TEACUP.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Igen en fantastisk service - hver eneste gavekurv jeg bestiller bugner af lækre varer i høj kvalitet, og man får altid meget for pengene. Kan kun anbefale butikken, kundeservice er vidunderlig, kaffen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en tekande med tilhørende bordskåner til jul.Tingene var efter mit ønske pakket ind, hver for sig efter mit ønske. Det var gjort rigtigt nydeligt, flotte pakker som ikke bar præg af forsen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre teer som smager af noget. Jeg har i en længere periode købt te fra et andet mærke og her er væsentlig smagsforskel. Udvalget er stort og jeg er meget tilfreds med min første tebestilling... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Håber I fortsætter?

Super med søde håndskrevne besked til modtager. Bare ærgeligt at kaffen var udsolgt (troede min datter fik det med i sit påskeæg)

24. April 2012

Altid fanstastisk behandling

Altid meget glad og venlig betjening når man handler med Gitte.
Ikke mindst, når jeg har mødte hende på messer rundt omkring.

24. April 2012

Fabelagtig te

Jeg har flere gange købt både te og chokolade hos TEACUP. Superlækre og spændende te-blandinger med sjove anderledes navne.

10. April 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

som forventet

Jeg synes at de teer jeg har købt er gode og lever op til mine forventninger, kunne dog smage mere af frugt..

7. April 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topservice og vidunderlig te og chokolade

Hos TEACUP bestilte jeg te, som var på tilbud til absolut favørpris, og lækre trøfler (la Praline), som også var på tilbud. Jeg var lidt i tvivl om varianter af chokoladen og fik omgående mail med svar.

Dagen efter min bestilling modtog jeg med posten en vidunderlig te, Eventyr te og Hyldeblomst/Hindbær samt pralinerne. Vedlagt var et kort med en håndskrevet hilsen fra Gitte. Dejligt med sådan en personlig hilsen og topservice.

Mød også Gitte på diverse messer, hvor man altid kan smage på de dejlige varer. Handler meget gerne hos TEACUP igen.

Venlig hilsen
Jane

16. März 2012
TEACUP.dk-Logo

Antwort von TEACUP.dk

Kære Jane,

1000 tak for de fine "roser".
Det er en utrolig dejlig oplevelse når i vender tilbage med jeres oplevelser af handlen hos TEACUP.dk. Specielt når de små ekstra "oplevelser", som vi sætter en ære i at gi - også bliver positivt modtaget.
Rigtig god weekend til dig og dine kære.
De varmesTE hilsner
Gitte
TEACUP.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt, bekvemt og lækker modtagelse!

Jeg hørte om Teacup.dk fra en veninde der selv havde købt derfra, og tjekkede deres hjemmeside ud. De har jo alt man kan forestille sig inden for teens verdens, og mit første køb blev en Chai te.
Det gik helt smertefrit igennem med betalingen, og 3 dage efter havde jeg den hjemme hos mig selv. Dåsen var pakket godt ind, sådan den ikke fik nogle buler, og oveni købet, lå der et selvskrevet postkort fra Gitte.

Det var en helt særlig oplevelse, og selvfølgelig smagte Chai teen godt!! :-)

Køber helt sikkert min te der fremover!! :-D

15. März 2012
TEACUP.dk-Logo

Antwort von TEACUP.dk

Kære Maria,

Det glæder mig, at du har haft en helt særlig oplevelse ved at handle hos TEACUP.dk.

Vi gør os mange tanker og overvejelser om hvordan vi, lige netop kan give vores kunder denne "særlige oplevelse", og vi er derfor meget glade over din tilbage melding.
Hvis du som kunde savner "noget" eller bare har en god ide hvordan vi kan blive endnu bedre, så høre vi det gerne.

Rigtig god weekend til dig og dine kære.

De varmesTE hilsner
Gitte
TEACUP.dk

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr