Telecare

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is supposed to help!!! I used them only once and was SO disappointed...terrible interferences...then a dry voice urging me to get nearer the phone. all in all pretty awful anne-marie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sendte min mobil med posten onsdag d. 28. november og jeg modtog den allerede igen tirsdag d. 4. december, dvs. incl. fragt frem og tilbage tog det kun 6 dage, hvilket jeg slet ikke havde regn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har sendt min galaxy S4 til reperation 2 gange nu grundet ekko for modtager af opkald når den er på medhør. Begge gange er telefonen kommet retur med det de kalder "opdateret software" og det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min tlf skulle laves gratis via mobilforsikring, får en regning på 1983kr. Ringer ind, sidder i kø i 33min. Da jeg kommer igennem oplyser jeg skadenr osv og får afvide det ikke passer med imei nr s... Mehr ansehen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kristian Mouritzen

Super service, min iphone 4 gik i stykker, jeg afleverer den ved telia i kolding og som lovet fik jeg en ny iphone fra telecare 7 dage senere!
Utroulig venlig kundeservice og nem tracking på ens mobil på deres hjemmeside!
Så kun ros og gode oplevelser her fra.
Hav en god dag!

19. April 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De vælger selv hvornår fabriksgarantien dækker

Sender min HTC Desire HD ind til rep. for
1. Højtaleren skratter permanent, så jeg bliver nødt til at snakke med "håndfri" for at forstå samtalen.
2. Når jeg har sat et jackstik i udgangen fastforwarder den eller skifter sange, og scanner permanent radioen uden at stoppe, og ringer hele tiden op til sidste opkald. Dette sker med alle hovedtelefoner/højtalere. Måske kræver det bare en opdatering af styresystemet?
3. Lydknap faldet af
4. Skruer der skal holde coveret på er faldet af (og det er "void" klistermærkerne også) dette gør at der kommer støv ind. (har det muligvis noget med skærmens skade af gøre?
5. "HTC logo på bagcover faldet af pga. limen er for dårlig.
6. Flækket skærm

Da jeg godt er klar over at jeg selv skal betale for punkt 6, fortæller jeg at de skal sende et tilbud for det = 1700 kr for arbejde og dele.

Da jeg fortæller at jeg ikke er interesseret i at de laver skærmen fordi det er for dyrt, men at de gerne må reparere punkt 1-5 da det er dækket under garantien, får jeg en meget upræcis mail

Hej [navn].

jeg kan medele dig, at dette ikke kan lade sig gøre.
I det at skærmen er så skadet at vi ikke give vores garanti , hvis den ikke ikke blive lavet.

Venlig hilsen/best regards

[navn]

Jeg bliver nu selv nødt til at efterforske lidt, og kontakter HTC som fortæller at de ikke kan oplyse om andre centre for reparetion, og at telecare ikke kan lave telefoner med ødelagte skærme.

Så nu står jeg at skal vælge mellem at betale de 250 kr for at få en urørt telefon tilbage, eller betale 1700 for en ny skærm, og så vil de gerne sætte nye skruer og logo på.

Jeg kan da godt se at de har en aftale med htc om ikke at pille ved telefoner med ødelagt skærm, men at de skal gøre det i ALLE tilfælde, synes jeg er svindel. for at jeg skal købe et produkt af htc.

Så hvem skal jeg være sur på? HTCs retningslinier eller Telecare for dårlig information?

19. März 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik telefonen ombyttet til en der var sim-låst til andet selskab.

Min kones Desire S har været til rep. hos Telecare. Den var gået helt død og ville slet ikke starte.

I dag kom den så tilbage, og det var den samme casing som før, men indmaden var skiftet ud. Der var krydser i alle punkter om at nuvirkede den og var testet til at kunne ringe osv. Men hverken min kones eller mit sim kort kunne skabe forbindelse, og når man leder efter netværk på den, kan den kun se telenor - hun har callme. Jeg regner med at teknikeren ikke lige har checket om boardet han smed i telefonen er sim låst til telenor. Så telefonen er ubrugelig, og skal tilbage til service. Ret amatøragtigt af dem.

21. Februar 2012

Utrolig langsom!

Min HTC Desire HD, er for 3. gang på værkstedet, men den samme fejl. Telecare lover at de vil udbedre fejlen, men underligt nok har de aldrig haft telefonen åben eller tjekket den!.
Nu er der gået over 2. mdr., og når jeg kontakter telecare, giver de HTC skylden, for den langsomme levering af dele!!.
Jeg kontaktede derfor HTC, for at høre om de kunne passe at de var langsomme om at levere dele. Men næææ nej. De sender delene med det samme, så værkstedet modtager dem i løbet af 5-7 dage!!.
DÅRLIGERE SERVICE SKAL MAN FANDME LEDE LÆNGE EFTER!

20. Februar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service som altid!

Min iPhone gik i stykker - mikrofonen virkede pludselig ikke mere..

Sendte den ind med posten Tirsdag. De kiggede på den onsdag/torsdag, og ombyttede den til en helt ny iPhone, som jeg havde med posten fredag!

Dét er service.

Tror alle de andre der bedømmer firmaet dårligt, er fordi de ikke har en selvforståelse af hvad der skal dækkes af en garanti og ikke. Fx. kosmetiske fejl / rasle lyde dækkes jo ikke hvis det ikke forringer funktionaliteten.

Folk bør sætte sig ind i sagerne før de brokker sig..

15. Februar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service efter mit ønske

Min Samsung Galaxy S II, besluttede sig for ikke at ville tænde, og jeg sendte den til garanti reparation. Jeg har uploaded en uoriginal firmware på telefonen, som Samsung ikke kan levere garanti på. Dagen efter modtagelse fik jeg en mail tilbage, med et billede af telefonen i "Download mode", hvor der ganske rigtigt stod at der var installeret custom firmware på. I mailen stod der det ville koste 250kr. at putte original software på, da det ikke var understøttet af garantien. Jeg ringede ind og forklarede den venlige dame, at jeg ikke havde brug for at de uploadede firmware, da jeg selv var i stand til det. Hun forstod ikke helt hvad jeg mente, og jeg bad om at snakke med teknikeren, som kom til røret. Jeg forklarede ham at jeg kun havde brug for, at telefonen kunne tænde, og ikke at den kunne boote Android. Han forstod, og accepterede at sende telefonen tilbage i sin nuværende stand, hvilket betød at garantien dækkede reparationen, og jeg får min telefonen tilbage i den stand jeg har bedt om. Det syntes jeg er service.

8. Februar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok service

Jeg har haft min samsung galaxy s2 i en måneds tid, da jeg får en fejl på noget usb tilslutning. Så ringer først til kbh afdelingen. Lang ventetid. Opgiver og sender en mail i stedet. De foreslår jeg sender den til Aalborg afdelingen, da de er eksperter i Samsung. De har hørt om problemet før. Har en fin mail korrespondance med Aalborg afdelingen der siger jeg ska sende den over. Og skriver præcis hva jeg ska skrive i fejlbeskrivelsen. Det er ik første gang de har været ude for det. Jeg sender den 23.januar og har idag(30. januar) modtaget den igen. Og ka følge med via et nummer. Det eneste er man ik rigtig får noget info om hvor langt de er med telefonen på mail. Men det ka man selvfølgelig se på nummeret. I det her tilfælde var det en fabriksfejl, så garantien dækkede.

30. Januar 2012

Reparation via Telmore.

Jeg sendte min Samsung Galaxy S2 via Telmore til Telecare, de skulle sige god for at det var en fabrikationsfejl og ikke en fejl der skyldtes tab eller andet misbrug. De var meget hurtige og fik konstateret at det ikke var min fejl. (Læs: TAK!) Jeg kan kun være meget tilfreds med Telecare.

20. Januar 2012

225 kroner og en telefon der ikke er rørt ved

Indsendte min Sony Ericsson x10 mini pro, da den ikke gad at reagere når ladestikket blev tilsluttet. Der går et par dage, og jeg modtager en mail om at de har set på den, og jeg skal give 225 kroner for at få den tilbage. Synes også det var i orden, hvis fejlen ikke gik under garantien, og håbede på en mobil der virkede. Da jeg modtager telefonen er der ikke blevet gjort noget som helst, og de 225 kroner var for "Behandlingsgebyr", altså en konkludering på at min telefons Micro-usb ladestik i telefonen var bøjet, og min mobil erklæret totalskadet. Nu har jeg selv bestilt nye stik på Ebay for 20 kroner, og 10 min. med loddekolben så skulle den være klaret.

1. Dezember 2011

NEJ aldrig igen

Havde tabt min telefon og var i deres butik i Fiolstræde. De ville have 1150 kr. for at skifte skærmen . Men jeg havde kun betalt kr. 999 for den i Salgsbutikken i Roskilde fra ny. Tog derefter til Roskilde og fik den skiftet for kun 200kr. Men havde egentlig regnet med at jeg skulle købe en ny. SÅ dette værksted gider jeg i hvert fald ikke bruge en anden gang.

13. November 2011

Perfekt service

Afleverede min IPhone hos Telia i København og 9 dage senere hentede jeg den igen i repareret stand.

27. Oktober 2011
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lokker folk til at indsende telefon

Købte en htc telefon i Tyskland, som desværre kun virkede i en uge.
Kontaktede derefter htc og spurgte om der ikke var garanti i DK også, dette bekræftede de. De sagde at jeg skulle indsende til Telecare.
Ringede til Telecare og spurgte om de ville reparere telefonen på garanti når den er købt i Tyskland, ja, ingen problem sagde de.
Efter indsendelse og betaling af returporto, fik jeg et reparations tilbud fra dem, der er pludselig ikke garanti i DK. De siger den var branded.
Nu skal jeg pludselig betale håndteringsgebyr for at få telefonen retur uden rep. da jeg kan få den repareret i Tyskland.
Telecare kunne uden problemer havde spurgt mig om EMEI nummeret i telefonen så jeg kunne have sparet 400-500 kr (2 x porto + håndteringsgebyr), men nej, de opfordrer folk til at indsende telefonen så de kan tjene penge på at slå et EMEI nummer op!!

Brug aldrig Telecare, og undlad også at handle htc når de laver aftaler med firmaer som Telecare.

25. Oktober 2011

Telecare eller HTC

Indsendte en HTC wildfire S telefon hvor skærmen flækkede da jeg skulle låse den op.
Nu siger Telecare at telefonen har lidt overlast, får mig til at tænke hvis man ikke kan bruge en touchscreen på en mobil uden at den lider overlast hvad er så ideen med touchscreen ??

25. Oktober 2011
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende produktansvar eller Telecares aftale med Elgiganten eller ...

Jeg ved ikke, hvem jeg skal være sur på: Elgiganten, HTC eller Telecare. Min 15 mdr gamle HTC Wildfire kunne pludseligt kun tage "slørede" fotos. Jeg indleverede den hos Elgiganten, der sendte den videre til Telecare, og fik i dag besked fra Telecare, at de kunne tilbyde "housing" til 668 kr.

Årsag til at jeg selv skal betale: linsen er ridset (fysisk overlast).
Wildfiren har befundet sig (alene, dvs uden nøgler o.lign) i min jeans lomme og det rækker i min optik kun til almindelig brug og ikke fysisk overlast.

På internettet ser jeg, at mange har samme problem med HTC og flere kalder det en konstruktions- og eller designfejl, at linsen ligger tæt på coveret og ikke lidt tilbage, hvilket ses hos andre mobilmærker.

Det er jeg nu ligeglad med for det er forhandleren af telefonen der har ansvaret for at de produkter de sælger lever op til nogle krav om at kunne tåle almindelig brug.

Nu er så spørgsmålet. Jo, linsen er ridset (de ses tydeligt af Telecares foto) .... men jeg skal betale for "housing" (dvs et nyt skelet) til telefonen. Hvorfor skal jeg det?

Ridser i linsen = housing á 668 kr. Det hænger ikke sammen.

17. Oktober 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget bedre end deres rygte

Havde en 3-4uger gammel HTC Sensation - hvor skærmen låste sporadisk. Havde selv prøvet at "factory reset" af mobil op til flere gange - men uden succes.
Så da jeg sidenhen lærte at mobilen skulle indleveres til TELECARE var jeg noget skeptisk - havde hørt megen dårlig omtale fra vennekredsen og læst de mange blandet omtaler her på trustpilot...

Jeg indleverede mobilen til reparation en torsdag, og fik den retur 4 arbejdsdage senere. Det kan man da ikke klage over!
Mobilen har fået sat et nyt "flexboard" i, og efterfølgende testet uden problemer.

Nu virker min mobil igen som den skal... *skønt*

7. Oktober 2011

Uærlige / Platugler

Sente telefonen(HTC) til rep.via Telia, til Telecare, hvor de ombytter hovedprintet. Fint nok. Telefonen kommer retur til butikken, og er blevet ridset i skærmen. Butikken sender den retur med det samme(med nyt servicodrenr.). Telecare skriver til mig:
Fejlen/skaden har vist sig desværre ikke at være omfattet af garanti. Derfor
fremsender vi dem nedenstående tilbud:

Arbejde: 375,00
Reservedele: 360,00
Fragt: 0,00
Moms: 183,75

I alt inkl. moms: 918,75

Tilbuddet inkluderer:
Skaden er ikke sket på telecare's værksted.

Telefonen har adskillige ridser og hakker i rammen i forvejen.

Undskyld hvad skete der lige der. Telecare vil ikke indrømme at de har risset min skærm under rep., da de har bløde bore som ikke kan ridse. De har måske også ridse frit værktøj ??????
Snakker med Telia og klager min nød, men de vælger at tro på Telecare, da det jo er påstand mod påstand. Kanon service. Nu skal jeg betale for at få min telefon retur, men som et lille plaster på såret, får jeg lov at beholde risserne

4. Oktober 2011

Tilfredsstillende

Efter at have læst anmeldelserne her på siden blev jeg temmelig ked af at den e-butik jeg havde handlet med henviste til Telecare da min nye HTC telefon efter blot 3 mdr. blev temmelig træls i displayet.
Havde forberedt mig på en kamp med lang rep-tid og diskision om det nu var "fugt" og dermed ikke dækket af reklamtionsretten.

Jeg blev heldigvis positiv overrasket.
Nøjagtig en uge efter jeg havde indsendt min telefon, kom posten retur med den. Ingen problemer overhovedet og en tilfredsstillende rep-tid her midt i ferieperioden.

Eneste lille øv er at Telecare har lavet en fabriksreset af min telefon => alle kontakter, kalender aftaler, indstillinger og app's er væk. Forstår ikke helt formålet med at slette alt indhold på min telefon uden at lave en backup.

4. August 2011

dybt useriøst foretagene

Forsøger at krybe udenom at dække reparationer på trods af at man har købt en forsikring hos dem der dækker alt, også selvforskyldte skader bortset fra vand- og knækskader. De ville sende mig en ny forsikringfspolice med ændrede vilkår på trods af at jeg allerede havde een, det takkede jeg dog pænt nej tak til.

Da de så endelig, med armen godt vredet om på ryggen og efter meget fodarbejde fra min side, indrømmede deres egen fejl og godtog telefonen til reparation var de så sløve og længe om at skaffe reservedele til den at min køber i mellemtiden sprang fra, på trods af at det var een af DKs bedstsælgende HTC-telefoner på det tidspunkt. Så tak for lort, Telecare, jeg handler aldrig hos jer mere.

3. August 2011

Det bliver ikke bedre!

Efter at have læse hvordan folk bliver behandlet af telecare, forventede jeg det væreste da min telefon gik i stykker. Blev dog kun positivt overrasket.
Et par dage efter jeg havde sendt den ind, fik jeg en sms om at de manglede en reservedel og der ville gå en uges tid.
Så ca 4 dage efter fik jeg en mail om at se havde sendt min mobil, og nu har jeg en mobil der virker, og de har åbenbart også skiftet skærmcoveret der var ridset. Sådan!
Det hele tog ca en uges tid..

19. Juli 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr