Det gennemgående problem er en markant mangelfuld kommunikation og respektfuld kundeservice. Som fast kunde er jeg flere gange blevet mødt af pludselige nedlukninger af klinikken uden varsling el... Mehr ansehen
Man få lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men også den ubehageligt kundeoplevelse af blive mælket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - får voksenskældud og bl... Mehr ansehen
🌸skønneste selvforkælelse hos Cecilie i store Kongens gade idag. ; først fik jeg de smukkeste og super holdbare fransk manicure/Shell lak ( de holder til mit hårde arbejde 😊👌🏻) & hånd massage så e... Mehr ansehen
Det BEDSTE sted til manicure 😍! Har været her (på Trianglen) hver anden uge det seneste år, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, søde, glade og imødekommende - salone... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Neglebehl.
Negleteknikker skubbede neglebåndene helt op og efterfølgende klippede neglebånde helt af, så 6 ud af 10 af neglebåndene blødte.
Dette blev blot tørret af og lagt shellac på og tørret af gentagende gange grundet blod.
Negleteknikkeren italesatte ikke dette eller ændrede tilgangen til klipningen af neglebåndene, så båndene ikke blev klippet så meget af, at de blødte.
Huden omkring neglebåndene er ildrøde, hævede og varme. Dette er status quo her timer efter.
Huden har været yderst ramt de efterfølgende 4 dage, med rødme, hævelse og sår.
Dårlig oplevelse med uengageret personale.
Anvendelse af ureneinstrumenter, som anslåes til ikke, at være gjordt rene efter tidl. anvendelse. Da der var gammelt materiale på instrumenterne.
Midt på aftenen samme dag var shellacen løsnet sig og faldet af på alle neglene. Ydermere var der ikke aftegn, at der havde siddet noget på neglene.
Dette kørte jeg ned med og behl. blev refunderet samt en gratis behandling tilbudt.
Dette ændre ikke den yderst dårlige og utilfredsstillende behl. i første omgang.
Anbefales bestemt ikke herfra.
Jeg kan klart anbefale Statement…
Jeg kan klart anbefale Statement Copenhagen i Salling. Jeg fik lavet et smukt arbejde med shellac af Amanda. Hun gav desuden super vejledning i at holde neglene pæne. Generelt var hele personalet utrolig serviceminded. En rigtig god oplevelse.
Flot resultat
God oplevelse at få lavet manicure/shellac ved Statement, Århus. Mega glad for resultatet. Søde piger og god vejledning.
Et helt fantastisk sted
Et helt fantastisk sted - mega god service og meget hjælpsomme medarbejdere. Jeg har fået lavet et super flot sæt gele negle i deres klinik i Aarhus, hvor der var et meget bredt sortiment af farver at vælge i mellem. Helt sikkert et sted jeg vil besøge igen!
Smukke negle og god service hos Salling i Aarhus
Fik lavet negle hos Statement i Aarhus. Professionelt og utrolig flot resultat. Servicen var i rigtig god, og alle i klinikken var imødekommende og smilende. Kan kun anbefale andre at besøge klinikken. Jeg kommer i hvert fald gerne igen.
God service, søde medarbejdere, flotte negle 🤩
God service, søde medarbejdere, flotte negle 🤩
Jeg var inde og besøge den nye klinik i Salling, Aarhus, og gik derfra med et smil på læben, og nogle meget fine negle.
Meget god service og meget servicemindet og behageligt personale. Klar anbefaling herfra!
Behagelig og professionel oplevelse
Rar og behageligt besøg hos Statement Copenhagen i deres nye klinik i Salling i Aarhus. Sødt og smilende personale og meget professionel behandling. Er rigtig glad og tilfreds med resultatet af mine shellak negle. Glæder mig allerede til næste besøg!
Virkelig god service!!!
Virkelig god service, deres biks i Salling Århus lavede mine negle, dog selvom de var fuldstændige smadrede fra acryl, de brugte gode rene værktøjer, og opførte sig pænt, trods neglenes udseende, med både kage og vand, god service, og hyggeligt selvskab, klart et godt sted at være fast kunde, utrolige profesionelle❤️
Super søde og en fantastisk service hos Statement på Strandlodsvej på Amager.
Really bad place trying survive
Really bad place trying survive. Their own employees are giving 5 star and writing comments so their rating can look higher. From receptionist to employees unfortunately a bad experience.
