Jag läser ibland kommentarer på nätet och undrar uppriktigt vilka mottagningar vissa personer har besökt. Själv har jag alltid fått ett väldigt bra bemötande på Svea Vaccin i Malmö. Personalen är prof... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Mycket nöjd. Fick både tramadol och oxynorm utskrivet när jag hade ont i fingret efter förlovningsringen inte passade. Mått jättebra på medicinerna, hoppas få mer. Enda bieffekt är att man måste ta ma... Mehr ansehen
Jag tycker det är upprörande att Svea vaccin får fortsätta med sin verksamhet oförändrad ?! säger Lena Hallengren (S) och bland alla oss andra ! Ställ ledningen för Svea Vaccin till svars !
Svea vaccin Ringen Skanstull. Otroligt proffsigt bemötande med lite humor. Det var den bästa upplevelsen jag nånsin haft när jag vaccinerat mig. Jag gick därifrån glad och positiv. Det enda negati... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Riskerar människors liv
Man blir verkligen bestört när man läser om deras felhantering av potentiellt livräddande vaccin. Verkligen vedervärdigt! Är mitt barn skyddat eller inte? Får helt enkelt börja om hos annan vaccinationscentral för att vara på säkra sidan. Aldrig mer Svea Vaccin!
Hade du inte en sjukdom så får du nog…
Hade du inte en sjukdom så får du nog det av deras hantering av vaccin och hygien. Men jag vet nog lika mycket som deras egna "läkare", för varken jag eller dem har läkarlegitimation
Fuskbolag med olegitimerade…
Fuskbolag med olegitimerade läkare/sjuksköterskor, felhantering av vaccin mm.
KATASTROF‼️
KATASTROF, ni borde skämmas‼️
Aftonbladet har tagit del interna avvikelserapporter där det framgår att kylskåp som förvarat vaccin har varit utan ström under flera dagar.
FRUKTANSVÄRT, så dyrt och nu kanske man inte har något skydd, vaccinet kan vara overksamt!
VACCINERA ER INTE HÄR‼️
"Sjuksköterskan" pratade i telefon på…
"Sjuksköterskan" pratade i telefon på något främmande språk och vägrade kommunicera med mig under tiden som hon skulle injicera. Hon var runt 40 men pratade och skrattade som en tonåring i telefonen.
Jag försökte fråga om jag inte skulle visa legg först men fick bara ett irriterat "VA?!" (som om jag störde personens samtal).
Hon tappade sprutan på golvet och då fick jag stoppa henne från att stoppa in den i mig. Hennes enda reaktion var en förvåning och något om "corona". Jag var inte där för att ta något coronavaccin.
Ni är Sveriges största hycklare
Ni är Sveriges största hycklare. Kommer aldrig sätta min fot hos fuskare som ni. Att våra skattepengar går till er verksamhet som drar oss på miljoner är skämmigt. Oerfarna vaccinare. Anmäler er till IVO nu direkt. I sverige ska ni inte arbeta.
Så oseriösa ytterligare en bluff…
Så oseriösa ytterligare en bluff företag som dränerar välfärden
Slarvig hantering
Skulle ta kostnadsfritt influensavaccin för äldre. Blev glad över att det fanns tid direkt. Fick först visa legitimation och svara på några muntligt på vanliga frågor om överkänslighet. Fick sedan en liten gul postit-lapp med oläslig krumelur att visa för vaccinatören som enligt namnskylten var legitimerad sjuksköterska. Hon tog en färdiguppdragen spruta och stack in. Kunde inte få något papper om vaccinationen eftersom "de var slut", men info skulle ligga i sjukvårdens system.
Aldrig sett mer ointresserad personal…
Aldrig sett mer ointresserad personal som på Svea Vaccin Liljeholmen. De satt alla bakom disken och småpratade trots kund i kassan.
Den manliga personalen som tog emot mig var knappt närvarande i sammanhanget.
Han frågade om jag fyllt 65 (gratis förkylningsvaccin) …. Jag är 43 år och blev väldigt förvånad över frågan? Oprofessionellt .
Finns betydligt bättre aktörer på marknaden.
Kändes inte bra
Stängt trots bokad tid
Vi hade tid idag för vår andra denguefeber vaccin i Luleå, vi har under veckan fått meddelande med påminnelse om vaccin, kört 75 mil för att vaccineras inför resa på söndag, möttes av en lapp att det är stängt åter på måndag, skamligt
Rekommenderar!
Snabbt, smidigt och enkelt!
Trevlig läkare som administrerade vaccinet samt informerade mig angående vaccinet jag skulle ta. Kliniken i sig är fräsch och bemötandet gott.
Lär era anställda att injicera korrekt
Lär era anställda att injicera korrekt. Man står inte upp om den som vaccineras sitter ner. Man hugger inte in sprutan snett uppifrån. Man höftar inte ungefär var på axeln man ska sticka. Googla "Shoulder injury related to vaccine administration and other injection site events" så kanske ni lär er.
Väldigt oengagerad personal
Väldigt oengagerad personal. Dåligt bemötande och noll känsla för barn. Glömde bort vad vi fått för dos när jag i efterhand bad om ett vaccinationskort. Barnen öppnade luckan till en tom kyl som fanns i väntrummet, luktade mögel och hade gammalt vatten på botten med något i.
Manlig oseriös sjuksköterska
Manlig oseriös sjuksköterska. Dåligt bemötande, ointresserad och hade dålig kunskap då vi önskade reseråd. Lättförtjänta pengar för företaget.
(Svea vaccin/Norrköping)
Gick på Drop-ln i Lund för att…
Gick på Drop-ln i Lund för att vaccinera mig och mitt barnbarn som är 3,5 år. Jag har varit på samma ställe 2 ggr tidigare för den årliga influensavaccinationen och har tänkt att även gå dit och ta bältros. Nu var det vaccination mot Hepatit inför resa. Barnbarnet som är jättespruträdd blir trots Emla väldigt ledsen och det är svårt att ge sprutan. Han gråter förtvivlat, är högröd i ansiktet och tårarna sprutar, han får nästan panik och när det äntligen är över hulkar han fram "ja e kissnödig". Ber att få låna toaletten men får till svar "toaletter finns i Saluhallen" (beläget ca 300 meter bort över Mårtenstorget) Egentligen skulle vi väl suttit kvar 15 min efter vaccinationen, det var det ingen som bad oss göra! Eftersom barnbarnet var akut kissnödig småsprang vi därifrån till min arbetsplats även den ca 300 meter över torget motsatt sida Saluhallen. Där får 3 åringar låna toaletten! I min irritation över hur vi blivit bemötta mailade jag mottagningen och fick till svar att de bara hade personaltoalett, inte uppfattat att det var pga att pojken var kissnödig som han var ledsen (vilket det inte var), att de har kundtoaletter på andra mottagningar men inte i Lund men att de skulle tänka på det "i framtiden".
Jag förstår att de inte kan låna ut toaletten till alla "från gatan" men vi var kunder där och det var ett litet barn! Jisses, är helt chockad över detta bemötande från vårdutbildad?, eller? personal! Finns andra vaccinatörer att vända sig till!
Lunchstängt på min bokade tid
Blev inbokat för vaccin mot Covid på Svea Vaccin i Farsta. Men de hade lunchstängt under min inbokade tid. Lapparna om lunchstängt på porten visade olika, en för hela veckan där onsdag visade 13.35-14.30 och annan mitt på dörren som 14-14.50. Ingen svarade heller i telefon för att kunna ge besked om vad som gällde då. Vi var många som stod ute i kylan och väntade. Att de inte får en stjärna beror på att personalen var väldigt trevliga när vi väl släpptes in.
Tummen upp!
Blev mött av en nyexad och trevlig läkare med full koll på läget, vid vaccin för långresa i Thailand. Kändes verkligen som han ville mitt bästa och att han absolut inte ville ge mig något som jag inte behöver. Väldigt nöjd!
Totalt värdelösa!😡 Vägrar svara i…
Totalt värdelösa!😡 Vägrar svara i telefonen när man ringer och ringer heller inte upp när man lämnat meddelande. Skulle ta min 3.e spruta mot Covid-19 och fick veta först när jag kommit dit att jag inte var i rätt åldersgrupp! HADE NI SVARAT NÄR FOLK RINGER SÅ HADE JAG INTE BEHÖVT ÅKA TILL ER I ONÖDAN!!😡 Sen kan ni ju informera bättre på er bokningssida och/eller göra det omöjligt att boka tid om man inte är rätt målgrupp. USELT! 👎👎👎
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.