Ik heb mijn artikel retour gestuurd omdat het defect is. Heb meerdere keren gemaild maar krijg weer geen reactie. Wanneer kan ik een nieuwe ontvangen?
Pakket is in eerste instantie op huisadres afgeleverd. aangegeven via de site dat ik het ophaal bij een service punt. Vervelend dat het pakket niet zoals afgesproken op het afhaalpunt is binnengekom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik krijg in een kapotte doos slechte skeelers geleverd. aangezien de kwaliteit ook erg slecht was, heb ik binnen een dag de skeelers terug gestuurd (via bol.com). Zoals ik al zei de doos was al kapot... Mehr ansehen
Helaas kwam het pakket na 1 week pas binnen van Lola speelgoed en zoals eerde reviews ( welke ik niet eerder had gelezen ) kwam de doos in slechte staat aan! Ik had al 2 keer gevraagd waar het pak... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Superspeelgoed is al jaren het adres om goedkoop Lego te bestellen. Bij ons vindt u een assortiment Lego dat veel groter is dan bij de speelgoedwinkel bij u in de buurt, en dat voor lagere prijzen! Maar behalve Lego zijn er meer merken die het vertrouwen van de consument gewonnen hebben. Op onze site alleen die merken, zodat u weet wat u koopt!
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Supersnelle levering, keurig verpakt
Vandaag besteld en morgen in huis. Keurig netjes in passende neutrale doos wer het afgeleverd. Vooral de neutrale doos was fijn, aangezien het verjaardagskado van mijn dochter erin zat en zij met mij de deur open deed voor de postbode. Ook qua prijs een stuk voordeliger dan andere speelgoedsites.
Ik zal zeker nog eens weer bestellen bij superspeelgoed.
superspeelgoed staat voor SUPER
prijs SUPER
levering Super
Zeer tevreden
Goede web site, scherpe prijs, snelle reactie en bevestiging, volgende dag in stevige verpakking correct afgeleverd!
Zéér tevreden!!
super.snel geleverd.alles compleet!
Volgende keer graag weer.
Prima, iets goedkoper maar jammer dat je 4 dagen moet wachten op je bestelling wat wel bekend is trouwens.
Goedkoop en super snel geleverd!
Lego friends besteld, voordelige prijs en super snel geleverd!
Aanrader !!
Goede snelle levering
Superspeelgoed.nl heeft de bestelde spullen snel en goed afgeleverd. Ik ben erg tevreden.
Leuk speelgoed voor weinig geld en snelle bezorging.
snelle en goede service
Bestellen en ontvangen zonder de deur uit te gaan
Ik ben heel tevreden de bestelling kwam keurig op tijd en zonder beschadiging.
Ik ben zeer tevreden.
Een aanrader voor aankopen
Mijn eerste ervaring met Superspeelgoed geeft mij als resultaat dat alles perfect gelopen is.
Contact,verzending,behandeling van het pakket,leveringstijd.....
Zeker een aanrader.
Goede reddingsactie van Superspeelgoed
Ik wilde mijn bestelling graag snel in huis hebben en dat is perfect gelukt! Helaas ging er iets mis met de email-uitwisseling (niet alles kwam bij ons aan en en een enkele verdween in de spam-folder) waardoor niet duidelijk was wat het verloop van de orderstatus was. Maar na een email van onze kant met de vraag om opheldering kwam er meteen een telefoontje van de eigenaar. Top!
goede service en er wordt direct op de vragen gereageert
service naar de klant is goed.alleen de bezorger minder niet klant vriendelijk.
Betrouwbaar en snel
Ik heb, als nieuwe klant, 3 artikelen besteld die zeker icm verzenden heel scherp geprijsd waren. De levering was binnen enkele dagen.
Al met al: zeer tevreden met deze firma!
Goede snelle levering, prima in orde. Aan te bevelen
Concurrerend met andere aanbieders van speelgoed. Snelle levering van de bestelling. Bij een volgende bestelling kom ik zeker weer kijken.
Sneller, goedkoper en netjes verpakt! Meisje happy!
Lego Friends paardekamp besteld. Was sneller bezorgd dan verwacht. Was goedkoper dan in de winkel en daarbij was het heel degelijk verpakt! Dus een site waar we zeker vaker zullen komen!
goede reactie op mail ...goede service en levering
I.v.m met de verjaardag van mijn dochter moest de levering op een bepaalde dag binnen zijn en met goede hulp en een snelle reactie van superspeelgoed.nl is dit helemaal goed gekomen en heeft ze een fantastische verjaardag gehad.. TOP!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.