Altid meget fin kontakt, når man kontakter dem telefonisk. Bestillinger over nettet kommer straks igang.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har nu fået de sidste 2 blade i abonnementet til tiden, altså før udgivelsesdatoen som abonnementet lover. Dejligt. Jeg tror de hr fået ny omdeler. Desuden har jeg gratis modtaget 2 andre blade... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produktet er godt. Desværre oplevede jeg, at et blad ikke blev leveret, og jeg måtte bruge tid på at kontakte kundeservice, forklare at jeg ikke havde modtaget det betalte blad. Blev bedt om at vente... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Altid meget fin kontakt, når man kontakter dem telefonisk.
Bestillinger over nettet kommer straks igang.

Antwort von Tankesport Danmark
Jag betalde för en 6 månaders prenumeration på korsords tidningar. Ingen av mina tidningar kom fram. Väldigt missnöjd.
Jeg bestilte 2 krydsord, og blev trukket, d. 22/01, men jeg har efter 4 henvendelser, stadig ikke set skyggen af min ordre, ej heller fået mine penge retur.

Antwort von Tankesport Danmark
Fantastisk dårlig levering er faktisk ikke eksisterende hver eneste gang skal man kontakte kundeservice og få alle mulige dårlige forklaringer,det skal dog siges de er flinke i kundeservice og svarer hurtigt,dog har jeg opsagt mit abonnement da jeg ikke gider det mad hver eneste gang.

Antwort von Tankesport Danmark
Så sker det igen. Jeg har prøvet at abonnere før. Bladene KOMMER IKKE. Jeg mangler et fra den 4.12.25. Vil gerne selv købe det i løssalg, men bladene er meget svære at finde, og kundeservice er ikke behjælpelige.

Antwort von Tankesport Danmark
Jeg er blæst bag over, jeg har ledt efter "logikeren" I mange år og endelig fundet det jeg søgte.

Antwort von Tankesport Danmark
Jeg bestilte et blad til levering i min postkasse, og jeg fik det bestilte blad leveret i min postkasse.
Det er jo ikke ligefrem en “oplevelse”, det er bare en leverance som forventet.
Men tak alligevel.

Antwort von Tankesport Danmark
Har bestilt abonnement og det kører bare som det skal. Det er aldrig forsinket og er der oftest 1 dag eller 2 før, det reelt skulle være i min postkasse.
Er rigtig glad for min abonnement hos jer.

Antwort von Tankesport Danmark
Det är bedrövligt att jag väntar på ett paket i 2 månader!! Det är en mycket oseriös företag.

Antwort von Tankesport Danmark
Bestillinger kommer IKKE frem.
Spar jeres tid og energi på at købe et andet sted.
Selv efter de "sender nyt" - kommer det ikke frem.
Jeg har kun 1 gang oplevet at det kom til tiden. Ellers er det konstant kontakt med "kundeservice".
Svar på tilbagemelding:
Det er rigtig flot Camilla. Men når i konstant siger at i vil finde en løsning, men løsningen ikke fungerer... jeg fik besked på at skrive til jer igår og der så vil blive lavet ENDNU en løsning - men hører jeg tilbage? NEJ.
Svar: det viser sig jo så at fejlen lå hos jer...
Min bedømmelse ændre sig ikke. Bladet skulle være leveret den 13 november.

Fantastisk kundeservice!!
Har været kunde i over 10 år og de gør alt og så lige lidt ekstra, for at hjælpe .
Deres magasiner er af høj kvalitet og giver timevis af hygge og hjernegymnastik.

Antwort von Tankesport Danmark
Vi har bestilt 2 blade og betalt, men ikke fået nogle blade eller svar på mail,trods vi har rykket 2 henvendelser pr mail.
Rigtig kedeligt med sådan et firma.

Antwort von Tankesport Danmark
har ikke fået de sidste to numre, tror jeg. har skrevet og ringet og det hjælper ikke på leveringen.

Antwort von Tankesport Danmark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.