Vi har nu i lang tid brugt sumopix.com til billeder på lærred og altid været tilfredse! Vi har i alt den tid valgt en svæveramme i SØLV til vores billeder. Dette valgte vi også denne gang, men desvæ... Mehr ansehen
Bestilte 27(!) lærredsbilleder i størrelser op til 90*140 cm torsdag morgen kl. 7.30 til en stor fotoudstilling. Billederne blev afsendt samme eftermiddag og ankom tidligt fredag morgen. Knivskarpt tr... Mehr ansehen
Bestilte et lærredsprint, der blev leveret virkelig hurtigt. Jeg havde bestilt med 'coating' men blev skuffet, især fordi det gjorde de grå farver på mit billede meget gyldne/gule. Men stik mod forven... Mehr ansehen
Über SUMOpix.com
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foto på lærred og lyddæmpende billeder. Få bedre akustik og flot udsmykning
Vores speciale er produktion af lærredsbilleder og lyddæmpende lærredsbilleder. Vi producerer alt selv i egne lokaler ved Århus. Kvaliteten er i top og vores levering er hurtigt.
Vi forhandler Fototapet, Foto på lærred og Lyddæmpende billeder på specialmål.
P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Aarhus N., Dänemark
- 7022 0008
- info@sumopix.com
- www.sumopix.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God og hurtig service
Fik to fotos sat på lærred og det ser rigtig godt ud! Farverne er gode og det er lige som jeg vil have det!
Leveringen går rigtig hurigt, bestilte søndag, kunne afhentes onsdag morgen!
Man får tilsendt al info i en mail, så man ved hvordan og hvorledes det hele skal foregå!
Thumbs up herfra
Herligt
Overskueligt layout, der gør det nemt at bestille. Samtidig er leveringstiden kort og effektiv. Du får mails med de nødvendige informationer, og der er ingen tvivl om noget undervejs. Kvaliteten er i top, og det er nemt at bestille og designe hvad du ønsker dig. Rigtig god betjening.
Hvis der skal være et minus, så er det prisen på leveringen - men pakken kom ubeskadiget frem, så det går nok.
Fantastisk hjælp i løbet af No time!
jeg syntes de virker rigtig flinke og hjælpsomme, Jeg skrev til dem, og spurgte om de kunne hjælpe med at redigere et billede. Der var hurtig tilbage melding, og billedet var redigeret i løbet af No time! jeg kunne med 100% garanti godt finde på at bestille flere personlige og specielle billeder der fra igen! Jeg kommer til at få meget gavn af denne hjemmeside! :-)
helt fantastisk service!!
jeg var tidspresset med en gave og sumopix.com var helt perfekte og den var allerede klar næste dag til afhentning endog efter deres lukketid kunne jeg hente den. Det er den bedste service jeg længe har oplevet. Tusind tak i reddede min dag :)
Fremragende leverandør
Vi skulle bruge en del lyddæmpende billeder til vores kontor.
De blev bestilt tirsdag og leveret fredag morgen.
Kvaliteten var fremragende på alle billeder, så jeg kan kun anbefale at bruge SUMOpix.
Super kvalitet og hurtig levering
Nem og gennemskuelig hjemmeside. Bestilte lyddæmpende billede med eget uploadet billede søndag eftermiddag og har modtaget det i dag tirsdag. Flotte, skarpe farver. Er fuldt ud tilfreds.
Fantastiskt på alle områder!
Helt utrolig service, levering gik vildt stærkt og resultatet er i top kvalitet. Og til den pris bliver i hårde at slå.
super kvalitet og hurtig levering
Jeg blev positivt overrasket over den hurtige leveringstid. Kvaliten af mit billede er af ingen kritik.. vil klart vælge denne metode en anden gang. Prisen var også fair!
Yderst tilfreds
Jeg vil lige sige 1000 tak for et pragfuldt billede! Jeg er så taknemlig, og havde aldrig regnet med, at blive så tilfreds, som jeg nu er. OG tak for en vidunderlig service, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg hverken bestiller hos jer, eller anbefaler andre til det samme!
Virkelig gode produkter og fantastisk kundeservice!!!
Jeg har af flere omgange bestilt lærreder med egne fotos. Kun én gang har jeg oplevet at SUMOpix havde lavet en fejl, men aldrig har jeg oplevet SÅ god kundeservice!!! De rettede fejlen samme dag, sendte mig et nyt lærred OG betalte for returneringen af det forkerte lærred. SUMOpix kan i den grad anbefales!!!
Perfekt!
