En rigtig dejlig og hyggelig campingplads omgivet af skøn natur. Der er masser af oplevelser for børnene – vores børn er især glade for hoppepuden, poolen, trampolinerne og gederne. Pladsen er lukke... Mehr ansehen
Påsken på Stevns camping var en negativ oplevelse. Jeg var med til standerhejsning. Nå der er standerhejsning forventer jeg campingpladsen er "klar". Det var den bestemt ikke. - opvaske muli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dejligt sted, god service og dejlig beliggenhed! Vi havde et rigtig skønt ophold på Stevns camping. Bade og toilet faciliteter var gode og rene, det samme med poolområde og resten af pladsen. B... Mehr ansehen
Vi havde nogle virkelig skønne dage på Stevns Camping, hvor der var pænt, rent og vedligeholdt, på toiletter og arealer. Der var massere at få tiden til at gå med, for både børn og voksne, med pool, m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stevns Camping. Familie venlig campingplads på Stevns.
Strandvejen 29, 4671, Strøby, Dänemark
- 60 144 154
- Info@stevnscamping.dk
- www.stevnscamping.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Super hyggeligt sted
Vi takker for en virkelig god uge på camping. Et rigtig fint sted, med pool, mooncars, geder, legepladser, minigolf, trampoliner. Der kan vaskes tøj og købes morgenmad, drikkevare og andre mine provianter i kiosken. Desuden er der planlagte aktiviteter for børn og barnlige sjæle hver dag.Personalet er super søde og hjælpsomme. Et sted vi absolut vender tilbage til næste sommer.

Hyggelig lille campingplads
Hyggelig lille campingplads, gode faciliteter til børn. Mooncars og minigolfbanen blev flittigt brugt.
Vi var her på weekendophold i egen campingvogn, så kan ikke udtale mig om køkken og badefaciliteterne.

Antwort von Stevnscamping
Hvis nogle har fulgt med i min…
Hvis nogle har fulgt med i min anmeldelse af Stevns camping og set Aases svar, så vil jeg gerne medgive at jeg har skrevet et forkert kontonummer! Når det så er sagt, Aase, så kunne du have svaret på mine mails og gjort mig opmærksom på at der var fejl i det oplyste.
Du må/skal da ikke dele personfølsomme oplysninger, såsom konto og registreringsnummer! Og jeg beder dig få det slettet ASAP!! Læs din mail.

