Jag läser ibland kommentarer på nätet och undrar uppriktigt vilka mottagningar vissa personer har besökt. Själv har jag alltid fått ett väldigt bra bemötande på Svea Vaccin i Malmö. Personalen är prof... Mehr ansehen
Mycket nöjd. Fick både tramadol och oxynorm utskrivet när jag hade ont i fingret efter förlovningsringen inte passade. Mått jättebra på medicinerna, hoppas få mer. Enda bieffekt är att man måste ta ma... Mehr ansehen
Jag tycker det är upprörande att Svea vaccin får fortsätta med sin verksamhet oförändrad ?! säger Lena Hallengren (S) och bland alla oss andra ! Ställ ledningen för Svea Vaccin till svars !
Svea vaccin Ringen Skanstull. Otroligt proffsigt bemötande med lite humor. Det var den bästa upplevelsen jag nånsin haft när jag vaccinerat mig. Jag gick därifrån glad och positiv. Det enda negati... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dålig organisation och service
Dålig organisation när man ska vaccineras. Stod i kö och kom in 30 min efter min bokade tid. Enligt löfte skulle man få tid för vaccination dos 2 efter några dagar. Jag påminde dem efter 7 dagar och fick då en tid som bokades 7 veckor och 4 dagar efter dos 1. Trots lediga tider så vägrade dem boka en tidigare tid åt mig utan rekommendera mig att kontakta annan vaccinatör om jag ville vaccinerad tidigare med andra dosen. Under all kritik.
Odugliga, oprofessionella. Direkt opålitliga
Odugliga, tog vaccin mot covid19. Blev ej reggat när jag påtalar deras påstår de att de inte gjort nåt fel! Efter timmar i telefon med myndigheterna berörda kommer jag tillbaka efter 3:e gånger och då kommer de på att de inte skickat det. Vi fixar det….. eller hur Efter en vecka är det fortfarande inte gjort. Jag får åka tillbaka en 4:e gång och vara direkt otrevlig för de ska fatta. Än idag 7 veckor är det inte löst. Välj för allt i världen inte Svea vaccin. Total inkompetens, börjar undra om jag ens blivit vaccinerad……
Under all kritik!
Fruktansvärt! Har nu tagit båda doser covidvaccin och fortfarande har de inte registrerat in det, inte ens min första dos som jag fick för 2 månader sen. Otrevliga och skyller ifrån sig. Rekommenderar verkligen inte att ha med dem att göra!!!
En skräckupplevelse
Jag skulle vaccinera min 2,5-åring mot TBE. Barnet var skräckslaget redan innan och ville inte ta av sig tröjan. Jag försökte lugna ner henom och höll på att ta fram en film som distraktion. Hen hade tröjan neddragen något över axeln, och hen krumbuktande hela tiden för att få upp tröjan när sprutan helt utan förvarning trycks in i axeln på henom. Reaktionen var såklart att ungen fick panik och bröt ihop fullständigt. Jag fick aldrig någon chans att förbereda henom eller lugna. Upplevelsen är att det bara handlar om att tjäna snabba pengar helt utan en tanke på att försöka göra upplevelsen så lugn som det bara kan gå i en redan stressfylld situation. Att hen fick en glass efteråt av sköterskan hjälpte 0% efter den skräckupplevelsen. Det är sorgligt att det ska få gå till på det här sättet.
Dyrt o dålig hygien
Dyrt o dålig hygien
Spritade inte innan de satt sprutan. Dessutom väldigt dyra. Var i Malmö.
Aldrig blivit så dåligt bemött
Aldrig blivit så dåligt bemött. Det tog över en timme för sköterskan att ens trycka in i datorn vad vi skulle ha. Mitt barn fick t o m FEL vaccin. Betalade väl ca 3000 för besöket, oklart om vi ens har något skydd av de vi betalade för...
Har inte ens fått någon respons om detta trots upprepat kontakt.
Great service at Triangeln
I read the reviews here before walking into the drop in service and feared the worst. I must say I've rarely had such a nice a service. The lady at Malmö Triangeln was smiling, friendly and fluent in English and understood everything I said in Danish (as we switched over). She also asked if I am a student so I could get the 10% discount. She explained why to get the suggested vaccinations and what it prevented, how to get it etc etc. She further handled vaccination very well and asked if I were okay and told me the arm might feel weaker today. Very nice service (6th August 2019)
Stängt när de ska ha öppet.
