Fik skiftet glas på min iPad, efter jeg fik den retur ville den slet ikke lade - var ikke et problem før de fik den - prøvet at e-maile dem 2 gange - de svarer ikke tilbage på mine henvendelser
Teleone - Professionel iPhone Reparation
Vores datter kom hjem fra skole med en mobil, hvor glasset var smadret. Vi ringede til afdelingen i Brønshøj kl. 1630 og spurgte om de kunne nå at lave den inden de lukkede kl. 1800. "Ja, hvis I kan k... Mehr ansehen
Da min datter vandskadede sin nye telefon, troede jeg at det ville blive en dyr affære. Men Teleone i Ndr. Frihavnsgade rensede den gratis og vi slap med at få skiftet et kamera til under 300,-. Ove... Mehr ansehen
Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på TrustPilot, men Teleone på Vesterbrogade 96 i København fortjener hver en stjerne de kan få. Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er værkstedet med professionel iPhone reparation, reservedele og viden. Vores dygtige teknikere er her for dig, uanset hvad din iPhone fejler. Vi tilbyder Apple iPhone reparation foruden reservedele og serviceydelser. Vores iPhone reparation omfatter alt fra problemfri glas reparation til funktionel genopretning af din vand beskadigede iPhone. Vi har en meget høj succesrate på selv de mest svære vandskader. Hos Teleone står vi indenfor alle reparationer og tjenester som vi yder, vi bruger udelukkende markedets bedste kvalitets reservedele til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5. Vi kan desuden tilbyde OEM samt originale reservedele til nogle enheder såsom iPhone 6 og iPhone 6S.
Frederikssundsvej 301, 2700, Brønshøj
- 31 41 20 21
- info@teleone.dk
- www.teleone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super
Der var rigtig god service og de havde den klar hurtigt.
Fik lavet min mobil på under en time kan varmt anbefales
Super rep. Af mobil.
Billigt og professionelt
Særdeles god oplevelse, fik min iPhone 6 skærm repararet nemt og hurtigt.
Kan klart anbefales.
Perfektion
Har skiftet min iPhone skærm hos Teleone knap 20 minuter efter var jeg kørerene igen.
Perfekt
Yderst professionel og pålidelig service i Brønshøj.
Har flere gange brugt Teleone på Østerbro.
Super god service. Hurtig og venlig betjening og apparater der virker efter rep.
Elendigt service
Først og fremmest ventede lang tid på at få min iPhone repareret og det var også helt fint.
Under reparations tiden ringer de til mig og beder om min Apple Id password! jeg var lige ved at give det, men Thank god jeg ikke gjord det, så sagde han, at han ikke kan se om den repareret eller ej, og jeg må selv komme der. Jeg gik der, de gav my iPhonen står foran ham og prøver at log på min iPhone, men den accepterer ikke min kode, flere forsøg uden held. Spurgte ham flere gange, hvorfor kan jeg ikke komme ind, svarer mig at det ved han ikke og jeg må kontakte Apple! Han ikke en gang overvejede, at han må have givet mig en forkerte iPhone. Jeg betalt og gik med den iPhone uden at kunne brug den. Fik købte en ny iPhone. Anyways, efter mere end en måned finder jeg ud af at min iPhone kunne være byttet. Gik tilbage til butikken, siger de til mig kom efter en uge! det nægtede jeg og finally kommer Herren ud med min iPhone,som er tændt og når man trykker på start knappen kan man tydelig se skærmbilledet der tilhører mig! Jeg var enormt sur og skuffet over hele forløbet og de sagde jeg også til ham, velkommende siger ikke en gang undskyld, men tværtimod en ubehalig tone og service.
Slet ikke anbefales !!!!
ipad repair
Super flinke og dygtige folk, har charme og tjek på det. kh lars
En rigtig god oplevelse
Jeg fik skiftet min skærm på min iPhone6 i Brønshøj. Det blev lavet på 30 min og den fungerer upåklageligt igen. Det var endda et af de billigste steder som havde fået gode anmeldelser, og derfor valgte jeg dette.
Så kan helt sikkert anbefale stedet.
Reperation af iPhone 6 skærm
Hurtig, effektiv service i topklasse! Anbefales!!
Sjældent møder man så højt et service niveau og så oven i købet også en prisrimelighed der gør at det er svært at tørre smilet af, når man forlader forretningen.
Ved sidste besøg blev jeg betjent af Ali og som alle andre tilknyttet forretningen, var også han super servicemindet og ikke uden en god portion humor.
Klart min butik, når det kniber med teknikken.
nordre frihavnsgade
God betjening, og de er til at tale med... Jeg kommer igen når min mobil går ned..
HP
Super god og hurtig service
Fik repareret iPhone 4 skærm til 300 - gik hurtigt og nemt, og ingen efterfølgende problemer.
Super og hurtig service
Mine oplevelser er kun positive. Hurtig og grundig service. Klar fokus på at kunde forlader butikken helt tilfreds. Kan absolut anbefales til klodsede mennesker som mig der taber deres iPad med mellemrum.
Super hurtige, dygtige og meget kundevenlige
Fik skiftet skærm på min iPhone 6. Det tog under 30 minutter. Ekspedienten foreslog 3 løsninger i forskellige prisklasser. Han forklarede meget fagligt om de forskellige skærme, uden at anbefale den dyreste som den bedste løsning for mig. Jeg smadrer tit min skærm, også de dyre, så den billigste skærm er min bedste løsning. Rigtig godt sted, jeg vil klart anbefale det!
Super service!
Jeg havde igennem en ven blevet anbefalet at få lavet min skærm hos Teleone. Da jeg ikke var kendt ved navnet forvekslede jeg butikken med den nærmere beliggende mobil reparations butik lidt længere nede af gade, hvor jeg istedet fik lavet min iPhone i den tro at det var Teleone jeg var hos. Da jeg var uvidende og de nærmest udgav sig for at være den den butik min ven havde snakket med, gik jeg hurtig med på den.
2 timer senere gik min iPhone i sort, da jeg så ringer Ali op (medarbejder i Teleone) finder jeg først her ud af at de har snydt mig og det var tele Vesterbro jeg befandt mig i. Vi aftaler herefter hvordan jeg skal gribe situationen an og det ender med jeg får penge retur(hos tele Vesterbro), da skærmen var intet værd.
Jeg kan varmt anbefale at få fikset jeres iPhones hos Teleone! fantastik service og så til en rimelig penge.
Fem stjerne herfra
Hurtig service
God og hurtig service. Billig priser.
Og så kan de lave andre telefoner end æbler'
Fantastisk kundebetjening
Jeg har idag haft min iPhone til reparation. Ali gav en super god service. Tak for hjælpen.
1. klasses kundeservice
Jeg fik à 2 omgange udskiftet batteri og skærm på min iPhone 5 (p.g.a. dét problem med Apple’s oprindelige batteri, der ’svulmer op’ og presser skærmen udad) i Teleone på Vesterbrogade.
Begge gange var servicen helt i top, og begge gange tog det kun omkring 1 time fra min iPhone var indleveret, til jeg fik den retur.
Jeg vil helt klart anbefale dem.
Hurtigt og billig service!
Skærmen på min iPhone6 blev fixet på ingen tid, og til den billigste pris i Kbh. Jeg har lun positive ting at sige om service, pris og resultat af reparationen!
PS: det var Teleone Vesterbro ved Ali.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.