Iets meer dan vijf jaar geleden twee tuinstoelen en een ligbed gekocht. Zeer slechte kwaliteit. Door de tijd heen e.e.a. zelf gerepareerd, maar inmiddels zoveel gescheurd en afgebroken dat ik alles... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De teak-klaptafel die we besteld hadden was door omstandigheden niet op korte termijn leverbaar. We hadden die nodig i.v.m een diner bij ons thuis. Patrick dacht pro-actief mee en we kregen direct een... Mehr ansehen
Een kleine winkel, met veel keuzes. Omdat er natuurlijke materialen worden aangeboden en elk stuk uniek is zou je niet via Internet moeten bestellen maar ter plaatse moeten gaan kijken. Je kunt dan i... Mehr ansehen
Op aanraden van iemand ben ik naar Teakea Tolbert gereden. Ik wilde een bijzettafel op maat gemaakt hebben. Ik was onder de indruk van de professionele aanpak en van de ruime werkplaats en showroom. E... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Teakea Meubelen – Vakmanschap, Kwaliteit, Ambacht en Vertrouwen sinds 2002 Al sinds 2002 staan wij bekend om ambacht, maatwerk en persoonlijke service. Wij maken en leveren meubels met karakter – van massief teak en eikenhout – aangevuld met stijlvolle woonaccessoires en complete interieurs voor binnen en buiten. In onze prachtige showroom ervaar je de warmte van echt hout, het vakmanschap van onze meubelmakers en de passie waarmee wij werken. Of je nu op zoek bent naar massief eiken badmeubel op maat gemaakt, een mooie houten eettafel, een maatwerk kast of een compleet interieur, bij Teakea vind je kwaliteit, kennis en aandacht. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen, waaronder FSC-gecertificeerd hout en gerecycled teak. Zo kies je niet alleen voor schoonheid, maar ook voor verantwoordelijkheid en respect voor natuur en ambacht. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, eerlijke communicatie en goede aftersales. Wij bieden echte garanties, luisteren naar onze klanten en lossen altijd op wat opgelost moet worden. Bij Teakea koop je met een gerust hart – van echte vakmensen, in een echte winkel, met een oprechte glimlach. Teakea Meubelen – waar ambacht, stijl en vertrouwen samenkomen. Lees de ervaringen van onze klanten en ontdek waarom zoveel mensen kiezen voor Teakea: meubels met karakter, gemaakt om lang van te genieten.
Leuringslaan 40, 9356 VM, Tolbert, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Mooi badmeubel, vlot geleverd door aardige chauffeur.
MAAR het was niet wat ik had besteld. In plaats van de houten lade die ik zag op de foto’s was er een aluminium lade. Ernaar gevraagd: ze maken ze niet meer met houten lade omdat die te zwaar zijn. Oude foto’s dus! Ik had het meubel juist vanwege de houten lade gekocht, en was erg teleurgesteld. Erg jammer dat Teakea zelfs niet het begin van een verontschuldiging maakt!

Antwort von Teakea Meubelen
Geweldig mooie en kwalitatieve zuil besteld, ik ben er echt tevreden mee.
Verbeterpunt is toch echt wel de levertijd, die vind ik met 6 weken echt lang. Bij navragen 3 weken na bestelling kreeg ik snel en netjes reactie: over 2 weken zal ie er zijn. Dat werd niet gehaald, na 3 weken nogmaals contact opgenomen, het zou nog een week duren, dat werd waargemaakt.
Tip: kijk vooraf of er een levertijd staat opgegeven, dat heb ik zelf niet goed gedaan.
Na het lezen van recensies toch ook onze recensie bij deze. Allereerst alle complimenten voor Shadi. Wat een vakman! Onze deur en poort zijn prachtig! We zijn daar heel tevreden over. Overigens had de communicatie nog al te wensen over. Die frustratie hebben wij ook meerdere keren geuit. Echter hebben wij daar weinig begrip in gevoelt en hebben wij steeds het idee gehad dat wij zelf iets moesten ondernemen om iets klaar te krijgen of informatie te krijgen. Wij hebben in totaal ong 5 maand moeten wachten tot dat alles klaar was. Het betrof een deur op maat en een poort van onze woonkamer naar de keuken. Dit vonden wij enorm jammer.

Antwort von Teakea Meubelen
een eerste teleurstelling dat de tuinbank niet gemonteerd afgeleverd werd, maar als bouwpakket. Dit stond niet vermeld. Na enig gezwoeg zelf in elkaar gezet. Op de plek bleek de bank niet recht te staan. Na contact hierover , is er iemand langs geweest om de bank op pas te maken.
Eind goed al goed. Bank is mooi en stevig
We hebben een prachtige badkamer gekregen met badmeubels van Teakea! Juist doordat er afwijkende maten nodig waren kwamen we bij team Teakea terecht. Zelfs de hulp om het zware meubelstuk wat amper door het trapgat kon is zeer gewaardeerd! Ook is alles volgens afspraak geleverd zodat de verbouwing vlot door kon gaan. Wij zijn 100% blij met Teakea! In onze badkamer en prijzen de vakmannen graag aan!

Antwort von Teakea Meubelen
Super service, mooie producten, komen hun beloftes na en een heel fijn persoonlijk contact.
Wij hadden 3D hout besteld en er was 1 pak bij wat kapot was.
Na 1 telefoontje was het zo geregeld....en de volgende dag had ik 'm,n pakket binnen!!!
Ik waardeer dit enorm en het is zeker een aanrader om hier spullen te kopen!!!
Zeer goed service!!!!
Perfecte service
Een meubel bij Teakea laten maken, kan ik je zeker aanraden. Ze hebben mooie ontwerpen met verschillende opties, die je ook nog naar wens kunt combineren of veranderen. Ze denken met je mee en leveren heel snel. En het eindresultaat is echt een prachtig houten badkamermeubel dat helemaal aansluit bij je eigen wensen.
Ik had een sliced boomschijf tafeltje besteld maar doordat het niet voorradig was heb ik de bestelling geannuleerd.
Heb contact via e-mail opgenomen met Mijnheer Patrick en onmiddelijk een creditfactuur ontvangen.
Binnen twee dagen stond het bedrag op mijn rekening.
Een voortreffelijke service en een aanrader!
Sabine
Teakea products has unique designs and good quality. I have ordered the rustig 3d wall panels and I am very happy with it.
On the other hand, it is easy and friendly to communicate with the customer service team. They are there for you to help and answer your questions or to resolve your problem. It was my first time to deal with them and I have a positive impression.
Delivery is quick and on time.
I would recommend it for you.
Goede service, vlotte aflevering en zeer blij met een práchtige teaktafel tegen een alleszins redelijke prijs!
Nooit weer.
3x nieuwe bank ontvangen. Kwaliteit is droevig.
Levertijden worden ruim overschreden.
Telefonisch dagenlang niet bereikbaar.
Dagen thuisblijven voor bezorgen/retourneren.
Afspraken worden niet nagekomen.
Beetje flauw om DHL te beschuldigen van de defecte bankjes. Het waren duidelijk productiefouten en niet tijdens transport ontstaan.

WAUW!!!!
Ik heb bij Teakea een badkamermeubeltje op maat laten maken van eikenhout en mat afgelakt laten afwerken. Ik heb nog nooit zo een mooi meubeltje gezien in een badkamer dus ben helemaal verliefd :) De badkamer wordt de komende 3 weken gemaakt, kan niet wachten tot het af is. HEEL erg blij met het meubeltje, dus echt een aanrader.
Teakea is slecht bereikbaar (vaste en mobiele nummer worden niet opgenomen) en men reageert niet op mijn vraag per mail. Ook wordt er na 4 x een terugbelverzoek te hebben ingesproken niet terug gebeld. Klantvriendelijk en service gericht zijn, is klaarblijkelijk moeilijk of lastig.

Antwort von Teakea Meubelen
Twee kleine teakhouten klaptafeltjes ideaal voor op het terras binnengekregen. Perfect afgewerkt en kwalitatief hoogstaand.
Ook de levering en de communicatie verliepen uitstekend.
Daar kun je gerust iets kopen!
Prachtig wastafelblad op maat laten. Goede service en prettige communicatie. Een absolute aanrader!
Super mooie tafel besteld en gekregen. Communicatie was ook goed! Zeker een aanrader.
Wastafelblad op maat laten maken voor een bestaande onderkast van eikenhout. Ik ben zeer tevreden op de kwaliteit en de afwerking van het blad. Mijn wensen waren uitstekend uitgevoerd in een korte tijd.
Bedankt!
We hebben een op maat gemaakte spiegel besteld. Levertijd als aangegeven en het resultaat is prachtig! Enorm blij mee! Goede service en prijs/kwaliteit prima! Top!
Hele goede service, Goed bereikbaar en denken mee in oplossingen. Mijn decoratie ladder viel niet in de smaak bij mijn dochter. ze denken mee in oplossingen en hebben het grote pakket meteen weer laten ophalen. Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.