Steenholt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

købte et par støvler/vandre sko i outlet i ikast, de er en ufattelig dårlig kopi af vikings sko som jeg har haft flere par af og har været så glad for. Bunden i kopien er så tynd at du kan mærke alt d... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fik "næsten" hvad jeg havde bestilt. Næsten fordi den farve jeg havde bestilt i ikke fandtes. På forespørgsel fik jeg at vide, at de kun havde en blå farvekombination, men når de beskriver en farve so... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

varen var ikke i særlig god pakning,Så det firma vil jeg ikke bruge mere . Vil benytte dem jeg kender og der er til at få fat på.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fint hjemmeside og varerne er helt i top, men vi oplevede en uventet lang leveringstid. Vi havde fået den forventning, efter at havde læst deres hjemmeside, at varerne ville blive leveret efter 1 - 2... Mehr ansehen

1. Suchmaschinenunternehmen
  2. Medienunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Steenholt er et 100% danskejet tøjfirma. Vi skaber klæder, ikke mennesker. Steenholt designer og producerer tøj, der giver rum for personlig udfoldelse.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fint tøj

Pænt tøj, hurtig forsendelse. Synes dog hurtigt børne-sweat fik en lidt trist facon på ærmer og rib forneden..
Men tørklæderne holder fint

Et 4-tal for pris og levering

Jeg har valgt at give et 4-tal for den gode kvalitet til en fornuftig pris samt hurtig levering. Den eneste grund til, at de ikke får et 5-tal er, at der altid skal være plads til forbedringer :-) Mvh en meget tilfreds kunde

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt to overdele og det blev leveret dagen efter.
Så det kan vist ikke gøres bedre, begge overdele svarede til mine forventninger ud fra de fremviste billeder.
Kan klart anbefales :-)

Steenholt

Steenholt: hurtig leveret varer. Varer af god kvalitet, som ledede op til beskrivelsen

14. September 2010

Kan varmt anbefales

Jeg har intet dårligt at sige om Steenholt: Hurtig levering, billige priser og en kvalitet der overrasker.
Derudover er der en super service hvis man ønsker at ombytte størrelser eller lign.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!

25. Juni 2010

Fin kvalitet til prisen

Holdt tøjparty for en gruppe piger og vi var ret begrjstede for konceptet hos Steenholt.com. Tøj og stativer fik jeg udleveret og vi kunne give os god tid til at kigge og prøve uden at der var en konsulent indblandet.

Tøjstilen er enkelt, men der er god pasform og en god kvalitet. Priserne var meget fornuftige og specielt de sæt der var til små piger, med både leggings, tunika og tørklæde vagte begejstring.

Begge mine børn har brugt tøjet og det ser fint ud efter vask. Til mig selv købte jeg en lækker sweatshirt, en tunika og tørklæder - jeg er meget glad for alle dele og vil helt sikkert købe hos dem igen.

Gruppen som jeg holdt party for glæder sig til efteråret så tager vi et party igen.

25. Juni 2010

Flot hjemmeside

Det er nemt og enkelt, at se jeres produkter og det gør det er rart, at arbejde med, og nemt at overskue.

super betjening :0)

Jeg har flere gange købt tøj til mine børn. Leveringstiden er kort. Annoncerne holder hvad de lover. Tøjet holder farve og facon i vask og er rart at have på. Den enest grund til at der ikke gives 5 stjerner er, at udbudet måske er lige begrænset nok.

Servicen i top

Fin service, varene kommer hurtigt. Har kun købt børnetøj men det er fin kvalitet. Kunne godt bruge dametøj i større størrelser.

Køb af tøj til damer

Fra min betsilling til jeg modtog varerne (tøjet), gik der de få dage, der var annonceret på hjemmesiden og tøjet var af den kvalitet, der var lovet - alt i alt en succes!!!
Her handler jeg igen :-)

Tak

Jeg har købt pænt og dejligt tøj til rimelige priser. der er kun ros herfra

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr