Iets meer dan vijf jaar geleden twee tuinstoelen en een ligbed gekocht. Zeer slechte kwaliteit. Door de tijd heen e.e.a. zelf gerepareerd, maar inmiddels zoveel gescheurd en afgebroken dat ik alles... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De teak-klaptafel die we besteld hadden was door omstandigheden niet op korte termijn leverbaar. We hadden die nodig i.v.m een diner bij ons thuis. Patrick dacht pro-actief mee en we kregen direct een... Mehr ansehen
Een kleine winkel, met veel keuzes. Omdat er natuurlijke materialen worden aangeboden en elk stuk uniek is zou je niet via Internet moeten bestellen maar ter plaatse moeten gaan kijken. Je kunt dan i... Mehr ansehen
Op aanraden van iemand ben ik naar Teakea Tolbert gereden. Ik wilde een bijzettafel op maat gemaakt hebben. Ik was onder de indruk van de professionele aanpak en van de ruime werkplaats en showroom. E... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Teakea Meubelen – Vakmanschap, Kwaliteit, Ambacht en Vertrouwen sinds 2002 Al sinds 2002 staan wij bekend om ambacht, maatwerk en persoonlijke service. Wij maken en leveren meubels met karakter – van massief teak en eikenhout – aangevuld met stijlvolle woonaccessoires en complete interieurs voor binnen en buiten. In onze prachtige showroom ervaar je de warmte van echt hout, het vakmanschap van onze meubelmakers en de passie waarmee wij werken. Of je nu op zoek bent naar massief eiken badmeubel op maat gemaakt, een mooie houten eettafel, een maatwerk kast of een compleet interieur, bij Teakea vind je kwaliteit, kennis en aandacht. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen, waaronder FSC-gecertificeerd hout en gerecycled teak. Zo kies je niet alleen voor schoonheid, maar ook voor verantwoordelijkheid en respect voor natuur en ambacht. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, eerlijke communicatie en goede aftersales. Wij bieden echte garanties, luisteren naar onze klanten en lossen altijd op wat opgelost moet worden. Bij Teakea koop je met een gerust hart – van echte vakmensen, in een echte winkel, met een oprechte glimlach. Teakea Meubelen – waar ambacht, stijl en vertrouwen samenkomen. Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek waarom zoveel mensen kiezen voor Teakea: meubels met karakter, gemaakt om lang van te genieten.
Leuringslaan 40, 9356 VM, Tolbert, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Knappe kwaliteit en heel mooi design. Bij de levering ontbrak een stukje, wat we pas bij de installatie 10 maanden later opmerkten. Desondanks werden we meteen geholpen en 2 dagen later werd het resterend stukje geleverd!
Tafel werd heel keurig en volgens afspraak geleverd.
De tafelpoten werden zoals gevraagd op lengte aangepast en daar werd geen meerprijs voor gerekend, top service!
Verder heel vlotte en vriendelijke communicatie.
Kortom, wij bestellen hier in de toekomst zeker nog!
Bedankt 🙏
Vakmanschap is meesterschap en dat heeft Teakea volop in huis. Een tafelblad in 3 dagen weer als nieuw in huis. Klasse!
Een prachtige wandplank besteld met een blind ophangsysteem. Deze in juli besteld. Helaas was het ophangsysteem niet sterk genoeg de plank te dragen. Week na week is mij beloofd een andere plank te verzenden met een steviger ophangsysteem. Echter, dit duurde en duurde. Na 3 keer de beloofde lever tijd te hebben verschoven raakte mijn geduld op. Ik krijg mijn geld pas terug als zij de oude plank hebben opgehaald. Zij moeten daarvoor een afspraak maken met mij, dit is nog steeds niet gebeurt. Mijn wand heeft nu 8 nutteloze zichtbare gaten. Mijn wand moet opnieuw geschilderd worden na het dichten van deze gaten. Ik ben zwaar teleurgesteld. Mede omdat er geen enkel excuus of aanbod vanuit het bedrijf is gekomen om de schade ook maar enigszins te verzachten.

Antwort von Teakea Meubelen
Ontzettend tevreden met de service en de tafel zelf. Precies zoals hij in de showroom stond en geleverd op de dag die gevraagd was. Zeer tevreden zouden zeker weer kopen bij Teakea.
Contact leggen loopt zeer moeizaam. Uiteindelijk contact gehad met Patrick en werden er toezeggingen gedaan. Echter tot op heden nog geen levering gehad en ook verder geen reactie op mails. Heb uiteindelijk 2x een mail gestuurd om alles te annuleren. Ook hier geen reactie op. Vreemde gang van zaken bij Teakea.
Jullie geven aan contact te hebben met mijn vrouw Anneloes? Mijn vrouw heet helemaal geen Anneloes en er is al helemaal geen contact mee geweest.

Antwort von Teakea Meubelen
Wij hebben de schommel tuinbank in teak besteld.
En deze is razendsnel bezorgd
Nu staat dit mooie meubel te pronken in in onze tuin.
De afwerking en gebruikte materialen zijn van hoog niveau en kwaliteit.
Het zit komfoor is geweldig en ook de zonneluifel geeft veel plezier.
Mijn oprechte mening is dat je Hollands vakmanschap krijgt voor een eerlijke prijs.
Ook de service en communicatie is goed, zo kreeg ik te horen welke transporteur contact met mij zou opnemen voor de bezorging.
Ik beveel Teakea van harte aan.
Het eiken wastafelblad van Teakea maakt het verschil tussen een "mooie badkamer" en een "unieke, luxe badkamer". We zijn heel tevreden over de soepele bestelling, snelle levering en goede service.
Uitstekende (snelle) service, zelfs in 'corona-tijd'. Producten van hoge kwaliteit.
Nadat het even duurde voor mijn bestelling is verzonden ben ik uiteindelijk netjes gebeld en is de bestelling verzonden.

Antwort von Teakea Meubelen
Zeer vlug besteld geleverd en intact zeer goed
Hele goede service en klantvriendelijk.
De eerste bestelling van het plakhout was niet mooi. We konden het zo omruilen, geen enkel probleem. Snelle levering.
Oplossingsgericht meedenken door Patrick.
Toppie.
Ik had de verkeerde bestelling gedaan,en het was door hen snel en goed opgelost.
Bedankt
Super blij met onze nieuwe Acacia boomstamtafel Xabia! Evenals de service en levering (welke op oudejaarsdag heeft plaats gevonden) naar Barendrecht vanuit Groningen! De tafel is afgelakt geleverd en van erg mooie kwaliteit. De tafel werd zelfs voor ons gemonteerd waarbij er rekening werd gehouden met de afmeting van de bank die wij besteld hebben. Wij zullen hier in de toekomst zeker nog meer spullen bestellen.

Antwort von Teakea Meubelen
Wastafelmeubel stavanger besteld bij Teakea. Het meubel werd iets later dan verwacht bezorgd maar we hadden het toch nog niet gelijk nodig dus was voor ons geen probleem. Jammer dat het wastafelmeubel zonder enige verpakking werd geleverd, kans op schade is dus groot. Ik zou zeggen Teakea doe er een doos en wat folie omheen om schade te voorkomen. Moet er wel bij zeggen dat er aan ons meubel geen schade is door het vervoer. Het meubel zag er piccobello uit, je ziet gewoon dat het van hoge kwaliteit is. Ik had nog een vraag over het meubel en heb hierover telefonisch contact opgenomen. Ik kreeg vrijwel meteen iemand aan de lijn die mij goed heeft geholpen. Ook 2 keer via mail contact gezocht, ik werd de zelfde dag nog terug gemaild en 2 maal goed geholpen. We zijn tevreden over Teakea, geen 5 sterren omdat het meubel zonder enige verpakking werd geleverd anders had ik zeker 5 sterren gegeven. Met vriendelijke groet, Laura Bastings
Prachtige tafel op maat gemaakt en super service: snelle en vriendelijke reacties en uiterst correcte bezorging!
In februari mijn tv teak kast Jeroen besteld en we konden hem niet eerder gebruiken dus mocht hij zolang daar blijven staan. Goed contact en goeie service.
Niets ontvangen, wordt nergens op gereageerd. Stel oplichters

Antwort von Teakea Meubelen
Een leuk stationsbankje besteld voor redelijke prijs.
Levering prima. Bankje in elkaar gezet..helaas bleek, toen we erop gingen zitten, dat de zitting loskwam. Na telefonisch contact is het bankje geruild, door een vriendelijke bezorger.
Via een tip terecht gekomen bij Teakea en wat een top tip! De houten wand in de badkamer hebben we inmiddels geplaatst en we zijn er heel blij mee. De service, de vooral ook vriendelijke klantgerichtheid en de prijskwaliteit; dit alles is bij Teakes dik in orde. Het meubel voor in de badkamer zit in de bestelling en het meedenken en de flexibiliteit om daar nog wat veranderingen in aan te brengen, was geen enkel probleem. Dat ervaren wij als zeer prettig zaken doen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.