Altid en fornøjelse at handle hos! Pakket flot, hurtig til at svare på spørgsmål. Altid dejligt kvalitets te.
Unternehmen hat geantwortet
Er en af simply teas faste stamkunder, og cafeen er absolut blandt min top tre for yndlings cafeer i Århus. Her kan man få lækre kager og sandwiches og ikke mindst prøve mange forskellige teer -... Mehr ansehen
fantastisk the i verdensklasse. jeg bor i hjertet af kbh og der findes mange super fine the forhandlere her. Men Alexis og Simply Tea er noget HELT for sig. Her kan jeg være sikker på at det jeg... Mehr ansehen
Simply Tea er en sjælden unik mulighed for at købe kvalitets te af fineste karat. I tæt kontakt med te haverne i Kina importerer Simply Teas ejer Alexis Kaae mange fantastiske teer, som ikke kan købes... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Simply Tea er leverandør af teoplevelser. Simply Tea har et sjældent og påskønnet udvalg af de fineste, mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teerne kan købes via vores lagerbutik eller webshop.
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von Simply Tea
Bedste te i verden. Klart den bedste te man kan få. Alexis har stor viden om te og deler gerne ud. Kan stærkt anbefale tesmagningskurser samt overnatning i molbo Tea retreat. Om ikke andet så ihvertfald en lækker ren kop te at nyde
En fantastisk oplevelse jeg fil i fredages da jeg kom til Simply Tea huset hvor jeg skulle overnatte i en smuk værelse og spa bad herligt efter en lang køretur dertil. Morgenmaden var lækker man kun være glad for opholdet.
Kurset var en øjenåbner for mig som har drukket meget te, men ikke så smagfulde og spændene te sorter som på kurset her og få at vide hvordan man lugter smager laver en færdiglavet te.
Så indkøb blev det også og nyder en god krus nu.
Tak for en fantastisk dag
Edna Sørensen

Når ”Te ikke bare er Te”
Jeg har været på te kursus for begynder. En oplevelse, som røg ind blandt mine bedste oplevelser.
Et møde med Fag Stolthed:
Den som har mødt Alexis Kaae fra Simply Tea, ved hvad faglig stolthed er. Jeg har sjældent mødt så passioneret og indsigtsrig person. Det er utroligt, når hun deler ud af sin vide og indsigt om te, te planter, te høst, bearbejdningsprocesser og ikke kun fra Kina men fra hele verden.
Det er en helt unik oplevelse, at se Alexis lave te, man dufter, ser og smager på teen. Hvis du tror, at ”Te bare er Te”, så ved du, at det ikke er sandt, efter at du har drukket rigtig te, som te fra Simply Tea. Supermarkeds industri te tåler ikke sammenligning.
På kurset, blev Matcha teen lavet af en dygtig te mester, hyret til at lave denne specielle grønne te.
Jeg kan varmt anbefale, at opleve te kursus for begynder. Det, også selv om du tror, at du ikke er til te. Rigtig te smager godt.
Hvis du, som mig kommer langvejs fra, kan jeg varmt anbefale, at forklæde dig selv og konen /kæresten med luksusophold på Molbo Tea Reteat.
Vh
Jan Sandberg

Antwort von Simply Tea
Virkelig fantastisk service, hurtigt, nemt og lækkert pakket ind og kvalitet,
kunne jeg give 10 stjerne fik I det.

Antwort von Simply Tea
Jeg har kun ros efter at have købt te jævnligt hos SimplyTea i et par år.
Rigtig gode produkter med høj kvalitet, virkelig god service, fremragende rådgivning og nem bestilling og levering.
Hvis man er førstegangskøber, bør man ringe på forhånd og få rådgivning i brygning.
Personligt startede jeg i matcha, men drikker i dag alle typer. Ved dette køb fik jeg fyldt op i lageret med oolong, hvid te og matcha.

Antwort von Simply Tea
Fantastisk kvalitet og mulighed for nye smagsoplevelser.

Antwort von Simply Tea
Et dejligt sted at handle. God te og god rådgivning :)

Antwort von Simply Tea
God kundeservice ifm. udsolgt vare. Ordre afventer vare på lager.

Antwort von Simply Tea
Fik min tepotte og til en rigtig god pris!

Antwort von Simply Tea
Meget hurtig, seriøs og professionel behandling. Og kvaliteten af produkterne er fremragende. Anbefales på det kraftigste!

Antwort von Simply Tea
et af de absolutte bedste steder i landet hvis ikke det bedste sted at få ordentligt te fra.

Antwort von Simply Tea
Altid god service, meget behjælpelig og te i bedste klasse.

Antwort von Simply Tea
Det er hos Simply the jeg kan købe de bedste og reneste theer

Antwort von Simply Tea
Fremragende te, hurtig service. Kan også kun anbefale deres kurser og events.
Jakob

Antwort von Simply Tea
Nem hjemmeside, hurtig levering og pakket omhyggelig ind. Tak for handlen.

Antwort von Simply Tea
Skønne teer, som favner bredt. Lige fra milde og friske smage til kraftige og fyldige smage 🙏 vi skal helt klart prøve flere teer fra Simply Tea 🌹

Antwort von Simply Tea
En dejlig oplevelse, hurtig levering, god information

Antwort von Simply Tea
Jeg købte en lille tekande hos Simply Tea, og det var godt nok hurtig levering! Den skulle sendes til København, og det gik sørme stærkt. Kanden var pakket så fint og godt ind, at den sikkert ville kunne tåle et tab fra 4. sal, hvis jeg prøvede. Jeg køber gerne herfra igen! :-)

Antwort von Simply Tea
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.