Antwort von Stevnscamping
I read a lot of negative reviews about…
I read a lot of negative reviews about this campsite and didn't really believe in them. Now I know Stevns camping is a dirty place and the owners are scammers!! The campsite is run down, the toilets are dirty, poorly heated, there is often a shortage of soap. The owners are Aase and Ole who only treat the guests like a piggy bank. The bungalows are dated and smelly inside. The pool water has not been changed in years! Aase the owner of the campsite is cheating on people. It settles the electricity the way it wants, not the way the meter shows. About 15 people live at the campsite all year round, some of them are often under the influence of alcohol, which makes it dangerous there. I checked out in mid-April, and the owner deceived me for 2000kr, which he downloaded for the month of May.Overall I DO NOT RECOMMEND !!!!!
Nej tak, skjulte gebyrer og elendig service
Lejede en hytte i 2 mdr., flyttede ud efter 1,5... Ejeren af pladsen er ”fantastisk” til at være sur og uhøflig (til tider meget ubehagleig) og forstår at få gæsterne til at føle sig uvelkomne. Kundekontakt er pænt sagt ikke ejerens stærkeste side her.
Jeg nævnte fx venligt at en vandhane dryppede og at pakningen nok snart skulle skiftes. Svar ” Det er ikke en pakning der mangler så du skal bare lukke vandhanen, ellers aflæser vi vandet og du kommer til at betale for overforbruget.” Vand er inkluderet i lejen og jeg er ikke ansvarlig for vvs! Dette blev senere benægtet på trods af at jeg havde det på mail.
Jeg ved at jeg ikke er den eneste gæst der er blevet mødt af trusler eller sågar selvtægt. Flere beboere har rådet mig til at være så usynlig overfor ejeren som overhovedet muligt. Konceptet om at kunder har berettigede forventinger til gengæld for deres betaling, syntes ikke lige at have slået rod på pladsen.
Sørg for at tage billeder af evt fejl og småskader i hytten (selv de mindste), det sparede mig for at skulle betale for et hak i en dør. Man har ikke styr på eksisterende småskader.
Jeg gjorde rent efter mig, dog ikke oven på overskabe og havde ikke brugt komfuret. Ved inspektionen blev snavs på overskabe nævnt, på trods af at dette tydeligt var meget gammelt snavs og fedt, efter protest slap jeg for en regning der, men kun fordi jeg havde en ven til at være der.
Pladsen styres af en grisk kvinde der styrer vha uklare regler, trusler og vilkårlighed og på uhæderlig vis hiver ekstra penge ud af kunderne.
Det er fx ikke altid nemt at se hvornår der er tale om et gebyr eller et depositum. Jeg fik ekstra regning for en overnattende gæst, på hjemmesiden tydeligt står pris for 2 personer, nu påstod man pludselig at det kun var for 1 person. Beløbet passede heller ikke med det oplyste for eksta overnattende ved mere end 2.
Ejeren har en masse skrevne og uskrevne hjemme-strikkede regler som man forventes at kende, men man kan ikke selv holde styr på dem og modsiger sig selv konstant, eller nægter hvad man har skrevet tidligere. At tale fornuftigt og rationelt her, er som at sømme budding fast i loftet. Det var også et problem at jeg havde haft hunde i netop denne hytte, på trods af at hunde var mit andet spm. da jeg bookede. Der er helt gennemgående problemer med at huske hvad man har aftalt, derfor få evt aftaler på skrift...
Vejene er hullede og kørsel med mere end 5 km/t er ikke tilrådeligt, ingen wifi og ingen grusning om vinteren, på trods af at veje og fællesarealer var en skøjtebane. Stedet er funktionelt nok men lidt slidt. Her opererer man konsekvent med at kunden altid har uret og er til besvær. Mødte dog en enkelt af de ansatte, her var intet at udsætte! Denne og stedets skønne hund Molly trækker stedet op på 1 stjerne. Jeg har forståelse for at der er regler og forventer ikke service som på et 5 stjernet luxus-hotel. Jeg vil godt betale for kvalitet, men ser rødt overfor skjulte gebyrer, søforklaringer og bondefangeri. Bryder mig som betalende kunde ikke om at føle mig hensat til en bootcamp for ungdomskriminelle. Find et alternativ.

Antwort von Stevnscamping
Denne Campingplads er helt unik...
Denne Campingplads er helt fantastisk...vi har lige haft tøse Weekend på Stevns Campingplads, hvor vi lejede hytte 8....en dejlig stor hytte med bad og toilet....der er en skøn stemning på pladsen og vi kunne bestille det lækreste morgenmad i receptionen....vi fik en dejlig velkomst af ejerne og man kunne straks mærke den dejlige atmosfære , der var på denne plads.....børnevenligt sted med masser af dyr, swimmingpool, minigolf og legeplads til børnene....et perfekt sted for både børn og voksne.....vi kommer igen...tusind tak for en dejlig Weekend..... Majbritt Møss...

Antwort von Stevnscamping
Det er nu andet år jeg er på hygge…
Det er nu andet år jeg er på hygge weekend på stevns camping pladsen og jeg sys den er den mest hyggeligt plads glade mennesker og man få altid en varm velkomst dejligt hytter... 1000 tak for en skøn camping plads Åse og Ole

MØGBESKIDT!
MØGBESKIDT!
Vi boede i hytte8 som var møgbeskidt! Sengene på værelset lugtede af tis og da vi kiggede under sengene hang der Wunderbaum - føj! Der var heller ikke gjort rent i resten af hytten. Gamle beskidte gardiner og edderkoppespind over det hele.
En kat plejer åbenbart at bo i hytten, så den måtte vi jage væk hver aften, da vi ikke havde bestilt hytte med kat og ikke ville have den ind. Den blev på terrassen og kradsede på døren, så vi kunne ikke have døren åben om aftenen. Vi sagde det til Åse, men der blev intet gjort! Hun fejede os bare af med et lille grin og var uforstående overfor både rengøring og kat, da vi sagde det til hende.
IKKE et sted jeg vil anbefale.
Svar: I spurgte om vi selv kunne komme op med katten. det sagde vi nej til. Da der så kom en dame ned for at hente katten og lugte i huset, var hun helt uforstående og sagde hun havde snakket med rengøringsdamen som overhovedet ikke var enig med os ang. rengøringen. Skulle vi så begynde at diskutere det!? Det var helt klart vores fejl, at vi ikke kom op med det samme... Vi blev fuldstændig overhørt da vi kom og sagde hvad der var af mangler, og det er virkelig dårlig stil når man har med gæster at gøre. man kan da i det mindste komme gæsten i møde og ikke bare nægte at vi kan have ret.

