Jag bokade taxi till min dotter och fick ett fast pris på 573 kronor. Det skulle inte ta mer än tio minuter för bilen att komma men när 20 gått ringde jag och undrade var bilen var. De sade då att det... Mehr ansehen
Ringer in för att klaga på taxi chaffisar som ligger up i röven och trycker, kör vingligt pekar finger och är allmänt idiotiska, kundservice "ska" koppla dig vidare för klagomål men lägger på luren i... Mehr ansehen
Förbokade en taxi, så jag skulle hinna med tåget i Halmstad. Den dök inte upp. Fick ta mig till stationen på annat sätt. Det som hände var att jag fick ett sms, med besked om att den kunde bli för... Mehr ansehen
Förbeställde taxiresa ToR för att kunna transportera en rullstolsbunden. Taxin dök inte upp vid något av tillfällena, det enda som hände var att vi fick sms meddelande om att transporten kunde bli för... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sverigetaxi har en stark lokal närvaro över hela landet där vi arbetar för att ge dig som kund bästa möjliga service var du än befinner dig. Vi är Sveriges största taxibolag med över 2 700 bilar utspridda över hela landet. Boka och beställ på telefon e...
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Företaget är ett enda stort oseriöst…
Företaget är ett enda stort oseriöst bluff företag. Bokar du via appen avbokar tjommen körningen för att sedan tvinga dig ringa upp och då får du inget fast pris, som appen lovar. Deras enda mission är att köra med bluffgubbar som chaffisar och pajaser som telefonister.
Bokade 3 taxibilar och fick pris vid…
Bokade 3 taxibilar och fick pris vid bokning, när bilen kom så vägrade dom köra för det överenskomna priset och skulle ha minst 50% mer för att köra. Använd aldrig nånsin Sverigetaxi.
Jag fick kliva ur en taxi för att…
Jag fick kliva ur en taxi för att chauffören hade en ny körning och ville åka på de. Vi var framme på den första kundens mål och jag önskade åka vidare till mitt mål. Men då vägrar chauffören och jag får kliva ur. Jag var tydlig med var jag skulle och mitt mål hade möjligtvis gjort att taxin blivit 5 min sen till sin nästa körning som även var åt samma håll som dit jag skulle. Uselt bemötande…..
Fick en bil i Helsingborg
Fick en bil i Helsingborg. Hemsidan visade fast pris 398kr. Väl i bilen och EFTER att bilen börjat rulla skriver chauffören in fast pris 750kr och frågar om det är okej?!
Efter ett helt irrelevant bortförklarande monolog ändrar han priset till 650kr. Och slutligen 550kr.
Ingen rullande taxameter, körde som en blådåre och borde få kortkort indraget.
UNDVIK!
Helt oacceptabelt – anlita någon annan om du vill komma fram i tid!
Förbokade en taxi kvällen innan för en viktig resa. När tiden kom dök ingen bil upp – ingen information, inget samtal, helt tyst. När jag ringde kundtjänst började kvinnan i kundtjänst ifrågasätta varför jag inte hade bokat en tidigare tid, istället för att ta ansvar för deras uppenbara misstag.
Otroligt oprofessionellt, oansvarigt och respektlöst bemötande. Jag kommer aldrig mer använda Sverigetaxi och rekommenderar starkt att du också väljer ett annat, mer pålitligt alternativ.
UNDVIK!
Ingen taxi anlände trots bokning flera timmar innan avgång. Får ett SMS precis innan dom skulle anlända att de inte fanns någon bil. Fruktansvärt. Undvik!
Hjälpsamma och serviceinriktade.
Jag klickade fel när ja bokade med fel adress, ringde kundtjänst som svarade direkt och kunde hjälpa till. Taxin kom på utsatt tid och var trevlig. Överlag en väldigt behaglig upplevelse.
Förbokat - var god dröj
Ska till flygplatsen tidigt på morgonen. Bokar därför en bil i appen och betalar. Kliver ut på morgonen och utgår från att bilen ska komma. Men icke - ringer växeln utan att få information om vart bilen är. Detta eftersom systemet ligger nere. Inget man vill uppleva när man har brådis till flyget
Dyrast i landet
Dyrast i landet?
Landade på Ängelholms flygplats sent igår. Behövde taxi till Best Western Valhall som ligger 8 minuter från flygplatsen. Det enda bolaget som hade bilar var Sverige taxi. Dom begärde 450 kr. Som tur var så kunde jag boka med ett annat bolag. Då kostade resan med taxameter 275 kr.
Att jag fick vänta 30, min hade ingen betydelse för det fick chauffören på Sverige taxi också för han trodde att jag skulle bli tvungen att ta honom för flygplatsen hade stängt för natten. Så istället för att ha normal och resonabel prissättning så slösade han bort 30 min på att vänta på ingenting. Ett värdigt straff för enorm girighet 😁😁😁
Sverigetaxi kan vara det absolut sämsta taxibolaget i landet
Sverigetaxi kan vara det absolut sämsta taxibolaget i landet. Seriöst, ett enda stort skämt är vad det är!
Hade bokat taxi för att ta mig hem från flygplatsen, och jag hade bokat med god marginal för att kompensera för eventuella förseningar, hämta ut bagage etc. När jag landar står taxiföraren redan där och stampar otåligt i marken och pekar på sin klocka, och när jag förklarar att jag måste hämta ut mitt bagage så höll han på att smälla av. Han i princip skriker i mitt ansikte och undrar hur länge han ska behöva vänta, och då har jag fortfarande typ 20 minuter kvar tills min bokade tid infaller. Jag förklarar för honom att jag måste få hämta mitt bagage, och när det visar sig att det kommit bort och att jag måste gå bort till servicedisken och göra en förlustanmälan så ställer han in körningen och lämnar mig!
Just den dagen var det inte särskilt mycket trafik på flygplatsen för ett par minuter senare ringer han mig och frågar om jag ska åka med ändå, gissar att han inte lyckades hitta en annan kund att ersätta mig med... Jag bad honom vänligt men bestämt att dra åt h*lvete, och när jag efter avslutad förlustanmälan lämnar flygplatsen så kommer han och ställer sig och skriker i mitt ansikte och undrar varför jag bett honom dra åt sagda plats. Jag förklarar för honom att det beror på att han ställde in min körning på grund av att han väntat länge, innan den bokade tiden ens infallit, och han skriker då och undrar "hur j*vla länge jag ska behöva vänta då??!". Jag svarade att han kan vänta för evigt om han så vill, jag tänker inte åka med honom och jag tänker kräva pengarna tillbaka för körningen. Fick ett antal okvädesord spottade åt mitt håll innan han stormade bort, sen tog jag bussen hem.
När jag ringde Sverigetaxi för att framföra mitt klagomål försvarade de chauffören och tyckte att jag måste ha förståelse för att han fått vänta så länge, trots att bokningstiden inte ens hade infallit. Dessutom ville de inte betala tillbaka mina pengar, trots att det var föraren som ställde in innan utsatt tid. Jag lovade att driva ärendet vidare om jag inte fick tillbaka pengarna och efter lite hot om ARN etc gav de med sig, men det var ytterst motvilligt.
Undvik detta skitbolag till varje pris!!
Varning för detta taxibolag – usel service och otrevlig kundtjänst
Jag bokade en taxi från Falun kl. 18:26. Först fick jag ett meddelande om att beställningen inte hade gått igenom och att jag skulle försöka igen. Någon minut senare fick jag dock ett SMS om att beställningen hade mottagits och att taxin skulle komma “inom kort.” Ingen ungefärlig ankomsttid angavs.
Jag ringde kundtjänst för att få mer information, men personen jag pratade med var otroligt otrevlig redan från början. Eftersom jag satt på tåget och det var mycket bakgrundsljud, bad jag henne att upprepa vad hon hade sagt, då jag inte hörde allt. Istället för att bemöta min fråga professionellt började hon prata med en nästan skrikig ton, tydligt irriterad över att jag inte hört henne. Hon var respektlös och hade en överlägsen attityd som gjorde hela samtalet mycket obehagligt. Hon sa bara att taxin “borde” komma inom 15-20 minuter, utan att ge några klara svar.
Efter att ha väntat ute i -17 grader i över 30 minuter utan att taxin dök upp ringde jag tillbaka för att klargöra situationen. Jag försökte förklara att det inte var acceptabelt att låta kunder vänta i sådan kyla utan någon tydlig tidsangivelse. Istället för att hjälpa mig eller ens svara på mina frågor lade hon på samtalet , utan att säga ett ord!
Jag försökte ringa tillbaka flera gånger, men hon svarade inte. Till slut hade jag inget annat val än att börja gå hem, en promenad på 20 minuter i mörker och iskall kyla med en stor ryggsäck på ryggen.
Det mest absurda? Nästan en timme efter min ursprungliga bokning ringde chauffören och meddelade att han “nu” var framme.
Det här är den sämsta kundservice jag någonsin upplevt. Att bli bemött med en sådan attityd är oacceptabelt, och det är tydligt att kundtjänsten inte har någon respekt för sina kunder. Jag kommer att anmäla telefonisten och företaget och vill varna andra – VÄLJ ETT ANNAT bolag om du inte vill bli behandlad på detta sätt.
VARNING!
Undvik Sverigetaxi om ni har en tid eller annat viktigt att passa.
Hade efter månaders väntan fått tid hos specialistläkare
Bokade (och betalade) taxi en dag i förväg för att vara säker på att komma i tid.
Men, taxin struntade att dyka upp, förmodligen dök någon trevligare och mer lukrativ körning upp.
Efter en timmes väntan, försökte jag komma i kontakt med Kundtjänst för att tala om att de behövde inte besvära sig mer, för min läkartid hade jag missat.
Förgäves, de behagade inte svara i telefon.
Bokat en bil till kl 0200
Bokat en bil till kl 0200. Nu är klockan 03:45 och ingen bil är här. Vid telefonkontakt säger Sverigetaxi att en bil kommer inom 30 min. Det var för en timme sedan. Vi kommer nog aldrig hem. Bättre att erkänna från början att de inte klarar av detta. Då hade vi kunnat fixa annan transport hem.
Förbeställt Taxi till Ö-vik natten…
Förbeställt Taxi till Ö-vik natten till den 22/12 då vi ankom mitt i natten . Vid ankomsten fanns det ingen taxi där kl 01:00 !!!!
Kom en taxi som visade sig vara beställd av en annan person , vi ringde in och frågade var vår taxi var , dom visste ingenting????
Resenären som hade taxi var snäll och erbjöd oss att följa med .Skulle hämta upp sin son på vägen . Vi frågade om taxichaufförem visste var Nybovägen i Övik var , ja inge problem sa han . Efter några minuter sa han , kan du guida mig ??? Mitt i natten börjar han googla adressen med taxameter på !!!!!
Hur som helst vi kom fram efter att vi visar han adressen , dagen efter överklagar vi vår förbeställni g med bifigat mail . Svar :Vi kan inte se vad som gick fel vid Er förbeställimg .Svarade att då Beatrice på Öviks taxi bekräftat vår beställning inte gjort sitt jobb !! Så jädra dåligt att inte ta sitt ansvar och stå för att dom inte levererat den tjänst som vi önskat ! Tänkte återbetala halva priset ????
Jag kräks på oviljan att jobba på…
Jag kräks på oviljan att jobba på helger.
En taxi som skulle ta 2min till att komma fram. Tog mer än 30min. Då försökte jag avboka den. Det gick inte för kurdtjänst var upptagna. Så jag gick. 15min senare ringer taxiföraren och frågar var jag är.
Var jag är. Jag är på bussen som började köra nyss.
Pajaser
Värsta bolag man kan skitboka på när…
Värsta sämsta bolag man kan boka på när det gäller buss får inte svära men skulle vilja
Sverige Taxi har ingen respekt i Stockholms trafiken
Sverige Taxi verkar ha stora problem med säkerheten på vägarna. Jag har observerat flera situationer där deras förare utsätter andra bilister för fara med sitt oansvariga körbeteende. Det är uppenbart att de borde se över sina anställda och säkerställa att de har professionella och ansvarsfulla förare.
Fullständigt urusel taxichaufför i…
Fullständigt urusel taxichaufför i Norrköping. Vägrade att köra in invid porten (alla taxibilar gör det, och vi gör det med vår bil, liksom färdtjänsten). Berättat vid bokningen att vi har fyra resväskor och är 75 år. Den så kallade chauffören säger: "Jag hjälper inte till med väskor. Jag bär inte. Jag kör bil..."
Har åkt taxi på alla kontinenter i ett 40-tal länder. Denna chaufför vinner priset som världens sämste...
Bestilte taxi via app
Bestilte taxi via app, og første gang fang ikke drosjen oss. Turen ble automatisk avbestilt og pengene tilbakeført. Det kritikkverdige er at sjåføren ikke ringte oss.
Andre gang, 5 minutter, senere bestilte vi på nytt. Også denne gangen via app, og heller ikke denne gangen fant sjåføren oss, men vi fant bilen ved en tilfeldighet.
Vi satte oss inn og etter noen minutter så så sa sjåføren at det var raskere for oss å gå «herfra», skulle angivelig ta 3 minutter selv om google sa 25 minutter. Vi gikk ut av bilen og sjåføren kjørte videre. Sjåføren løy oss midt opp i ansiktet og vi betalte for ingenting.
Styr unna dette selskapet da det primært består av ansatte som ikke forstår ett ord av hva du sier, eller dine behov, og du som kunde betyr åpenbart ingen ting.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.