Ik heb mijn artikel retour gestuurd omdat het defect is. Heb meerdere keren gemaild maar krijg weer geen reactie. Wanneer kan ik een nieuwe ontvangen?
Pakket is in eerste instantie op huisadres afgeleverd. aangegeven via de site dat ik het ophaal bij een service punt. Vervelend dat het pakket niet zoals afgesproken op het afhaalpunt is binnengekom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik krijg in een kapotte doos slechte skeelers geleverd. aangezien de kwaliteit ook erg slecht was, heb ik binnen een dag de skeelers terug gestuurd (via bol.com). Zoals ik al zei de doos was al kapot... Mehr ansehen
Helaas kwam het pakket na 1 week pas binnen van Lola speelgoed en zoals eerde reviews ( welke ik niet eerder had gelezen ) kwam de doos in slechte staat aan! Ik had al 2 keer gevraagd waar het pak... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Superspeelgoed is al jaren het adres om goedkoop Lego te bestellen. Bij ons vindt u een assortiment Lego dat veel groter is dan bij de speelgoedwinkel bij u in de buurt, en dat voor lagere prijzen! Maar behalve Lego zijn er meer merken die het vertrouwen van de consument gewonnen hebben. Op onze site alleen die merken, zodat u weet wat u koopt!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Altijd een genoegen om hier te kopen
Ik heb al wel eens eerder hier LEGO besteld. Het is altijd goedkoper dan elders, en het wordt gewoon thuisbezorgd. Bestellen is een eitje, en je hebt t altijd binnen een of twee dagen thuis. Kan niet beter dus!
Goede service en snelle levering
Hartelijk dank .
Op zaterdag besteld en op dinsdag al in huis.
Perfect.
Ik weet waar ik volgende keer bestel!
Helemaal correct uitgevoerd, snelle levering en het assortiment bevatte alles wat onze dochter wilde hebben. Daar kunnen andere webshops/winkelketens nog wat van leren!
Echt helemaal geweldig!
Perfecte service, eerlijke prijs
Eerste keer dat ik hier besteld heb, en waarschijnlijk niet de laatste.
Prima geregeld.
Ruim assortiment. Product wordt goed verpakt afgeleverd. Snelle reactie op vragen.
snelle levering en op voorraad zoals website aangaf. Helaas wel niet de goedkoopste
Prima service
zou dit bedrijf zeer zeker aanbevelen heb dit zelfs al gedaam
perfect kreeg meteen een mail toen het pakket verzonden werdt geen verzendkosten boven 40 euro goede prijzen en pakket binnen 4 werkdagen binnen wat wil je eigenlijk nog meer nou ik ben zeer tevreden
Snelle levering en nog een extra poster bijgesloten. Dat vond mijn zoontje natuurlijk helemaal leuk.
Snel, goed en goedkoop!
Ik heb de LEGO dozen op zondagavond besteld en op dinsdagmorgen om half 9 waren ze al binnen. Ook zat daar nog een extra poster en DVD bij, dus al met al een zeer goede ervaring. Wanneer we weer een cadeuatje nodig hebben ga ik zeker weer op deze website kijken.
Perfect en duidelijk
Ik raad deze verkoper aan omdat ik zeer tevreden ben over de behandeling en de communicatie vanuit het bedrijf. Kortom perfect!
Strak geregeld
Uitstekende verwerking van de bestelling. Adreswijziging die ik na de bestelling nog heb doorgegeven is correct verwerkt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
uitstekend
uitstekend alleen een piepklein foutje met het bezorgen moest ophalen in enschede . voor zover ik wist werd het thuis bezorgd , is ook gebeurd na tel. met enschede. verder is mijn zoon erg in zijn nopjes ermee
Snelle service, en goedkoper dan elders
Mijn bestelling was er snel. Zelfs nog een gratis lego poster gekregen waar mijn zoontje onwijs blij mee was.
Het 'dure' legopakket was bij jullie het goedkoopste en met een snelle bezorging zonder bezorgkosten ben ik een dik tevreden klant die jullie zeker bij anderen zal aanbevelen !!
Heel tevreden !!
Prima geregeld
Dinsdag besteld, donderdag in huis. Dikke prima!
Mooie boot maar RC varen gaat extreem slecht door de instabiliteit
Als je opzoek bent naar een mooie playmobile boot waar ze fijn mee kunnen spelen is het een prima koop maar als je er ook nog mee wil varen, gaat dat eigenlijk niet. De boot wordt wel verkocht met elektromotor en afstandsbediening. Hij zou er dus wel voor bedoelt moeten zijn dat hij een klein rondje kan varen. De combinatie is echter zo ongelovelijk instabiel dat hij bij het kleinste zuchtje wind omslaat. In de praktijk betekent dat dat er eigenlijk niet mee te varen is. Wel heel jammer want dat maakt het een zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.