Antwort von Stevnscamping
Vi er lige kommet hjem fra en uge på…
Vi er lige kommet hjem fra en uge på stevns camping vi boede i hytte kan kun sige godt om det alt hvad man skal bruge selv fjernsyn og opvaske maskine som der ikke står noget om så positiv over raskede hvors søn var så glad der god pool og hoppe pude og gokart han fandt en masse venner og personalet så søde kan godt anbefales vi kommer en anden gang tak for en skøn uge hos jer 😊👍☀️🏖️❤️

Antwort von Stevnscamping
Vi havde bestilt en cykelhytte
Vi havde bestilt en cykelhytte. Havde set billeder på nettet der så ok ud. Men tak skal du ha` hvor er det ringe. Alt er ved at falde fra hinanden - Vinduer, døren, terrasen hvor der var brændenælder, vi måtte fjerne så vi ikke behøvede sko for lige at gå ud, rullegardiner køleskab. :( En ødelagt knagerække som det eneste til tøj mm...
Jeg kan bestemt ikke anbefale denne campingplads til andre.
En rigtig dårlig plads
Jeg skulle i dag hjælpe nogle venner med at flytte de deres vogn, samt ejendele. Så bliver jeg ringet op, og får besked om at den er fjernet. Og Åse ikke vil udlevere den. Kan kun sige at det er ikke første gang det er sket. Vi vil ikke anbefale den plads til andre.
Vi er blevet snydt for over 5000 kr
Vi er blevet snydt for over 5000 kr. (Vintersæson plads) Vores fortrydelsesret på 14 dage ignorere de. De svarer ikke på mails. Campingvognen nåede ikke engang ind på pladsen. Vi ombestemte os, og valgte anden plads få dage efter. Så nu er det rettens vej (som mange andre har vi efterfølgende opdaget) Trist
Udmærket campingplads
Udmærket campingplads. Der er hvad der skal være til børn og voksne, og tæt på havet. Dog mangler toilletter og bad rengøring.
En af de bedste camping pladser søde…
En af de bedste camping pladser søde ejere. Dsv kommet på kant med nogle bumser passer ikke det de siger det fin plads 5 herfra
KOM ALDRIG HER!
KOM ALDRIG HER!
Den værste campingplads jeg nogensinde har været på! Og den campingplads der er aller mest negativ omtale om! Har aldrig prøvet noget ligne! Snyder deres kunder. Er aldrig høflig eller imødekommende. Man skal simpelthen gå på listefødder for at opholde sig der.
Dyrene som tit og ofte ikke har noget vand og mad.
Legepladser som er farlige for børn.
Toiletter som i tide og utide bliver stoppet og er fyldt med afførring og urin gang på gang.
Snyder og bedrager!
MAAANGE går utilfreds derfra, fordi der er snyd i el eller afregning fra pladsen.
Simpelthen den værste plads man kan få.
Rigtig hyggeligt sted hvor man kan være…
Rigtig hyggeligt sted hvor man kan være sig selv. Sjove minigolf baner, man kunne se dyrerne, god placering af trampolinen. Rigtig godt humør blandt folk og medarbejderne.
Det eneste der er at sætte finger på er at sovesofaen i hytterne ikke beregnet til at sove i (plus slåes den ud kan trappen til hemsen ikke være slået ud), der manglede en skrue og beslaget var løst på trappen op til hemsen og var derfor ikke sikkert at bruge. Poolen kunne godt trænge til en rensning da der lå mange døde insekter i den dybe ende.
Til sidst er det vildt man skal betale dyre domme for at spille minigolf , men ikke får pengene retur når man returnere kølerne og kuglerne.
Stevns campingplads.
Stevns campingplads.
Dette er en campingplads jeg vil fraråde på det kraftigste.
Hvis jeg kunne vil jeg give dem – 5 stjerner
Min datter og hendes kæreste har haft en plads på Stevns camping i perioden 1 juni 2020 til 18 august 2020 og det gik ikke godt.
