Stedentrips.nl Bewertungen

1'351
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vroege vlucht van onze geboekte stedentrip naar Riga werd gecanceld door Transavia. Eerstvolgende vlucht was meer dan 6 uur later, zodat we pas begin avond in het hotel konden zijn. Stedentrips gaf... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stedentrips al vaker gebruikt om te boeken. Voldoende keuze, maar vooral niet teveel keuze. Steeds prettige hotels op handige plekken. Duidelijke impressie van de plek waar je terecht komt: rustig o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Met citytrip naar Parijs geweest. De Eurostar viel erg tegen. Wij hadden verwacht enig comfort te hebben. De hele reis door een nauwe doorgang naar buiten gekeken. Het hotel Paix place de la republiqu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De informatie over de boeking was duidelijk en bleef altijd zichtbaar. We konden heen-en-weer schakelen tussen de verschillende opties en zo de voor ons gewenste boeking maken. Betalen was heel simpel... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Boutique-Hotel
  3. Möblierte Unterkunft
  4. Luxushotel

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Het grootste aanbod van stedentrips met verblijf in karaktervolle hotels in het hart van elke stad. Ervaar Barcelona, Londen, Parijs, Rome, New York of een van de vele andere steden in ons aanbod.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1'351)

38 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

We kregen geen bevestigingsmail van de…

We kregen geen bevestigingsmail van de reis. Alleen een betaalbevestiging.

20. April 2024

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review op onze website en uw reservering voor de stedenreis naar Wenen.
Graag willen wij u verduidelijking geven over de boekingsprocedure. U heeft deze reservering in het weekend geplaatst, op zaterdag 20 april.
Er is na het maken van de boeking, direct een e-mail naar u verstuurd dat de boeking is bevestigd met het reserveringsnummer.
Wellicht is deze e-mail in uw ongewenste e-mail terecht gekomen? Wij betreuren de situatie en hebben u inmiddels ook persoonlijk benaderd en de bevesting nogmaals toegevoegd.

Als er een boeking in het weekend wordt gemaakt, ontvangt u maandag de factuur/bevestiging.
Deze is gisteren naar u verstuurd per e-mail. Heeft u deze in goede orde ontvangen?
Circa een week voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden per e-mail.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben dan zijn wij u graag van dienst.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0172-782078 of per email info@stedentrips.nl

Team van Stedentrips.nl

online boeken

De site is opvallend goed werkbaar en informatief voor minder doorgewinterde online boek ervaringen is dit een vertrouwenwekkend begin van een stedentrip

27. März 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Website redelijk goed; maar …

In principe alles te vinden.
Maar als je de on-line booking tool gebruikt, dan loop je mogelijk tegen vragen aan. Bijvoorbeeld bij het kiezen van een vlucht en dan de extra’s zoals ruimbagage.
Dat kan pas als je definitief boekt en dan ben je wel een aantal schermen verder en dan zie je ook pas wat de extra kosten zijn.
Ook andere zaken worden dan pas duidelijker.

24. März 2024

Goede prijs

Goede prijs, duidelijke site en duidelijk bij invullen. Ook de bijkomende voorwaarden goed omschreven. Ook met bijboeken van bagage werd goed gecommuniceerd

17. März 2024

Vlot en volgens wens

Was al een tijdje op zoek naar stedentrip Florence. Andere organisaties lieten ons op vervelende tijden naar Pisa vliegen.

Ineens dacht ik aan de ANWB. Al eerder een stedentrip naar Berlijn gemaakt met de ANWB. Alles was toen pico bello. Zo ook nu verwacht ik.

Het enige wat ik mis zijn de voordelen die er aan mijn platina lidmaatschap hangen.

15. März 2024

Riga boeking

Goede keuze mogelijkheden om 'dag'prijzen te vergelijken. Veel keuze mogelijkheden v.w.b. de vlucht. Duidelijke prijsopgave zonder trucs.

11. März 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf! Al een paar keer bij hen geboekt. Helaas moest ik nu direct een groot deel van de reis betalen anders kon ik niet boeken; dat was voorheen niet zo. Dat vond ik niet zo prettig.

6. März 2024

Geachte mevrouw,
Allereerst willen wij u bedanken voor uw review naar aanleiding van uw boeking op onze website.
Uw bericht dat de (aan)betaling direct voldaan dient te worden op de website hebben wij bij onze IT-afdeling gemeld.
Bij een definitieve boeking welke direct beschikbaar is, wordt inderdaad een (aan)betaling gevraagd om de boeking te kunnen afronden.
Echter voor een boekingsaanvraag, wat voor uw treinreis naar Londen het geval is, dient nog geen (aan)betaling gevraagd te worden op de website.
Dan wordt de betaling pas gevraagd nadat de boeking definitief geboekt is en u hier bericht van ons van heeft ontvangen.
Dit hebben we naar aanleiding van uw bericht uitgezocht en bleek een fout op de website te zijn in de boekingsprocedure.
Dit is per direct aangepast, zodat er voor een nieuwe boekingsaanvraag geen (aan)betaling wordt gevraag, zoals u voorheen van ons gewend bent.

Wij hebben u afgelopen vrijdag een email gestuurd met een passende oplossing, mocht u hier gebruik van wensen te maken kunt u ons antwoorden op die email.

Wij wensen u alvast een fijne vakantie.
Team stedentrips.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie

Slechte communicatie, niet transparant naar de klant toe.

+ jullie reactie is niet volgens de regels van AGW.

22. Januar 2024

Geachte mevrouw/mijnheer,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij nemen alle beoordelingen mee om ons product te verbeteren.
Betreffende uw boeking zien wij dat u een vraag heeft gesteld over de kosten van het bijboeken van bagage. Wij hebben u hierover zo goed mogelijk proberen te informeren. Het spijt ons dat u deze communicatie als slecht beoordeelt.
De prijzen van bij te boeken bagage staan niet vast bij de luchtvaartmaatschappij waar wij uw vlucht hebben mogen boeken en kunnen per moment verschillen. Pas op het moment dat u aangeeft dat de bagage bijgeboekt kan worden kunnen wij exacte prijzen inboeken en doorgeven. Zo is dit ook in u geval gegaan.
Wij wensen u alvast een fijne vakantie.
Team stedentrips.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr