Stevnscamping Bewertungen 56

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påsken på Stevns camping var en negativ oplevelse. Jeg var med til standerhejsning. Nå der er standerhejsning forventer jeg campingpladsen er "klar". Det var den bestemt ikke. - opvaske muli... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt sted, god service og dejlig beliggenhed! Vi havde et rigtig skønt ophold på Stevns camping. Bade og toilet faciliteter var gode og rene, det samme med poolområde og resten af pladsen. B... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Wohnmobilstellplatz
  2. Campinghütte

Vom Unternehmen geschrieben

Stevns Camping. Familie venlig campingplads på Stevns.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn og dejlig campingplads.

En rigtig dejlig og hyggelig campingplads omgivet af skøn natur. Der er masser af oplevelser for børnene – vores børn er især glade for hoppepuden, poolen, trampolinerne og gederne. Pladsen er lukket og tryg, hvilket giver en god og sikker ramme for familier.
Personalet er altid venligt, hjælpsomt og nemt at snakke med, og man føler sig virkelig velkommen.
Kan varmt anbefales.

22. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Påsken på Stevns camping var en negativ…

Påsken på Stevns camping var en negativ oplevelse.
- opvaske mulighed kun eet sted.
- der var flere automaterne der ikke virkede til varmt vand.
- wc beskytte.
- ingen toilet papir
Børnejorældre, der holder deres børn frem, og lader dem tisse på på fælles græsarial.
Indtegnede hundegård.
Jeg har tidligere været fastlægger på pladsen. Jeg efterfølgende flere gange været campist på pladsen. Det gør jeg så ikke mere.
Så generelt var 4 påske dage en negativ oplevelde.
Og i øvrigt syntes jeg næsten 600 kr var dyrt for 4 dage.

1. April 2026
Stevnscamping-Logo

Antwort von Stevnscamping

Hej Dan,
Tak for din anmeldelse, det er beklageligt at du har haft en dårlig oplevelse, når det så er sagt er der flere dele af din anmeldelse som vi ikke er enige i.
Når påsken falder så tidligt så er vi i gang med at ordne pladsen og generelt, så står vores plads ganske skarpt. Der har været minimum 2 steder at vaske op, hvoraf der er 8 vaske i den ene bygning, så denne del forstår jeg ikke og burde ikke have været et problem for jer at finde plads.
Der bliver gjort rent dagligt og er normalt altid to toilet ruller, så hvis der ikke har været i den ene af metal rullerne, har der været i den anden.
Hvis der er nogle af kortlæserne ikke virker, så er det naturligvis beklageligt, men noget som kan ske og som du meget gerne må gøre opmærksom på.
Det er naturligvis beklageligt, hvis der er nogle børn som har tisset, det vil vi tage hånd om. Der har altid været indhegnet hundegård også da du var her som fastlægger, og alle de gange du har været her som turist, så denne del forstår jeg ikke helt du brokker dig over.
Mht. prisen så er vi på trods af vores mange faciliteter en af de billigste på Sjælland, så det kan vi desværre ikke gøre billigere.
Det er altid at foretrække at man kommer op i receptionen og nævner de ting som man ikke er tilfreds med, så har vi en mulighed for at ændre det med det samme. Det er beklageligt at du finder det nødvendigt at give os så dårlig en anmeldelse og vi håber du fremadrettet vil finde andre steder at opholde dig på i dine ferier og weekender.
Mvh Stevns Camping

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Man følte sig velkommen ved ankomst

Man følte sig velkommen ved ankomst. Vi lejede en hytte som var ren pæn og hyggelig. Omgivelserne var fine og grønne med geder og Minigolf, fodbold/basket baner, andre spilleaktiviteter, hoppeborg og legeplads.. ALT i alt et meget nydeligt, velholdt og hyggeligt sted.

7. Juli 2025

En super hyggelig camping plads

En super hyggelig camping plads
Med hygge til både børn og voksen
Et sted hvor man føler sig godt tilpas og velkommen
Vi bliver altid mødt med et smil i receptionen
Og hjælpsomhed
Vi elsker at ligge her
Så kan varmt anbefales

27. August 2024

Dejligt ophold

Nu går turen videre efter 4 skønne dage på Stevns camping.
Rene og pæne faciliteter, personalet var flinke og imødekommende, vi havde fået booket 2 pladser, men da vores børn ikke ville med alligevel, fik vi vores penge tilbage, for den ene.
Vi deltog i fællesspisning, virkelig flot arrangement, med lækker mad og rigelig af det, til en meget billig pris, det var fantastisk at se opbakningen omkring arrangementet og at personalet ligeledes deltog.
Vi kigger forbi en anden gang

21. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde nogle virkelig skønne dage på…

Vi havde nogle virkelig skønne dage på Stevns Camping, hvor der var pænt, rent og vedligeholdt, på toiletter og arealer. Der var massere at få tiden til at gå med, for både børn og voksne, med pool, minigolf, legeplads, hoppepude og mooncars. En lille rolig campingplads, tæt på bus, strand og restaurant, så der også er muligheder for oplevelser udenfor campingpladsen. Vi kommer hvertfald gerne igen en anden gang.

