Fik skiftet glas på min iPad, efter jeg fik den retur ville den slet ikke lade - var ikke et problem før de fik den - prøvet at e-maile dem 2 gange - de svarer ikke tilbage på mine henvendelser
Teleone - Professionel iPhone Reparation
Vores datter kom hjem fra skole med en mobil, hvor glasset var smadret. Vi ringede til afdelingen i Brønshøj kl. 1630 og spurgte om de kunne nå at lave den inden de lukkede kl. 1800. "Ja, hvis I kan k... Mehr ansehen
Da min datter vandskadede sin nye telefon, troede jeg at det ville blive en dyr affære. Men Teleone i Ndr. Frihavnsgade rensede den gratis og vi slap med at få skiftet et kamera til under 300,-. Ove... Mehr ansehen
Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på TrustPilot, men Teleone på Vesterbrogade 96 i København fortjener hver en stjerne de kan få. Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er værkstedet med professionel iPhone reparation, reservedele og viden. Vores dygtige teknikere er her for dig, uanset hvad din iPhone fejler. Vi tilbyder Apple iPhone reparation foruden reservedele og serviceydelser. Vores iPhone reparation omfatter alt fra problemfri glas reparation til funktionel genopretning af din vand beskadigede iPhone. Vi har en meget høj succesrate på selv de mest svære vandskader. Hos Teleone står vi indenfor alle reparationer og tjenester som vi yder, vi bruger udelukkende markedets bedste kvalitets reservedele til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5. Vi kan desuden tilbyde OEM samt originale reservedele til nogle enheder såsom iPhone 6 og iPhone 6S.
Frederikssundsvej 301, 2700, Brønshøj
- 31 41 20 21
- info@teleone.dk
- www.teleone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg vil absolut anbefale Teleone …
Jeg vil absolut anbefale Teleone Brønshøj . Jeg har netop fået repareret min Mac af Alaa i Brønshøj afd. Super god service, professionel, følte mig i trygge hænder. Tak

FANTASTISK KUNDESERVICE!
Mit simkort havde sat sig fast i telefonen, og den sødeste ekspedient hjalp mig med at få det fri! Han var super hurtig, effektiv, telefonen fik ikke en eneste rids! Da det var en mindre opgave fik jeg det endda helt gratis! Dét kalder jeg fantastiask kundeservice!

