Vi har nu i lang tid brugt sumopix.com til billeder på lærred og altid været tilfredse! Vi har i alt den tid valgt en svæveramme i SØLV til vores billeder. Dette valgte vi også denne gang, men desvæ... Mehr ansehen
Jeg har brugt sumopix flere gange. Hver gang jeg åbner pakken, med spænding i maven, bliver jeg positivt overrasket. De er simpelhen så flotte i farverne. Vi får ofte kommentarer på vores billeder i h... Mehr ansehen
Über SUMOpix.com
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foto på lærred og lyddæmpende billeder. Få bedre akustik og flot udsmykning
Vores speciale er produktion af lærredsbilleder og lyddæmpende lærredsbilleder. Vi producerer alt selv i egne lokaler ved Århus. Kvaliteten er i top og vores levering er hurtigt.
Vi forhandler Fototapet, Foto på lærred og Lyddæmpende billeder på specialmål.
P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Aarhus N., Dänemark
- 7022 0008
- info@sumopix.com
- www.sumopix.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og kundeservice langt over forventet
Bestilte et lærredsprint, der blev leveret virkelig hurtigt. Jeg havde bestilt med 'coating' men blev skuffet, især fordi det gjorde de grå farver på mit billede meget gyldne/gule. Men stik mod forventet tilbyder firmaet fuld returret på lærredsprint! Det er virkelig kundeservice langt over forventet, så jeg bestilte straks et nyt billede, der igen blev leveret meget hurtigt, mens det første så blev sendt retur.
En fornøjelse!
Super hurtig levering, god kvalitet og ikke mindst max. service!
Top kvalitet
Jeg bestilte et stort billede på lærred. Hjemmesiden var nem at bruge og gav mig en masse muligheder for at lave ændringer i størrelser og kvalitet. Leveringen var hurtig og billedet var pakket sikkert.
Billedet jeg modtog er fantastisk. Farverne er dybe og byggekvaliteten er helt i top.
En gennemført god købsoplevelse. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem.
topkarakterer
Super flot produkt, nemt at bestille og hurtig levering. Kan varmt anbefales ☺
Hurtigste levering flotte billeder
Bestilte 3 stk. 40x30 cm lærred billeder og 1 stk. 60x50 lærred d. 11/12. Dagen efter stod postbuddet uden for min dør med alle billederne, jeg troet ikke mine egne øjne, det kalder jeg hurtig levering. billederne er også rigtige flotte, så jeg vil helt sikker bestille her igen.
Professionelt hele vejen.
Først og fremmest en meget overskuelig hjemmeside, hvor man kan sidde hjemme i stuen og beslutte hvilke fotos, der er egnede. Hurtig levering og et virkelig flot resultat :)
Flot produkt og nem handel
Nem overskuelig hjemmeside og flot resultat - kommer helt sikkert tilbage når der skal bestilles egne billeder i stort format.
Forsendelsesomkostningerne er i den høje ende, men indpakning og leveringstid i top.
De har sort bælte i print på lærred!
Bestilte en lærredsprint som gave til min familie, og det så virkelig godt ud, så godt at de ville have nogle flere som blev bestilt med det samme. Meget tilfreds med resultatet.
Det er ikke sidste gang jeg benytter dem eller anbefaler dem!
Super flotte billeder og hurtig levering
Jeg har efterhånden fået leveret omkring 10 billeder fra Sumopix, og jeg må sige at jeg er ovenud tilfreds. Billederne er super flotte, indramningen er god og præcis, emballeringen er effektiv og leveringen er inden for få dage. Dem bliver jeg ved med at bruge.
Fantastisk
super nemt og hurtig levering,man får meget for pengene synes jeg. kan varmt anbefales til andre
Hurtig levering og sublim kundeservice
Vi skulle have trykt et billede til et bryllup i udlandet, og da jeg var i tvivl om hvorvidt vi kunne have det med om bord på flyet eller hvordan, spurgte jeg ind til diverse muligheder. For det første kunne/kan jeg jo på ingen måde regne med at Sumopix skulle vide reglerne omkring det, så ikke alene var det et desperat skud i tågen, men set i bakspejlet også rimeligt fjollet at spørge dem om. Ikke desto mindre ringede Benny fra Sumopix til mig og snakkede om mulighederne for at at hjælpe mig så meget som muligt, og hvis det ikke er kundeservice, så ved jeg ikke hvad. :)
Nu har jeg fået trykt 2 relativt store billeder på canvas hos dem, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen næste gang.
Nemt og hurtigt.
Jeg skulle bestille et foto på lærred. Ud over en god pris, var det meget intuitivt og enkelt at bestille. Et af de få steder hvor svæveramme kunne fås i store størrelser. Kan varmt anbefales
Super kvalitet og super hurtig fremstilling!
Vi bestilte et stort billed (uploaded privat billed) på lærred søndag formiddag og mandag formiddag modtager vi en mail omkring at bestillingen var klar til afhentning. Meget imponerende (havde ikke købt 'express bestilling').
Super kvalitet og billedet er over forventning selvom det er en forholdsvis stor størrelse (bestilte i str. 1 x 1,4 meter). God indpakning selvom vi selv afhentede.
Hjemmesiden yderst nem og overskuelig.
Hvis der skulle være lidt forslag til forbedring ville mulighed for lidt længere åbningstid ift. afhentning af sin vare være dejlig (kan afhentes Mandag - Torsdag: 9:00 - 15:00 og Fredag: 9:00 - 14:30).

Antwort von SUMOpix.com
Rigtig god oplevelse
Hej Sumopix.
Vi har lige købt billeder til kontoret, for anden gang på 5 måneder, og er rigtig tilfredse med produkterne.
Mvh. Michael
Perfekt service, perfekt produkt
Jeg bestilte to lærredsbilleder i ret hæderlige størrelser og begyndte at glæde mig. Næste formiddag kom der en mail fra en grafiker hos SUMOPix med et eksempel på det ene billede, som jeg desværre havde fået ødelagt for mig selv ved at tilføje for meget lys og ikke kigget resultatet ordentligt efter. Der var simpelthen for meget støj i billedet, så det ville ikke se godt ud på tryk. Efter lidt overvejelse valgte vi kun at trykke det andet billede, hvor kvaliteten var fin – og ganske få timer efter fik jeg et opkald om, at mit billede var klar til afhentning.
Den utroligt korte leveringstid til trods, så er trykkekvaliteten intet mindre end fantastisk: skarpt definerede detaljer, og fremragende farvebalance, og selvom det burde være en selvfølge var det nu alligevel rart at se, at de kun havde trukket penge for det ene billede fra mit kort. Alt i alt et fuldstændigt gnidningsfrit køb.
Kombinationen af den fremragende service, den korte leveringstid og det smukke slutresultat gør, at det på ingen måde er sidste gang jeg bestiller herfra. Jeg kan kun anbefale det.
Perfekt! Hver gang!
Siden jeg bestilte første gang, for en del år siden, har jeg set en del konkurrerende virksomheder, men ingen har samme nemme hjemmeside eller gode kvalitet. Vi har ikke haft behov for at prøve andet og idag har jeg lagt min 7. eller 8. ordre.
Fantastisk flot service og super hurtig levering.
Kan kun varmt anbefale Sumopix til at få lavet lærreds billeder. Vi havde bestilt 5 billeder fra vores fotos, men blev frarådet det ene pga kvaliteten. Det var super god service hele vejen igennem. De kom 4 dage efter bestillingen. De var pakket skånsomt ind og så mere fantastiske ud end vi havde turde håbe på. Det var endda fotos taget med mobil kamera. Og så med en hjemmeside der er fantastisk enkel og nem at overskue.
Fantastisk service - igen
Bestilte 27(!) lærredsbilleder i størrelser op til 90*140 cm torsdag morgen kl. 7.30 til en stor fotoudstilling. Billederne blev afsendt samme eftermiddag og ankom tidligt fredag morgen. Knivskarpt tryk, farverne præcis som forventet, rammerne i god kvalitet og lynhurtig levering af en stor ordre. Tusind tak til Benny og kollegerne på Sumopix: I kører et seriøst godt firma!
Fedt!
Fine billeder i god kvalitet og forholdsvis hurtig ekspedition og levering - upåklageligt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.