Superaankoop.co.nl Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tot er inval is gedaan bij Superaankoop.co.nl heb ik betaalde producten allen ontvangen. Het duurde wel eens wat langer,maar ben bij deze webwinkel nooit mijn aankoop... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Polaroid camera besteld voor mijn dochter, erg vertraagd....dinsdag gemaild dat ik hem wilde annuleren, netjes mail terug dat hij onderweg was...mocht ik hem vrijdag niet hebben dan zouden ze hem ann... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb de bestelde samsung a10 sinds 12 juni nog steeds niet binnen, twee keer toe op verschillende adresssen bezorgd zeggen ze ,de eerste keer in Brussel moest ik gaan halen, no way, mijn adres stond... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het heeft even geduurd, en we hebben behoorlijk in angst gezeten, omdat het bedrijf niet meer bereikbaar was. Tja we hadden 2 samsung s besteld ter waarde van 1000 euro. Maar vandaag kwam de verlos... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Commerciële, nationaal & internationale uitstraling met een .co.nl domein. In 45 landen actief aanwezig als hèt internationale visitekaartje.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Aangifte

Helaas net door deze reacties erachter gekomen dat er fraude was. Heb de bank gebeld en de bank zegt doe alsjeblieft aangifte dan kunnen we misschien het geld terugkrijgen!! Ik zot bij abn amro en heb net aangifte gedaan wegens fraude!! Mensen ga massaal aangifte doen hoe groter de kans is dat je het geld terugkrijgt!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 1 november 2019 Sennheiser MOMENTUM…

Op 1 november 2019 Sennheiser MOMENTUM True Wireless Blauwtooth In-Ear Headphones aangekocht .
Op 18/11 een mail geschreven met met de vraag waar mijn pakketje bleef. Zeer vriendelijk antwoord, indien in na een week niets aan gekregen zou hebben trug contact nemen. Men zou het dan laten "escaleren" getekend Gaby Lauwers van Superaankoop.
Nu nog steeds geen pakket en ook geen mails meer die beantwoord worden maar "onbestelbaar " terugkomen.
Help! wat kan ik ondernemen tegen dit bedrijf??!!
Gerd Grommen - Van Schaeren

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een Samsung Galaxy a 50 gekocht…

Ik heb een Samsung Galaxy a 50 gekocht op superaankoop. nog steeds niet binnen. Dus gewoon 250 euro weggegooid 😤
Vieze oplichters wat het zijn. Ze weten niet wat ze mensen aan doen. Ik kan het geld beter ergens anders voor gebruiken

👎🏻

4 weken geleden een Instax camera gekocht voor een verjaardagscadeau. Tot op heden niets ontvangen en ik kan ook niet meer op de site. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar mijn geld, geen aanrader.

Op 1 november een intax mini 9 besteld

Op 1 november een intax mini 9 besteld. Gemaild en zou spoedig aangeboden worden. Was een Sint cadeau! Ook werd er gezegd als ik het na een week nog niet had ik me geld terug kreeg. De bestelling zou worden geëscaleerd. Kreeg na nog een paar mails geen reactie meer! En nu kan ik dus niet meer mailen. Oplichters!

GELD INMIDDELS TERUG GESTORT GEKREGEN! Het duurde even maar het is toch goed gekomen!

3 weken een Samsung S9 gekocht

3 weken een Samsung S9 gekocht, 452,00 euro, niets meer gehoord. 1x een antwoord op een mail gehad. Laatste dagen vaak gemaild, geen antwoord meer. Site is ook uit de lucht. Kan denk ik naar mijn geld en telefoon fluiten. Wat vervelend, hard voor gewerkt. Wéér een leer, koop maar beter bij KPN of andere providers en betaal iets meer. Blijf er maar vanaf mensen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij hebben in oktober een smartwatch…

Wij hebben in oktober een smartwatch besteld. ze zijn de zending ergens kwijt geraakt. Ze geven als status al een maal aan adat ze het vervelend vinden en dat ze een update sturen als er meer info is. Echter ze reageren nu op geen enkele mail.
Kortom WEES VOORZICHTIG HET BLIJFT EEN GOK OF JE DE SPULLEN DAADWERKELIJK GELEVERD KRIJGT.
We zullen aangeven of wij het alsnog geleverd krijgen. In iedergeval reageren ze tot op heden niet op mails

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik ervaar dat de track&trace uit de…

Ook ik ervaar dat de track&trace uit de lucht is en zelfs dhet e-mail adres niet meer te bereiken is....
Kunnen we fluiten naar de aankoop???

Waarschijnlijk wel.
Heeft iemand misschien een telefoonnummer!?

Opgelicht??

30oktober een aankoop gedaan van 89,00 tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Op 1 eerdere mail een domme reactie gehad, maar sinds vandaag niet meer bereikbaar,.
Waarschijnlijk oplichters .
Heel naïef dat ik dacht dat het om een Nederlandse website ging.

Heb een Sonos one besteld

Heb een Sonos one besteld, is een stuk goedkoper dan de concurrentie. Snelle levering en tracking uitstekend. Ga nog bestellen via superaankoop..

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb een lens besteld en die na 14…

Ik heb een lens besteld en die na 14 dagen ontvangen. Komt inderdaad van Hongkong. Meer dan twee weken is heel normaal dan, bestellingen worden pas verstuurd als de container vol zit, dit om de transportkosten te drukken. Bij Wish moet je soms wel twee maanden en meer wachten, maar dat vind iedereen wél ok... Ik heb een fototoestel in bestelling. Betaal via PayPal, ben je normaal verzekerd.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nintendo switch controller levertijd > 3w

Nintendo switch controller gekocht als verjaardagsgeschenk. Levertijd nu al langer dan 20 dagen terwijl gemiddeld 3-7 dagen wordt aangekondigd. Verjaardag is intussen al lang gevierd. Geen aanrader. Er wordt ook niet aanvaard om kostenloos de bestelling te annuleren. Niet goed. Niet doen!

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!
Bestellen en daarna niet leveren. Ze geven de schuld aan de koeriersdienst. Je kunt ze niet bereiken. Lijkt een Nederlands bedrijf. Dit is het niet. Alles via Hongkong.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na 28 dagen nog niks geleverd en geen verder info meer ...

Net zoals vele andere klanten (>30%), waarvoor in de reviews steeds doorverwezen wordt naar de support afdeling, heb ik het product nog steeds niet ontvangen, en momenteel krijg ik geen verdere info meer van de support afdeling.

Kortom, enkel als het product alsnog geleverd wordt bewijst superaankoop.co.nl een betrouwbare site te zijn. Zo niet is het zuivere oplichting!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr