This is supposed to help!!! I used them only once and was SO disappointed...terrible interferences...then a dry voice urging me to get nearer the phone. all in all pretty awful anne-marie
Telecare
Jeg sendte min mobil med posten onsdag d. 28. november og jeg modtog den allerede igen tirsdag d. 4. december, dvs. incl. fragt frem og tilbage tog det kun 6 dage, hvilket jeg slet ikke havde regn... Mehr ansehen
Har sendt min galaxy S4 til reperation 2 gange nu grundet ekko for modtager af opkald når den er på medhør. Begge gange er telefonen kommet retur med det de kalder "opdateret software" og det... Mehr ansehen
Min tlf skulle laves gratis via mobilforsikring, får en regning på 1983kr. Ringer ind, sidder i kø i 33min. Da jeg kommer igennem oplyser jeg skadenr osv og får afvide det ikke passer med imei nr s... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Total iorden service :-)
Var hos deres afdeling i Esbjerg i dag, gik ind med telefonen kl. 10 , og gik ud med en ny telefon kl. 11, så IKKE en finger og sætte på servicen :-)
Brug ikke tid på at ringe til deres kundeservice!!!
Har ringet i to timer sammenlagt over to dage. Hvordan kan man være nummer et i køen i næsten en time?
Spild af min tid!!! Er mig fuldstændigt uforstående at man kan acceptere en så ringe kundeservice i en virksomhed. Eller rettere sagt INGEN kundeservice.
I skrivende stund har jeg været nummer 1 i køen i nu 58 min, og det fortsætter sikkert til i lukker og så ryger forbindelsen! Hvis i vil godtgøre mine spildte timer, og ellers så gode humør, kan i få oplyst mit kontonr.
0 ud 0 stjerner!! Håber i går konkurs!!!!!
Total manglende forstand på de ting de har med at gøre
Min mands Iphone 6 blev sendt til reparation 18/11 2014. Den skulle bare have nyt glas - og den er stadig ikke færdig. Pengene for reparationen er indbetalt for længe siden. Undskyldningen for at telefonen ikke er færdig er, at min mand skal fjerne "find min iphone" - som iøvrigt slet ikke er installeret på telefonen.
Man kan undre sig over, at "find min iphone" skal fjernes for at påsætte nyt glas.
Frygter hvad de har gjort ved telefonen - og det værste er at det er TDC der bruger dem som samarbejdspartner. Jeg er sgu ikke tyg - og fremover bliver det bestemt ikke hverken Telecare eller TDC der skal regne med os.
Nu forsøger jeg at komme i telefonisk kontakt med telecare og er nr. 8 i køen på tiende minut. Alene dette fortæller meget om firmaet - det må jo være fordi der er mange der har problemer.
Og endelig lykkedes det så at komme igennem, kun for at få at vide, at den telefon de nu har haft siden 18/11 ikke kunne repareres og at det beløb vi har indbetalt er for ombytning til en anden telefon. Vi skal sgu ikke have nogen ombytning og da slet ikke uden at have fået besked om, at vores ikke kunne repareres. Så forstår jeg bedre at "find min Iphone" skulle fjernes for så kan de jo sælge den videre til andre - ellers er der jo ingen mening i at fjerne "find min Iphone". Og hvis de kan sælge den videre må det jo være fordi den kan repareres. Og skulle vi så have en gammel brugt Iphone i stedet for den vi har som kun var en måned gammel. Sådan noget svindel.....
TELECARE KAN BESTEMT IKKE ANBEFALES
fatter ikke at teleselskaber bruger telecare
det er noget møj de laver, og de ved ikke noget om iphone 5, de er 4 gange så dyre, som teleone der ved hvad de laver
Så brug ikke telecare og tænk jer om inden i sender jeres telefon til rep. Det kan blive dyrt.
Tonni
Dårlig butik som lyver over for kunderne
Sendte min telefon ind til reperation, og de konstaterede at det var et ladeben der er knækket. De siger til mig at apple siger at så går det ikke under garantien. Ringer selv til apple, og får af vide at det siger de ikke. Være skodfirma skal man sku lede længe efter. Min anbefaling BRUG DEM IKKE...............................................................................................
tabte låne telefonen i telia butikken
Jeg havde fået en skade på min telefon (HTC one) som jeg fik ordnet på 4-5 ugers tid ( okay det tager lang tid men jeg lader den slippe)
Dagen oprinder hvor jeg skal ind og hente min telefon og i mellem tiden lånte jeg en telefon ved Telia som jeg gerne vil give et stort klap på skulderen for endelig at skaffe smartphones som låne telefoner.
inde i butikken er der kø og jeg står og venter.
så hører jeg et brag udenfor butikken, får et chok og telefonen ryger på gulvet og glasset smadres. L*rt!
Jeg forklarer Telia medarbejderen sagen og han ser lidt hvad han kan gøre men kommer frem til jeg må betale 2100kr for telefonen (som koster 1200kr) med mit abonnement.
men nej 2100kr for en reperation til 1100kr?
Synes sq i er flabede men tak for intet telecare, hvis min telefon skal indleveres igen og der går mere end 3 uger ringer jeg dagligt (fri tale, ja tak!)
I kan skrive en mail hvis I har en idé til noget mere pris svarende i stedet for Dette
Telecare Esbjerg Tyveri ved højlys dag.
Pas på Telecare Esbjerg, jeg sendte gennem Telia butikken i Ballerup min mobil ind, og det er så her at Telecare meget dygtige tekniker påstår at min mobil er rooted, hvilke jeg ikke vidste hvordan man gjorde, og den søde (ironi kan forekomme) blondine ved telefonen fortalte mig at min mobil var rooted og derfor lød regningen på 2350 kr, og jeg kunne ikke få lov til at tale med teknikeren, for det gjorde Telecare ikke, så havde jeg spørgsmål så løb "blondinen" da gerne ned og spurgte teknikeren, for derefter at vende tilbage med et hovedløst svar, og et skærmbillede af en mobil der var rooted, hvilke jeg STADIGVÆK ikke ved hvordan man gør.
Telecare nægter at udføre rep på mobilen, på trods af forbrugerstyrrelsen siger at de skal de.
Føj for en "Kundeservice"
God kundeservice via mail og meget hurtig behandling af garantisag
Jeg sendte min iPhone 5 ind til Telecare torsdag, og jeg kunne se, de modtog den fredag. Jeg kontaktede dem via mail for at gøre dem opmærksom på, at jeg er blind og derfor bruger iPhones indbyggede skærmlæser. De skulle derfor være opmærksomme på, at fejlene muligvis ikke ville vise sig uden dette slået til. Jeg fik hurtigt svar om, at det var noteret, men at de altså ikke havde modtaget min iPhone på værkstedet. Vi skrev en del frem og tilbage, da jeg jo kunne se, at den var blevet udleveret til en navngiven person via Post Danmark. Samtidigt kunne jeg på Telecares hjemmeside se, at den lå i ordrekø på værkstedet. Det er det eneste minus, for det gjorde mig naturligvis nervøs, at de blev ved med at påstå, de ikke havde modtaget den.
Tirsdag blev jeg igen kontaktet på mail, hvor jeg fik at vide, at telefonen var dukket op, (den havde jo hele tiden været der), og at en tekniker havde kigget på den. Vedkommende vurderede, at telefonen skulle ombyttes, og der blev straks bestilt en ny, som Telecare modtog samme dag. Onsdag blev den afsendt til mig, og jeg fik den i dag torsdag. Behandlingstiden af min sag var altså under en uge, jeg fik en ny iPhone og god kundeservice via mail. Der var intet lusk eller forsøg på at sno sig uden om at behandle sagen som en garantisag.
Virkelig fantastisk oplevelse, når jeg havde været på Trustpilot og læse nogle knapt så gode anmeldelser. Jeg har for et par år siden sendt en anden iPhone ind til Telecare, og der fik jeg nøjagtigt samme behandling som nu. Dog blev den den gang ikke væk for dem :)
Imponerende arbejde og leveringstid
Min Iphone 5 var gået i stykker og jeg sender min telefon ind til Telecare fredag. Fredagen efter modtager jeg en mail om at de har byttet min 18 måneder gamle iphone ud med en helt ny, som jeg modtog mandag.
Det er bare helt iorden :-)
Eneste minus er deres kundeservice som er umulig at få fat på.
Men alt i alt super tilfredshed hos mig :-)
skulle beale 225 kroner fordi de ikke kunne åbne telefonen. eller tjekke en mail
jeg havde fået min skærm lavet ved telecare til 2200 og fik en ny iphone 5, men med defekt kamera. jeg går ind i en Telia butik med den. og for den sent ind. de skriver så at de mangler en låsekode. som de aldrig før har haft brug for. så jeg sender dem en mail med telefonens imei nummer og koden. den ser de ikke. så sender de en mail hvor de skriver jeg skal hendvende mig til dem, med låsekoden. samme dag sender de en mail hvor de skriver jeg skal betale 225 kr. for arbejde de har udført, men de har ingen gang kunne åbne telefonen. så hvad for noget arbejde har de udført ?
ps. det er 2 måneder siden og har stadig ikke fået nogen telefon tilbage :(
Godt nok en dårlig og LANGSOM service man får
Jeg købte en iPhone i juni måned, som pludselig ikke kunne ringe eller skrive, høretelefonerne blev også ødelagt (midt-ultimo septemper). Telefonen og høretelefonerne bliver sendt til reparation og ankom efter 10-12 dage. Jeg fik en ombyttet iPhone, men høretelefonerne havde de ikke gjort noget ved. Derfor sendte jeg dem tilbage igen, gennem Telia. Jeg brugte min iPhone samme dag for at lytte til noget musik, men lydregulerings knappen var desværre defekt. TRÆLS! Jeg sender den så tilbage igen inden for 24 timer, og der går så endnu 1 uge og jeg får den ikke igen. Så har man klaret sig uden sin iPhone eller hørertelefoner i snart 1 måned! Det er godt nok træls og langsomt i nutiden!
Nu ved jeg ikke præcist om skylden skal gå til Telecare eller Telia, for Telia kan ikke engang give en lånetelefon.
Det findes ikke dårligere kundeservice
Jeg har ikke ord hvor dårlig en kundeservice man kan opleve med Telecare igennem 3.
Så nu er det et endegyldigt farvel til 3 og hvis min næste iPhone har en fabriks fejl som de indtil videre ikke har magtet at reparere ved Telecare. Ja så vil jeg hellere smide den i skraldespanden! Det er samme resultat!
Uprofessionelle og flabet service.
Udrag: ''Det er ikke lykkedes os at genskabe de fejl du oplever på telefonen. Der er brugt 15 min på at spille, surfre rundt, teste touch osv.''
Citat Telecare. Sørme flot stykke arbejde at spille spil i hele 15 min.
Touchen var ikke problemet, min tlf tændte og slukkede ca 10 gange om dagen.
Hvorfor kan man ikke give 0
De har min mobil i over 2 uger, siger ingen fejl men mobilen kommer strippet tilbage og jeg skal betal 225!!! &%%$&$#$$###"#%#
TELECARE"ELENDIG"SERVICE
Jeg havde snakket med TCS om rep af mobil og havde informeret dem om jeg allerede havde et tilbud som lagde på 1600kr for at få lavet på padfone 2 incl medhørende padstation.
De skriver så at jeg kan komme ned til dem og få et prisoverslag om det da de ikke kunne sige om de kunne matche de 1600kr for begge dele.
(Jeg tog en time før fri fra job for at kunne nå derned pga deres latterlige åbningstider)
Da jeg ankommer på stedet får jeg med det samme en elendig service af skrænkedamen som allerede var gået på weekend. Hun tilkalder en tekniker eller hvad de end kalder de u faglærte telefon reparatører og han siger med det samme at telefonen ville koste 1700kr at få lavet og den medhørende padstation også ville koste 1700kr at få lavet som så er 3600kr og over det dobbelte af mit tilbud som jeg havde informeret dem om pr mail. Og ikke nok med det så kan de ikke finde ud af matematik da teknikeren mente at 1700+1700 var 2400kr.
Og dælme ikke også at damen bag skrænken stikker en telefon i hånden på en anden kunde dernede og spørger bagefter (fordi han så lidt forvirret ud) "det var dig der skulle have lavet en telefon hvor skærmen havde løsnet sig fra den ene side, ikke?" hvorpå han så svarer NEJ!
Hold da op en flok amatører.
Nå når alt så kommer til en ende så er det fair nok hvis DU vælger at få repareret din telefon eller tablet dernede. Jeg ved bare jeg ikke kan leve med måske den ringeste service nogen sinde og leve med at betale overpris. Helt op til det dobbelte. Måske tripple. Det er jo fuldstændig uhørt. Og vil bestemt heller ikke føle mig tryk ved det længere efter jeg har læst alle de andre anmeldelser dernede fra.
HOLD JER FRA DEM
0,00001 ud af 5.
Alt efter bogen :-)
Tak for en super service Telecare alt var lige efter bogen både med indpakning ved retur og ingen Ridser i skærmen eller andre skader og den køre perfekt nu ( TC kode den havde 197068427 ) så husk lige at sige godt gået til Bjarne Janson fra mig :-)
Mvh
Leon Milverts
Følger kun producentens politik anyway
Så er det 3 gang at en samsung mobil er gået i sort, og når den indsendes til rep, er svaret udstukket af samsungs elendige service, nemlig trykskade eller fugtskade..???
9 md gammel, ser ud fuldstændig som ny, udenpå og indeni, ingen skrammer overhovedet...
Også selvom jeg som kunde ved med 100% sikkerhed, at der ikke er tale om trykskade eller fugtskade.....?
Det er simpelthen elendigt....
Nu er det totalt slut med, at købe noget Samsung produkter, det er simpelthen for elendigt, vi har digi kamera som er istykker, dvd, 3 x flotte mobiler, et stk tv.....
Produktet Samsung er rigtig fancy, men det er overhovedet ikke lavet til, at skulle holde.....
Telecare kan nok kun følge samsungs elendige udstukne kundeservice...
Usamlet iPhone!
Før i tiden var Telecare.dk et super sted og reparationstiden var langt mindre end i dag... men...
Jeg indleverede min iPhone til reparation gennem Elgiganten, hvor ekspedienten sagde at det var en garanti sag. Men da jeg fik telefonen retur var skærmen pillet af og ikke fastmonteret og det skal siges at telefonen virkede fint ved indleveringen.
Dette er efter - læsning på denne side bestemt ikke første gang det er sket - men efter ventetid på 20 min. med en knap så forstående med arbejder har dette udløst en sølle stjerne!
Har desværre fået indtrykket af at det er ret ligeglade med deres kunder - da de ikke har besvaret nogle af de mange utilfredse kunder!
Hmhm ville slet ikke ha givet dem en stjerne de skulle ha haft 0 stjerner
Jeg har slet ikke ord for hvor dårlig de er til deres arbejde og kundeservice 😪
DIREKTE HÆRVÆRK!
Jeg får lavet min telefon på forsikring ved Telecare igennem Telia.
Jeg får den tilbage med en skærm der nu laver grafik fejl, og efter 2 dages brug revner inderskærmen (selve lcd'en) mens den ligger til opladning.
Telefonen har på intet tidspunkt været tabt eller på anden måde fået et slag.
Den bliver indleveret ved Telia igen og ekspedienten giver mig ret i at det er underligt og skærmen de har montereret må have haft en defekt fra fabrikken eller været monteret forkert, da skærmen er flækket indvendigt lige ud fra de skruer der sidder lige over batteriet.
Telecare påstår at telefonen har været udsat for "Fysisk overlast", hvilket jeg ikke vil acceptere og klager flere gange gennem telia og bliver bedt om at lave en masse reklamationspapirer, men lige meget hvad nægter telecare at lave den.
Jeg nægter at vil betale for at få den lavet da de ikke skal have penge for noget der er i stykker pga deres fejl.
De vælger så at sende telefonen tilbage uden at reparere den, denne gang direkte til min adresse og ikke til den Telia butik hvor den er indleveret.
Jeg modtager min telefon igen og åbner pakken, til min store overraskelse er der nu ikke EN revne i toppen af skærmen som da den blev sendt ind, men hele skærmen er fuldstændigt knust i bunden.
Telecare har åbentbart valgt at udsætte telefonen for vold inden de sendte den retur da jeg har truet med at gå til forbrugerklagenævnet.
Og da de har valgt at sende den direkte til mig og ikke til Telia butikken har jeg ikke en Telia medarbejder som vidne på at den ikke er ødelagt mere efter jeg har modtaget den, så telecare har direkte forvoldt hærværk på min telefon for at forpure en evt. klage til forbrugerklagenævnet.
BENYT ALDRIG TELECARE!
Hvis jeres telefon går i stykker så send den ind direkte til fabrikantens værksted eller et af deres Service Points, da Telecare er fuldstændigt indkompetente i forhold til det arbejde de udfører og vil gøre alt, inkl. hærværk for at slippe for deres ansvar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.