Vid två tillfällen har vi varit där på lediga dagar. Senast 1 Maj 2019. Båda gångerna har det klart och tydligt stått på google företag att de har öppet, dvs det absolut viktigaste stället att ha korrekt info på. Vi är välkomna dit någon annan gång skriver de.. men inget om att de kommer åtgärda problemet som nu varit minst 3 år. För övrigt går vaccineringen smärtfritt, när de väl jobbar.....
Otroligt oförskämt och oproffsigt...
Otroligt oförskämt och oproffsigt bemötande från personalen på centralen i Sthlm. Olika information varje gång jag gått dit för att ta ett enkelt blodprov vilket gjort att jag gått dit helt i onödan. Ingen svarar ju heller i telefon. När jag vänligt påpekade att de kunde ha bättre info på hemsidan (info överhuvudtaget!!) blev jag bara avsnäst. Känns som att det var mitt fel som kund att personalen verkar helt outbildad och utan nån som helst social kompetens. Nej får bli annan vaccinationsklinik, dit går jag inte igen.
Dåligt bemötande av sjuksköterska och operativ chef
Vid detta möte med sjuksköterska går allt fel. Dålig stämning uppstår mellan kund och sjuksköterska, hon rycker betalkort från min hand, sticker en dåligt i armen så att det gör mycket ont, lämnar kunden efter injektionen utan se att denna inte svimmar (vilket kunden gör). Då jag påtalar en dålig service blir sjuksköterska arg, jag ber om att få kontaktuppgifter till hennes chef vilket hon förvägrar mej och slutligen då jag fortsätter att fråga efter kontaktuppgifter har det dåliga omdömet att kontakta vaktbolag för att avvisas från lokalen. På kvällen efteråt kan jag inte röra armen efter injektionen. Kontaktar åter Svea Vaccin för att anmäla en "avvikelse" dagen efter. Får löfte att detta ska skrivas in i min journal och tjänstgörande sjuksköterska lämnar vidare min kontaktuppgifter till deras operativa chef. Dock så visar det sig vid senare tillfälle att sjuksköterskan inte skrev någon avvikelse, utan först då jag återkommer vid ett senare tillfälle och hävdar min rätt. Får kontakt med den operativa chefen och beskriver mitt klagomål i tre sidor långt brev. Efter några dagar får jag följande svar:
"Hej XXX!
Tack för din berättelse av händelsen.
Vi beklagar din upplevelse den dagen och vi har pratat med tjänstgörande sjuksköterskan som upplevde besöket som obehagligt.
Detta är inte personligt men det förekommer och vi beklagar det som hände mellan er.
Att du har fått ont i armen är vanligt och förekommer alltid efter vaccination.
Mvh
Operativ Chef"
Jag tycker att Svea Vaccin inte tar mitt klagomål på allvar utan sätter sitt intresse i första hand och lämnar kunden i andra hand. Särskilt allvarligt är att jag blev lämnade efter injektionen med risk för att bli skadad då jag svimmade. Detta nämns det inget om i svaret som jag fått från Svea Vaccin.
Detta är en engångshändelse men tillräckligt allvarligt. Jag kommer att välja bort Svea Vaccin nästa gång.
VARNING för detta företag
Har nu två ggr engagerat hela familjen för att ta Gula Febern-vaccin utan att få till en enda injektion hos Svea vaccin.
Detta pga att de inte har läkare tillgänglig och ovanstående vaccin kräver läkares närvaro. Inte ett ord om det på hemsidan och att de flesta av deras kontor aldrig har läkare. Det är för övrigt inte tillåtet enligt Socialstyrelsens föreskrifter att ge vaccinationer utan läkare tillgänglig då vem som helst kan reagera på något ämne i injektionen. Vi testade först Liljeholmen, där de aldrig har möjlighet att ge just Gula Febern enl. personalen. Varför står inte det på hemsidan, sa jag. Ja, det har vi också undrat, svarade hon. Hon rekommenderade T-centralen där de har ett kontor. Åkte dit dagen efter, men när vi kom sa sköterskan att läkaren inte var där den dagen!! Men under två timmar dagen därpå skulle det finnas en.
Never ever att vi går tillbaka. Känns mycket oseriösa.
Bra bemötande och duktig sjuksköterska!
Vi har vaccinerat hela familjen i Sveavaccin, 2 Vuxna och 2barn i samband med Thailand resa. Det var kunnig sjuksköterska med trevlig bemötande. Barnen var rädda i början men det blev super bra! Vi ska dit igen.
Felaktiga doser och bristande intresse för kunder
Borde inte få ha tillstånd. De håller ej koll på vad de gett tidigare och gav mig fel dos. Har hänt andra också. De glömmer också patienter och svarar inte när man ber dem redogöra för vad de gjort. VARNING! Välj annat företag.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.