Statementcopenhagen Bewertungen 139

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det gennemgående problem er en markant mangelfuld kommunikation og respektfuld kundeservice. Som fast kunde er jeg flere gange blevet mødt af pludselige nedlukninger af klinikken uden varsling el... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Man få lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men også den ubehageligt kundeoplevelse af blive mælket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - får voksenskældud og bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🌸skønneste selvforkælelse hos Cecilie i store Kongens gade idag. ; først fik jeg de smukkeste og super holdbare fransk manicure/Shell lak ( de holder til mit hårde arbejde 😊👌🏻) & hånd massage så e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det BEDSTE sted til manicure 😍! Har været her (på Trianglen) hver anden uge det seneste år, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, søde, glade og imødekommende - salone... Mehr ansehen

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

139 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde/har abonnement

Jeg havde/har abonnement, da jeg igen igen oplevede at hende jeg syntes var god holdt op, opsagde jeg i september og fandt et andet sted, nu er jeg også blevet opkrævet i oktober……obs på det!

29. September 2022

Kære Susanne,
Tak for din anmeldelse - det er helt korrekt at opsigelsen af vores abonnements løsning hedder løbende måned + en måned, hvilket vi også oplyser alle steder. Hvis du tegner abonnementet fysisk i en af vores saloner fremgår det af regler og vilkår som du bliver bedt om at læse inden underskrift af dokumentet og som fysisk er sat ind som tekst over underskriftsfeltet således at man skal læse det inden man kan komme videre. Tegner du det online fremgår det også af vores regler og vilkår. Jeg er derfor absolut enige i din anmeldelse med at man skal være obs på regler og vilkår generelt inden man tegner et abonnement hos os, såvel som alle andre steder.

De bedste Hilsener,
Statement Copenhagen

Super dårlig service

Jeg har oplevet flere gange at sidde i jeres klinikker og blive beskyldt højlydt blandt andre kunder for ikke at have betalt mit abonnement på trods af det har været Statement copenhagens eget system som ikke virkede og de faktisk havde sendt mig kvitteringer. Derudover har jeg netop oplevet, at ringe ved åbningstid og aflyse min tid. Her bliver jeg oplyst om, at statement copenhagen stadig kræver betaling for dette. På trods af utallige aflysninger fra deres side på dagen, er det et stort problem, når kunderne har syge børn og derfor ikke kan komme.

7. September 2022

Meget tilfreds

Super velfungerende. Har mani og pedi med shellac på abonnement og har aldrig svært ved at få tider. Jeg er især tilfreds med Elif, hendes negle er virkelig holdbare og smukke!

26. August 2022

Statement - Nej tak, aldrig igen

Jeg har vitterlig ikke noget pænt at skrive. Bookede tid til at få ordnet både hænder og fødder med lak hos en, jf. beskrivelse på hjemmesiden, meget erfaren negletekniker. Det var hun så ikke, og samtidig var hun utrolig langsom. Gik derfra med nogle negle på hænderne, som slet ikke er mig, hverken i form eller farve. Fødderne fik fjernet det neglelak, der var på og mere kan jeg vist ikke sige om dem. Vi nåede nemlig ikke mere (hun måtte få en kollega til at lakere neglene på hænderne). Jeg gik derfra 750 kr. fattigere og kommer aldrig til at komme der igen - det var Statement i Hellerup.

13. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og kvalitet af…

Dårlig service og kvalitet af behandling med shellac i waterfront Hellerup !
Det holder ikke og da jeg henvendte mig igen 2 dage efter fik jeg af vide at jeg skulle betale for en ny behandling , de lever ikke op til hvad de lover
Jeg bestilte en tid på telefonen til shellac en time og da jeg så ankom fik jeg af vide at det var en anden pris og at der ikke var tid til shellac , nu har jeg prøvet at give dem en chance flere gange og nu bliver det aldrig mere !!

30. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet pedicure af Viktorija

Jeg fik lavet pedicure af Viktorija. Hun er simpelthen så professionel, sød og fantastisk dygtig til sit arbejde. Det er ikke sidste gang at jeg får lavet pedicure hos Statement ☺️

22. Juli 2022

Kære Barbara.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du har haft en god oplevelse hos os og Viktorija.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af vores saloner igen.

Sine

Fantastisk service!

Jeg var inde i Illum og få lavet vipper af Viktorija. Det var simpelthen så god en oplevelse, Viktorija var meget professionel, sød og virkelig dygtig til sit arbejde. Jeg er ovenud tilfreds med vipperne og servicen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

22. Juli 2022

Kære Anna.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse hos Viktorija. Vi er også meget glade for at have hende i vores team.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Sine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen kompensation for fejl efter 4 dage!

Advarsel! Vær meget opmærksom indenfor de første 4 dage – ellers betaler du fuld pris for evt. reparationer.
Jeg fik Shellac og mini manicure til kr. 650 hos Statement Cph, Waterfront. Der gik desværre en hel uge før jeg opdagede at der var luftbobler under 4 af mine negle. Jeg havde slet ikke tænkt at det kunne ske – og der er bare No Mercy!
De anbefaler at få lavet Shellac hver 14. dag, men vil kun stå inde for kvaliteten de første 4. OK?
Det havde efter min mening så været god stil at tilbyde et nedslag i prisen for næste behandling, eller måske bare en lille symbolsk gave – minihåndcreme, negleolie... ligemeget, bare lidt imødekommenhed.