Hurtig, effektiv, venlig betjening og et perfekt resultat!
Utrolig hurtig levering....
Bestilte om søndagen og fik leveret tirdag eftermiddag.
+++++++
Glad kunde
hurtig behandling
Skrev til Sumopix og fik svar inden for en halv time, og opgave var løst.
Klart et godt sted at handle
Lærred med foto.
Nemt at bestille produktet. Hurtig levering. Rigtig pænt produkt.
Flotte billeder som gør en forskel!
Vi fik vores canvasbilleder utrolig hurtig, selv i ferieperioden og de holder en fantastisk kvalitet. Tak!
Jeg vil altid have mere!
Jeg har brugt sumopix flere gange. Hver gang jeg åbner pakken, med spænding i maven, bliver jeg positivt overrasket. De er simpelhen så flotte i farverne. Vi får ofte kommentarer på vores billeder i hjemmet. Kvaliteten er god, farverne fantastiske, priserne rimelige, og aldrig bøvl med info om levering. Gad vide hvad og hvornår jeg bestiller igen :o)
Som privatkunde har jeg oplevet god service, godt udført produkt og hvad jeg lægger vægt på en hurtig levering.
Jeg har som privat kunde haft problemer med akustikken i min bolig. Efter at have søgt rundt på Internettet fandt jeg frem til Sumopix. Jeg kunne se mulighederne for at få lavet lydregulering som samtidig ser pænt ud. For at få dækket vægfladerne tilstrækkeligt har der været behov for at få lavet store billeder, og dette kan Sumopix levere.
Det er virkeligt godt tryk. Der er intet at komme efter. Jeg havde oploaded et foto, som jeg selv havde taget. Det var et billede af nogle vindmøller. På det billede var der en underlig “plet”. Dette udrede mig. Gik ind i photoshop og kunne se at den faktisk var i det orginale billedet. Derfor er der ikke noget at komme efter. Billederne var rigtigt godt emballerede og kom hele frem. Da pakken stod uden for min dør kunne jeg virkelig godt se at eneste mulighed for at få dem hjem var via Budstikken. Chaufføren var rigtigt sød og hjalp mig med at få pakken ind i huset.
Det 4-delte billede kom som forventet til at tage en ret dominerende plads i min stue. Det har været nødvendigt for at kunne regulere efterklangen tilstrækkeligt. Det kræver lige en tilvænning. Det er kommet til at virke rigtigt godt. Alternativet med nogle kedelige akustikplader ville have gjort ringe indtryk. Der er noget af en WAW-effekt.
Nu var den egentlige årsag til at jeg gik i gang med projektet og det var jo akustikregulering. Og det har jeg nu brugt noget tid på at få lyttet en del til. Og resultatet af mine observationer er positive. Nu er den alt for lange efterklangstid reguleret. Den spidse og hårde lyd er afløst en mere rolig lyd. Når jeg lytter på udvalgte grammofonplader, kan jeg nu f.eks. på Ortofons Direct cut fra Tivolis Koncert høre koncertsalens akustik og at der her har været problemer med at man har optaget musikken i en tom koncertsal. Dette druknede før jeg fik hængt akustikbillederne op i min egen stues for lange efterklang.
Når der er gået nogen tid, kan jeg godt finde på at gøre noget ved mit køkken/spisestue. Det er ikke blær at der på Sumopix's hjemmeside står at de leverer kvalitet til en gunstig pris. Endelig er det også rigtigt godt at der kun gik så kort tid inden at ordren var klar til levering. Det synes jeg om.
Jeg ved ikke hvor mange private kommer og får lavet akustikbilleder til deres hjem. Jeg kan konstatere, at der er i mange hjem rundt omkring hersker en dårlig akustik.
De bedste
Jeg har prøvet flere lærredstryk. Sumopix er de bedste.
Laver fotos til billeder i virkelig god kvalitet
Det er så smart!!!
Har bestilt tre små billeder fra Sumopix og leveringen var hurtig og smertefri.
Og at man kan lave egne billeder på lærred er så god en måde at få minder op og hænge på.
Jeg er ikke i tvivl om, jeg gerne vil bestille endnu et billede fra Sumopix og næste gang skal det være et stort et, som skal hænge i stuen.
Fantastisk!
Jeg bestilte billederne søndag d. 19 og fik dem torsdag. Havde bestilt 4 billeder og de er alle sammen rigtig flotte!
Det var nemt at bestille dem og få dem tilpasset til den ønskede størrelse. Vil hel klart bruge dem igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.