr ansehen
Da min datter vandskadede sin nye telefon, troede jeg at det ville blive en dyr affære. Men Teleone i Ndr. Frihavnsgade rensede den gratis og vi slap med at få skiftet et kamera til under 300,-. Ove... Mehr ansehen
Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på TrustPilot, men Teleone på Vesterbrogade 96 i København fortjener hver en stjerne de kan få. Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er værkstedet med professionel iPhone reparation, reservedele og viden. Vores dygtige teknikere er her for dig, uanset hvad din iPhone fejler. Vi tilbyder Apple iPhone reparation foruden reservedele og serviceydelser. Vores iPhone reparation omfatter alt fra problemfri glas reparation til funktionel genopretning af din vand beskadigede iPhone. Vi har en meget høj succesrate på selv de mest svære vandskader. Hos Teleone står vi indenfor alle reparationer og tjenester som vi yder, vi bruger udelukkende markedets bedste kvalitets reservedele til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5. Vi kan desuden tilbyde OEM samt originale reservedele til nogle enheder såsom iPhone 6 og iPhone 6S.
Frederikssundsvej 301, 2700, Brønshøj
- 31 41 20 21
- info@teleone.dk
- www.teleone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Har i dag fået skiftet en ødelagt skærm på min iphone 5. Afleverede den i butikken 12.36. Kl. 13.05 var min telefon ordnet og betalt. Super hurtig og effektiv service - og så var jeg heldig, at butikken har tilbud i øjeblikket, så jeg slap med 666 kr.
Vender helt klart tilbage, hvis jeg får problemer en anden gang :-)
God service i forbindelse med Wifi-problem på iPhone 4s
Min iPhone 4s har to gange haft problemer med, at Wifi (og Bluetooth) ikke fungerede og ikke kunne slås til. Det er åbenbart et kendt problem på iPhone 4s. To gange har jeg fået problemet fikset hos Teleone på Vesterbrogade 96, begge gange gratis. Rigtigt god service!
Desværre er problemet begge gange kommet tilbage igen efter nogle uger, men det kan man ikke laste Teleone. (Apple, skam jer at lave et så dyrt produkt, som ikke fungerer på et så centralt punkt som Wifi!)
perfekt...tog 25 minutter. god og venlig betjening.
Indleverede min søns iphone 4s med smadret skærm. 25 minutter senere var den fiks og klar, renset og så pæn som mulig.
Og så var der tilbud da jeg kom, normal prisen var vist 395 kr, tilbud 333 kr, dejlig overraskelse :-)
Venlig og høflig betjening :-)
100% tilfreds . Kan varmt anbefale dem :-)
Service i verdensklasse
Teleone havde den absolut bedste service! Fik lavet min skærm på 5 min. Bedre kan det ikke blive! Teleone kan klart anbefales!
Bedre end alle andre!!!!
Af alle de steder jeg har prøvet for at få repareret min IPhone er Teleone absolut de mest pålidelige, mest serviceminded og mest driftsikre! Man får alt for alle pengene. Teleone er yderst anbefalelsesværdige!
Hurtig og god service
Jeg fik skiftede mit bagcover på 5 min overdrevet god service
Bedste service
Fik ødelagt tænd/sluk knappen. Teleone ordnede problemet på
Næsten ingen tid !!!!
- kan 100% anbefales!
Virkelig fantastisk service
Min skærm flækkede og jeg skulle rejse samme aften. Jeg gik ned i teleone og bom! 20 min. Så var det ordnet. Jeg kunne slet ikke finde nogen fejl overhovedet og jeg er godt tilfreds! Super god service til en billig pris!
SUPER Service..
Ikke alle steder man oplever denne service. Hurtig og venlig betjening!
Min mobil måtte dog igennem service værkstedet et par gange for at gennemskue fejlen. Problemet blev løst med stor tilfredshed.
Kan KUN anbefale Teleone til andre.
Trylle, trylle
Var forbi Teleone på Vesterbrogade fredag eftermiddag med et ( for 3 gang ) ødelagt skærmglas. Desværre var glasset til min model udsolgt og jeg må indrømme, at jeg ikke var særlig glad ved tanken om at skulle løbe "spidsrod" mellem div. butikker for at finde det rigtige glas. Jeg sagde lidt for sjov, "at det var trist, at han ikke kunne trylle lidt for mig", - hvortil han svarede, "at det mente han faktisk godt at han kunne. . . "
!0 minutter efter stod jeg på gaden igen med en mobil og et glas som var væsentlig pænere end det gamle, - også før det gik i stykker. Så tak for go´service og fair priser. :o)
super service og gode priser
Har fået repareret 8 iphone/ipad og altid lavet godt og hurtigt. En reklamation som blev lavet uden spørgsmål uden beregning.
Yderst effektiv og professionel service.
Jeg var nede hos Teleone med min iPhone 4s, efter en rigtig dårlig oplevelse hos Telenor. Mikrofonen på min iPhone var gået i stykker, og på trods af garanti, ville Telenor intet gøre for at hjælpe mig, da jeg havde fået sat ny front på, hvilket jeg var uvidende om ville medføre tab af garanti. Jeg gik som en sidste mulighed ned til Teleone og spurgte om de gad kigge på den. Efter en halv time fik jeg en telefon tilbage, der var så god som ny og virkede perfekt - inkl. en ny høresnegl. Det kalder jeg god service. Har desuden kun hørt godt om Teleone fra andre, og på Østerbro går rygtet allerede, at de kan klare alt det, ingen andre kan. Jeg kan til enhver tid anbefale Teleone.
Super service!
Jeg kommer ned med min datters iPhone 4S med sort skærm uanset hvad jeg selv gjorde. Efter fem minutter sommer svaret: " det var bare en løs forbindelse - det ska' du ik' betale for"
Perfekt service og perfekt Kvalitet!!!
var inde i teleone igår og fik min iphone 5 repereret! dejligt at se min tlf se så godt ud! ikke nok med at han klarede det så hurtigt så var det fantastisk service! kan helt klart anbefale teleone til enhver! for mit vedkommende så ved jeg at fra nu så er det teleone jeg henvender mig til når min mobil fejler noget. hurtigt & godt! :)
Fantastisk service!
De strækker sig virkelig det ekstra for at gøre sine kunder tilfredse.
Hurtig og effektiv service. Anbefales til enhver!
Bedste betjening og fin kvalitet
Verdens bedste kundeservice, fik min iPhone 5 lavet trods jeg kom 2 min. Inden lukketid. Skal rejse i nat, så det var virkelig vigtigt og dejligt at få en velfungerende teleon med på rejsen. Servicen skal opleves :)
Fantastisk resultat og service!
Har fået repareret skærmen på min iPhone og den er som ny! Rigtig god betjening! Vil absolut anbefale
Hurtig betjening og perfekt kvalitet
Jeg fik repareret min forskærm og bagskærm på min 4S på 20 min. Kvaliteten er perfekt.
Absolut hurtig service! Topklasse!
Jeg havde smadret min splinternye LG G2. Mens alle andre telebutikker tøvede med at lave min LG, da de åbenbart kun kender til iphones, så tog jeg chancen og besøgte Teleone på Vesterbro.
Det tog dem 30 minutter at lave min telefon. Super god service. De holder hvad de lover.
Kan klart anbefales!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.