1. Juli 2024

Super skøn plads

Super skøn plads, rene og pæne toiletter og bade.
Meget fleksible vedr. bytte pladser.
Hoppepude legetårne svævebane minigolf geder med kid samt pool.

5. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

🫣🤥 Der er beskidt på wc og bade

🫣🤥 Der er beskidt på wc og bade. Der var kun et bad og man skal betale for alt om så det er i køkkenet og der er ikke et sted man kan komme af med affald i køkkenet. Den er ikke penge vær. 👎👎👎👎👎🫣
Der er ikke sket noget i 15år.
Den er super fed få børn da der er alt til børn

29. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

November 2023 booker jeg en hytte på…

November 2023 booker jeg en hytte på Stevns Camping.
Hurtigt efter bestilling, får jeg besked om, at den hundeudstilling jeg skulle på, havde meldt den forkerte dato ud. Jeg skriver hurtigt til Stevns Camping, Aase svare tilbage at hytten er annulleret og jeg får mine penge retur.
Aase rykker udbetalingsdatoen igen og igen……. Nu skriver vi marts 2024, jeg og øvrige udstiller har stadig ikke fået vores penge.
Mangen til svinderi og ren svindel skal man lede længe efter, føj

Jeg er nu gået igang med at klage til ALT jeg kan klage til, og beskriver alle steder, at du skal HOLDE DIG LANGT LANGT VÆK FRA STEVNS CAMPING.
DE SNYDER, BEDRAGER OG LYVER SÅ VILDT!
/Joan

4. März 2024

Tak for en dejlig ferie

Vi har haft vores campingvogn på Stevns camping i 3 uger. Vi var afsted 2 børn, 2 voksne og 1 hund.
Vi vil alle sige tusind tak for et dejlig ophold.
Dejlig campingplads med plads til sjov, hygge, og ren afslapning.
Selv vores hund blev tiltalt med navn og fik en godbid med på vejen når vi mødte personale på pladsen.
Tak for denne gang.

6. August 2023

Rolig campingplads

Meget rolig campingplads, med en pool til en meget rimelig pris. Der var en god minigolfbane og en fin legeplads. Bad og toiletter var rene, med god plads. Vi fik hurtigt svar på henvendelser i receptionen, og priserne i butikken var rimelige.

8. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt camping i trygge rammer

Perfekt camping i trygge rammer . Der bliver gjort meget for børnene udover tatoo og perle arrangementer er der pool gratis mooncars og shoppepude og mere til. Skønne toilet faciliteter men Det skønneste er det hjælpsomme personale der går udover deres jobbeskrivelse for at give gæsterne den bedste oplevelse ❤️

19. Juli 2023

Hyggelig camping

Super sødt personale og tophold service. Nede på jorden, børne og familievenlig, hyggelig, renlig og skøn campingplads

18. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En skøn uge et skønt sted

Vi var 3 voksne og 2 børn (1 og 6 år) i en 6 personers hytte. Hytten var meget fin med god indretning og der var, hvad vi skulle bruge også med en fin terasse.
Campingpladsen er overskuelig og hyggelig med pool, hoppepuder, mooncars og minigolf. Den ligger også tæt på strand, restaurant og ishus👍 og indkøbsmuligheder.Af ture kan fremhæves Stevns klint og besøgscenteret. Det var fantastisk. En skøn uge et skønt sted.

16. Juli 2023

Ældre lidt slidt plads

Ældre lidt slidt plads
Men helt fine forhold som bade og wc bygninger der var pænt og rent
Gratis mooncar, billig pæn minigolf bane, billig pool, flot hytte der havde hvad der skulle bruges, tv signal kunne ik fanges på tv'et i hytten
Åse gjorde et kæmpe arbejde for at vi to hold ( en hytte og campingvogn) lå tæt på hinanden
Alt i alt en skøn uge 4 stjerner herfra
Vi hyggede os 3 generationer

1. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har været fastligger et lille år og…

Har været fastligger et lille år og føler på intet tidpunkt at ejeren Åse har taget godt i mod mig. Derudover betalte jeg for et år mere 1 feb desværre. Jeg er nu fraflyttet pladsen (gudskelov) og afventer mit depositum og for meget betalt EL som Iflg sønnen er 2700kr. Datoen for tilbagebetalingen er nu overskredet. Gik tilfældigvis ind på trustpilot og kan se at det er et generelt problem de har ikke, at betale deres kunder deres penge tilbage. Altså er de kriminelle. Jeg har dd kontaktet politiet og min papsøn der er advokat. Har desværre rådet nogle af mine venner til at ligge deres campingvogn der, men ved at de nu kigger efter et andet sted. Tænk at have en forretning og så stjæle fra deres kunder. Er rystet. HOLD jer langt væk.

27. März 2023

Stevns Camping - Vi kommer tilbage

Vi har været på Stevns camping de sidste to somre. Altid er jeg blevet mødt af imødekomne/ hjælpende og især søde værtspar, som altid giver smil tilbage.
Når jeg har haft brug for hjælp til noget har der altid været en løsning.
Det overrasker mig stadig, hver gang jeg henvender mig at Aase ved hvem jeg er og hvilket nummer jeg bor på, jeg mener, så mange mennesker ind og ud igennem en sommer så er man altså service mindet.!
Stevns camping er virkelig et besøg værd.

4. September 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr