Vildledende billede. Tror man bestiller en pose med 5 stk, men der leveres kun ét styk.
Das sagen Bewerter
Jeg bestilte et armbåndsur(Paul Hewitt) til en rigtig god pris. Jeg fik også uret hurtigt og i bestilt stand. Jeg havde desværre behov for at afkorte lænken - i kassen stod at der skulle medfølge... Mehr ansehen
Elendig returordning!! Oprettede retursag for ombytning, og sendte til en forkert oplyst adresse ! Nu ligger pakken på 14. dag på et postcenter. Har rykket flere gange, der sker intet!
Unternehmensdetails
Über Superstar.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
14 dages fuld returret
Når du handler hos Superstar.dk, har du altid 14 dage til at bestemme dig for, om varen lever op til dine forventninger. Hvis du vil have pengene retur eller vil ombytte til en anden vare, kan dette gøres nemt og uden nogen former for skjulte gebyrer, så længe du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.Dag til dag-levering
Hvis varen er på lager ved bestilling, har du den dagen efter, så længe din bestilling er lagt inden kl. 15.00, og den efterfølgende dag er en hverdag. Du kan se aktuel lagerstatus ved at klikke dig ind på den enkelte vare.
Autoriseret forhandler
Superstar.dk er utvalgt som officiel forhandler af alle vores mærker.
Minimum to års garanti
Superstar.dk tilbyder altid to års garanti på alle varer. Du kan se hvor lang tid garantien gælder for en specifik vare, ved at klikke dig ind på varen.
Gratis fragt på alle ordrer
Uanset hvor lidt eller meget du bestiller, er fragten altid på vores regning.
Om virksomheden
Med mere end 6 år på bagen er Superstar.dk efterhånden en af de ældste online forhandlere med salg af ure på nettet. Butikken er kendetegnet for kvalitetsmærker og det brede udvalg. I dag forhandler virksomheden en lang række mærker, der spænder vidt over herreure, dameure og børneure til avancerede ure til dykning, sport og motion. Du finder bl.a. et af Danmarks største udvalg af Casio ure, samt de nye moderne ure fra Triwa og Daniel Wellington ure.Kontaktinformationen
Søborg Hovedgade 121, 2860, Søborg, Dänemark
- 42 40 42 64
- kundeservice@superstar.dk
- www.superstar.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Superstar.dk yder super god service og…
Superstar.dk yder super god service og hurtig levering og god information fra start til slut !
Kan varmt anbefale Superstar .dk!
Nem hjemmeside at manøvrere rundt på
Nem hjemmeside at manøvrere rundt på. Fint stort udvalg. God kundeservice, der svarer meget hurtigt på forespørgsler.
Gode priser og superhurtig levering
Gode priser og superhurtig levering. Ingen problemer overhovedet, så tommelfinger opad herfra☺️!!
Very fast shipping
I ordered on Friday at 13.00, my watch was in the post box at 7.00 the day after. The fastest shipment I have ever seen. Maybe they have a warehouse close to Kolding
Fik mit ur hurtigt leveret
Fik mit ur hurtigt leveret, det skulle så byttes hvilket ikke var så nemt, da kundeservice ikke lige svarede tilbage på henvendelser. Men efter jeg gav den en chance på flere dage, og selv tog kontakt til dem igen, svarede en sød mand tilbage, og gav mig en kompensation på den fejlende tilbagemelding der havde været. Betilte nyt ur, som jeg modtog to dage efter.
Ville have givet 2 stjerner for service, men eftersom de erkendte deres fejl og undskyldte så får de 4 med den hurtige levering som de har.
Lynhurtig ekspedition uden dikkedarer.
Super behagelig oplevelse at handle …
Super behagelig oplevelse at handle her! Det gik nemt og smertefrit, og havde min pakke inden for 48 timer 👌🏽
God handel
Særdeles hurtig levering....her kan du trygt handle !
Manglende information i forbindelse med bytte
Jeg skulle returnere en vare og bytte den til en ny. Jeg fik ingen information, ingen bekræftelse på at det var modtaget eller at en ny ville blive sendt og hele processen tog over 3 uger. Kun når jeg rykkede dem for information hørte jeg noget, og selv da tog det et par dage før kundeservice kom retur til mig - flere gange blot med en 'Du er sendt videre til en anden der kan svare' og så var det igen med at vente et par dage på nyt. Et par uger uden at høre noget skaber en usikkerhed hos kunden, da man frygter at være blevet glemt eller snydt
Super hurtig levering !
Virkelig dårlig oplevelse med …
Virkelig dårlig oplevelse med superstar.dk.
Jeg køber et ur efter min konfirmation går med det 5 gange og pludselig springer låsen op. Den lille metal dims der sad inde i låsen havde rykket sig løs
Jeg skriver til superstar at låsen er defekt og det skal sendes tilbage.
De svarer at det er noget en Urmager nemt kan fikse og at det ikke er noget udmærket dækker
Jeg får det fikset ved en urmager som han skriver, de bestiller en helt ny lås og sætter den på, det kostede mig 430kr. Jeg skriver tilbage til Superstar.dk at jeg har fået uret fikset og spørg om de vil have den gamle lås sendt tilbage.
De svarer at jeg har misforstået deres besked og at de ikke ville dække det defekte ur de har solgt mig. Mener vil skrive til urets fabrikant som ikke dækker låsen og spørge om de dækker den?
Jeg er meget skuffet, kæmpe sur smiley fra mig!

Antwort von Superstar.dk
👍👍😉
De var SÆRDELES hurtigere med forsendelsen.
Og det betød jeg og min søn, kunne give en fødselsdagsgave på dagen til min mand/far..
God oplevelse
God oplevelse - hurtigt og nem betjening.
Hurtig levering
Leveret til tiden.
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition - perfekt vare.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Let at finde varen, betaling nem, men at varen var fremme i min postkasse omkring 26 timer efter bestillingen var langt ud over min forventning. Og tilligemed gratis fragt. Helt brilliant.
God pris og hurtig ekspedition.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.