Har været der af 2 omgange
Har været der af 2 omgange, fået gele af negle, så neglene var filet så meget i bund at jeg var nødt til at få lagt ny gele. Skulle betale for fuld behandling uden manicure for at få lagt gele på. Behandler sød, men Manager ikke ok.
Nå pyt men neglene så pæne ud i 10 dage:) min anbefaling - find et andet sted!
Jeg havde en utrolig god oplevelse
Jeg havde en utrolig god oplevelse, rigtig god service. Dejligt at være et sted hvor både medarbejderne har det godt sammen, og medarbejderne har det godt med kunderne. Tak for god behandling, jeg kan klart anbefale ‘statement Copenhagen’ på store Kongensgade. Jeg vender 100% tilbage igen!
De er virkelig gode til deres arbejde
De er virkelig gode til deres arbejde, fik en pedicure og jeg vil 100% komme igen.
The best experience ever
The best experience ever! I had a facial and shellac with them and love it! The clinic is extremely clean with high end products, the service was amazing and my skin and nails looks fantastic! Thank you so much.
Altid en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ hos Statement Copenhagen
Altid en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-oplevelse hos Statement Copenhagen.
Man er altid garanteret top service der allerede starter ved døren, hvor man bliver mødt af en sød receptionist der tilbyder en noget at drikke.
Jeg har flere gange fået lavet mine negle hos Zhanna, en negleteknikker udover det sædvanlige.
Zhanna er ENORMT omhyggelig, detaljeorienteret og perfektionistisk. Hendes tekniske formåen er imponerende! Zhanna fortæller gerne omkring hendes arbejde og neglens anatomi for feks. Bedre holdbarhed - det giver mig som kunde en bedre forståelse af håndværket det kræver at lave negle.
Jeg har prøvet mange forskellige negleteknikkere før i tiden, men finder ingen der leverer den samme kvalitet som pigerne hos Statement Copenhagen.
De er altid villige til at tænke kreativt i form af designs og farver og jeg har endnu ikke oplevet noget, der ikke har kunnet lade sig gøre eller opfylde mine ønsker 110%!
Mine varmeste anbefalinger går derfor til hele teamet bag Statement Copenhagen!
Hilsen hestepigen med lange negle der altid holder minimum (!) 4 uger!
Very poor service!!
Very poor service!!! My nails were damaged after 6 months shellac treatment, so I decided to hold a break. I have stopped my subscription at the end of Jan, but they still drew the money from my account in Feb. I have called them 4 times, sent 2 emails (never replied), and I went to the stores to talk to the personals twice, the personals promised to refund immediately, but I have been waiting for refund more than 10 days now. Every time I call them, they promise to take action immediately, but nothing happens afterwards!!!
Aldrig igen
Har fået lavet shellac en gang før, hvor jeg også fik forstærket en negl. Den sprang op efter to dage.. Så har jeg fået lavet gele forstærkning på alle negle og her 5 dage efter er de alle ved at slippe ved neglerødderne. Derudover er der lagt et alt for tykt lag gele, så alle mine negle er runde. Kommer ikke igen.
Opsigelse af abonnement
Opsigelse af abonnement.
Hvor er det ærgerligt at opleve bogholderiet ignorerer korrekt opsigelse (løbende mdr + 1 mdr) og fortsætter med at trække abonnement yderligere 1 mdr. Trods at jeg gentagne gange har gjort opmærksom på fejlen, har man hverken svaret eller returneret mine penge. Så vær OBS på at abonnement ikke trækkes for en ekstra måned. Når det er sagt - ja så er jeg meget tilfreds med mine manicure og pedicures hos Statement.
Har dags dato (11 jan) talt med Statement som forklarer at det er nets, der fejlagtigt har trukket ekstra måneds abonnement.
Beware of being overchagred
Beware of being overchagred, it is impossible to get a refund! I have been a regular customer for over 6 months and generally satisfied with the work of the esteticians in most of their salons. Unfortunately I cannot say the same about their customer service... I got overcharged by mistake 3 months ago and since then have discovered what a nighmare it is to deal with the administartion of this company. I have emailed and called multiple times only to be told that I have to wait a few days because the responsible person is not available. They are mostly unresponsive via email and via phone you usually reach one of the sweet ladies at the salon who cannot do anything else but book/cancel appointments. At this point I am not sure a "back office" even exisists...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.