Åse som ejeren hedder snyder og bedrager folk for deres penge. Hun kræver penge for ydelser som man ikke får, hun trækker penge fra deres badekort som hun ikke er berettiget til (hvad hvis de ikke selv havde opdaget det).
Åse kommer med trusler om, at hun vil smide folk ud, hvis det ikke lige går efter hendes hoved. Hvilket er sket.
Min datter og kæreste som havde en plads, arrangerede sammen med andre fastligger en lille hygge middag, men det satte Åse en stopper for.
De måtte ikke være sammen, og var de det kunne de godt pakke sammen og forsvinde. Det hele endte i kaos, hvor nogen blev smidt ud, deres kort blev lukket så de ikke kunne få deres ejendele (campingvogn mm.) og mulighed for at pakke deres ejendele sammen. Politiet blev involveret og folk fik med meget møj og besvær deres ting.
Hun er psykopat og meget utilregnelig, så et sted jeg fraråder på det kraftigste.
Flere oplysninger til ses på facebook.
Ja tak
Helt klart den bedste campingplads jeg har været på nogensinde, og er landlægger, på denne plads,,, kan kun varmt anbefale den,, også til børnefamilier,, da der er aktiviteter både med dyr og kreativitet,, til børn i alle aldre..
Det starte som noget godt i maj mdr
Det starte som noget godt i maj mdr. Vi købte campingvogn damen og jeg og troede rigtig vi skulle nyde de næste mange år på denne campingplads, men sådan blev det så ikke.
Ejeren som er Åse og Ole er fuldstændig ude for pædagogisk rækkevidde.. En middag nede på vores campingplads som aldrig blev til noget med andre fastlægger, blev til at et skønt nyt vennepar vi har fået bliver smidt ud d. 7 og vi efter får trusler om at det bliver vores tur næste gang. " En hyggelig middag som igen ikke blev til noget, blev til et maridt". Damen og jeg bliver så enig om at vi vil flyt af os selv, da vi ikke har tiltro til hende her Åse mere. Vi har den seneste uge flytte nogle af vores ting i ro og mag , men igår finder hun så ud af at vi får hjælp til at tage telte ned og vi er ved at flytte, hun bliver så gal at hun siger til min mor og jeg, da min mor Self skulle hjælpe med at flytte". Flytter jeg ikke min vogn i dag (som var igår) så vil hun tage den fra mig, efter lukker hun korte der gør at vi ikke kan forsæt flytningen. Hun har snydt min dame og jeg for penge og mange andre. Vi er 3 vogne der har fået sparket, men ingen penge retur. Der er barn involveret i det her, hun vælger og luk korte så barnet ikke kan kom i bad eller faren ikke kan kom på arbejde da han ikke kan kom ud af deres udkørsel da korte er lukket, sådan holder hun folk's vogne tilbage. Det hele er bare så grotesk og respektløs at jeg ikke har ord for det. Går tingene ikke efter hendes hovede så skal du bare smut og gør du det ikke efter hendes tidsplan, om du så har en stor vogn og den ikke er lige til at flytte, så skal hun nok køre den væk for dig så du ikke ser den igen. Hun er noget så uforskammet. Vi flere der vil ha' hende stoppet inden hun bedragere og snyder andre.
Aldrig støt den campingplads hvis du ikke vil tages i r...
HOLD JER VÆK!
HOLD JER VÆK!
Sindsygt uprofessionelt ejere til denne campingplads! De snyder med penge og manglede service fra deres side! Hende Åse burde aldrig eje sådan et sted!!!
Hun har behandlet mig og mange andre fastlæggere med vogn helt respektløst og vil ikke betale folks depostium tilbage!
Desuden var der KUN koldt vand, så man ikke kunne gå i bad.. og dyrene der havde INTET mad eller vand......
FØJ en oplevelse herfra! Kommer aldrig tilbage!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.