Antwort von Teleone - Professionel iPhone Reparation
God og ærlig proces omkring fejldiagnose (uden omk.)
Har ved 2 lejligheder i dec-2017 anvendt Teleone til rep. af min (iPhone 4) og min kones iPhone (iPhone 5). God og ærlig proces omkring fejldiagnose og god pris sammenlignet med andre.
Fantastisk service🤘🏻😃
Top kundeservice
Skulle have fikset en smadret skærm på min iPhone. Får af vide at de tager en halv time, og kommer tilbage til butikken for at hente min telefon. Her får jeg så af vide at den skærm de havde liggende var defekt, men de har sendt en mand ud for at hente en ny. To timer senere har jeg en flot telefon igen, dog virker højtalerne ikke. De søde teleone fyre har glemt at fjerne det de sætter på højtalerne som beskyttelse under reparationen, men løser det på ingen tid, og kompenserer i øvrigt for det på en så høflig og professionel måde, at selvom det endte med at tage langt mere af min tid end de 30 min de reklamerer for, så var jeg 110% tilfreds. Fejl kan ske, men måden man løser dem på betyder alt. Jeg kommer igen næste gang jeg har været en klovn og tabt min telefon :-)
Fantastisk god service
Fantastisk god service, der lige gjorde min dag meget bedre.
TAK FOR HJÆLPEN
Indrømmet: vi er ikke IT-verdensmestre, men vi bruger hver dag vores iPhones og computere. En iPhone er en virkelig en smart lommecomputer, som kan utrolig mange ting ud over det helt banale som telefon. MEN den har også en forbandet masse knapper, som man uforvarende kan komme til at trykke på, og så har vi baladen. Det koster ofte en tur hen til Teleone i Nordre Frihavnsgade, hvor to meget flinke og behagelige unge mænd står parat og som regel klarer det uløselige problem ved at trykke på en enkelt knap! En enkelt detalje: Det er uhyre sjældent de kræver nogen form for betaling....!
Bente Groth og Ole Banke
Sød, smilende, venlig og professionel betjening
Jeg har gudskelov aldrig haft brug for at få repareret min iPhone - 7-9-13, men jeg har haft en del småproblemer - som også skyldes mine manglende tekniske evner - som Teleone i Ndr. Frihavnsgade altid har kunnet hjælpe mig med - endda uden beregning. Sød, smilende, venlig og professionel betjening. Sku' jeg en dag få brug for en større reperation af min telefon, er det helt sikkert dem, jeg vil gå til. Tak :-)
Maria Juliane Friedrichsen
Benny i Teleone på nordre frihavnsgade …
Benny i Teleone på nordre frihavnsgade har flere gange hjulpet mig og min kone med telefoner der driller på den ene eller anden måde. Altid med et smil på læben, forståelse for problem og kompetence i top. Der kommer jeg også tilbage næste gang. vh Emil
Fremragende, ærlig og reel service - kan klart anbefale Teleone
Min datters Iphone 6 var gået fuldstændig død. Kunne ikke lade, tænde eller noget som helst. Hun havde selv forespurgt om reparation et andet sted i København, som sagde at det ikke kunne laves - men de kunne da lige sælge hende en anden brugt telefon for 3200 kr. og beholde hendes telefon. Jeg har før fået fremragende service hos Teleone, så syntes lige at jeg ville give det et forsøg mere hos dem. Teleone tilbød en gratis diagnose af problemet. Det viste sig at bl.a. at være en strømstyringsenhed (hed vist U2/IC chip?) + en backlight chip. Teleone tilbød mig en fast og fair pris (1500 kr. hvis de kunne lave det ellers gratis). Teleone knoklede med at få fikset telefonen i flere dage og til sidst lykkedes det. Fremragende service - jeg kan kun anbefale Teleone og jeg handler helt sikkert der igen, næste gang jeg eller familien får problemer med mobilerne.
Hurtig betjening
Kom med defekt skærm et andet sted fra, fik ny original skærm på under 30 min til samme Pris som jeg gav for en uoriginal .
Vil helt klart anbefale andre dette sted
ja den absolut bedste service ..
ja den absolut bedste service ...
har været der idag .
kommer ind , de afbryder en rep.
for at hjælpe mig og på trods at de tydeligt ser jeg har mobil med mig ,
og sikkert ikke er en mulig kunde til et større køb / salg .
klippe sim kort til et nano der passer i min nye medbragte .
INGEN REGNING ....
stadig smilende , tid til snak og afslutte mig ordenligt .
STOR TAK .
ps. lære nok aldrig at udtale HUAWEI ( p10 lite )
Super service oplevelse
Super service oplevelse. Jeg havde fået repareret min iPhone 6 skærm hos Teleones afdeling på Vesterbro i slutningen af september 2016, men desværre ikke godt nok, så skærmen havde sluppet rammen. Jeg kørte til afdelingen på Vesterbro for at få den fikset, men den var i mellemtiden blevet lukket, så jeg tog en tur forbi afdelingen på Østerbro i stedet. De kunne i første omgang ikke hjælpe, da konceptet er franchise, og de to afdelinger derfor ikke har samme ejer. De gik imidlertid alligevel med til at gøre en indsats og lovede, at vi fandt en løsning, som begge parter ville blive tilfredse med, da de godt kunne se, at det ikke var en fantastisk situation at stå i, når den gamle afdeling var lukket, og de ikke havde repareret den godt nok. 30 minutter senere stod jeg med en telefon, som var blevet fikset med en helt ny skærm, så jeg kunne ikke være mere tilfreds. Tak for god service Teleone! :-)
Fik skiftet mit iPhone 6 plus batteri i …
Fik skiftet mit iPhone 6 plus batteri i forgårs, men den springer stadig fra mange procent til 1 og slukker :-/
Fantastisk service
Ovenikøbet er de smaddersøde og gad at forklare en gammel idiot (mig), hvad en vandskade gør ved en telefon og had jeg skal gøre næste gang hun taber den i vandet.
Stærkt anbefalelsesværdige både mht pris og service!

Lykkelig kunde!
Da min iPhone faldt knækkede skærmen og havde mistet håbet for den. Teleone blev anbefalet aå jeg bestemte mig for at aflevere den derinde. Fik den igen efter en halv time og den virkede som var den helt ny! Kan helt klart anbefales!

Splinter ny skærm
Jeg er super glad for min nye skærm! Tak Teleone :))))
Great service
While on vacation my phone screen broke. I got a phenomenal service and very quick repair time. Great for a quick fix.

Antwort von Teleone - Professionel iPhone Reparation
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.