14. Juli 2022

Kære Nili,

Tusind tak for din feedback.
Som jeg også sagde i telefonen er jeg rigtig ked af at jeg ikke kunne hjælpe dig med din situation.
Du fik lavet negle den 03/07 og når der er gået 11 dage siden din behandling så kan vi ikke give dig reparation eller prisnedslag på næste behandling, da vi ikke kan sige med sikkerhed om skaderne på shellacen er forårsaget af dig selv. Vi har 5 dages garanti hvor vi uden beregning retter op på vores fejl. Efter 11 dage kan vi ikke imødekomme dit ønske om godtgørelse eller nedslag i prisen på næste behandling.
Du ønskes en rigtig dejlig sommer.
Mvh Sine

Værste pedicure

Jeg har aldrig fået en dårligere pedicure. Valgte en luksus til 650 for at få flotte sommerfødder inden rejse. Negle blev ikke renset, hård hud ikke fjernet og ingen lak eller fodmassage. Penge lige ud af vinduet!

13. Juni 2022

Kære Mia.

Tusind tak for din besked. Vi går op i at kræse om vores kunder og vi er rigtig kede af at det ikke var din oplevelse. Vi har kontaktet dig for at finde en løsning så du kan få en rigtig god behandling.
Vi ønsker dig en rigtig god ferie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig været i bedre hænder

Har aldrig været i bedre hænder, er kommet fast hos Victoria i ca 8 måneder hver 3 uge til mani, pedi farve og retning af bryn og vipper samt blevet overtalt til Lashlift og elsker det hele.
Et besøg her redder enhver dårlig dag
Tak for jer

17. Mai 2022

Antwort von Statementcopenhagen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Hvor er det skønt at se hvor meget du elsker at komme hos vores Viktorija. Vi synes også at hun er fantastisk!
Vi glæder os til at se dig snart igen.

Mvh

5 stjerner!

Jeg har i over et år haft et abonnement på CND Shellac hos Statement Copenhagen, og jeg har elsket det. Jeg har hovedsageligt fået behandlinger i deres Amager salon, hvor jeg altid forsøger at booke til hos Zoe - hun er simpelthen en af de dygtigste og mest detaljeorienterede negleteknikkere, jeg kender. Derudover kan jeg også varmt anbefale at få lavet shellac af Nadia i Hellerup ❤️.

8. Mai 2022

Antwort von Statementcopenhagen

Tak for din rigtig flotte anmeldelse.

Vi er også glade for Zoe og hendes sans for detalje.
Vi sætter stor pris på at have dig fast hos os og glæder os til at se dig snart igen.

Statement Copenhagen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Søndag den 3/4-22 var jeg inde og få…

Søndag den 3/4-22 var jeg inde og få ordnet negle på hænder og fødder whauu siger jeg bare en fantastisk helheds oplevelse. Først blev jeg modtaget af super serviceminded og sød receptionist Isabel som bød mig velkommen og servicerede mig med kaffe, vand og chokolader. Og hun havde de flotteste negle og jeg ønskede de samme som hendes og hun vejlede sin kollega Elif som var super dygtigt til at lave dem ligesådan på mig, derefter fik Isabel fikset en tid til pedicure selvom jeg ikke havde booket til dette, men blot forespurgte om det var muligt.
Så kom en ny fantastisk pige Marina som lavede smukke negle på mine fødder.
Jeg var helt høj efter mit besøg hos statement Copenhagen i Illum, eksklusive rammer fantastisk personale som forkælelse på alle område fik de vildeste og flotteste negle på hænder og fødder.
Har lige sendt billede til en veninde og fortalt hvor fedt det har været så nu ville hun booke en tid hos jer i påsken🤩
I kan godt være super stolte og de piger jeg har mødt. De var ikke mindre end fantastiske, det længe siden jeg har oplevet sådanne en kundeservice. Tusinde tak 🙏❤️

3. April 2022

Kære Hannah,

Wow, en flot anmeldelse! Tusind tak for det.
Vi går meget op i kræse om vores kunder og tilbyde den bedste service.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os og vi håber snart at se dig i vores salon igen.

Sine /Statement Copenhagen

Har igen været hos Zoe

Har igen været hos Zoe, som er min total YNDLINGSperson til at lave negle. Altid grundig, altid sød og nærværende. Åhhh, alle burde have en Zoe

12. März 2022

Kære Signe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er også rigtig glade for Zoe, hun er fantastisk dygtig og så opmærksom på sine kunder.

Vi glæder os til at se dig i vores salon igen.

Sine /Statement Copenhagen

Beautiful shellak nails

I went to Amager to get my nails done and I absolutely love the result. It was a really pleasant experience and my nails came out great. I can really recommend this place if you are looking for beautiful shellak nails.

20. Oktober 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr