Hurtig levering af fin buket
Hurtig levering af fin buket. Jeg prøvede shoppen på trods af deres anmeldelser og de leverede samme dag en fin buket, jeg blev endda ringet op under leveringen - så alt fint og de fortjener 5 stjerner for dette køb.
At Stalks and Roots, our philosophy is twofold. The ‘Stalks’ symbolize a striving toward the sky, which is visible in our unique selection of high-quality flowers. The ‘Roots’ remind us that we are grounded, and embody our emphasis on local, seasonal and sustainable products. That is why every business decision is made with one question in mind: How can we tread a little lighter?
Vendersgade 5, 1363, Copenhagen, Dänemark
Rigtig dårlig oplevelse. Vi blev lovet en kæmpe stor buket til 6-700kr, og når vi kommer for at hente den kan vi ikke tro vores egne øjne. Den er ikke engang i kategorien stor. Da vi udtrykker vores skuffelse kommer der en del forklaringer, som slet ikke holder vand. De holder fast, at den er 700 kr værd. Vi trøster os med, at buketten ikke er stor, men at den så må være af en rigtig god kvalitet. Desværre viser det sig, at blomsterne er visne efter to dage, og om buketten kan man sige kun, at den ikke er andet end en kæmpe stor skuffelse. Hold jer væk fra dette sted.
Jeg skulle købe en buket blomster og valgte at besøge Stalks & Roots ved Torvehallerne. Mens jeg står udenfor og kigger, bliver jeg venligt spurgt af en smilende ung kvinde, om jeg har brug for hjælp. Jeg svarer, at jeg bare kigger. Der er en buket ved indgangen, hvor prisskiltet delvist er dækket af blomsterne, så jeg rykker en smule på skiltet for at kunne se prisen – uden at røre ved blomsterne.
Pludselig hæver en engelsktalende kvinde stemmen inde fra teltet og siger til mig, at hun er på vej om et øjeblik. Ved siden af hende står en midaldrende dame og pakker blomster ind, mens hun taler med en kunde. Jeg hører hende højlydt sige til kunden, at hun taber tusindvis af kroner hver dag, fordi folk “piller” ved alt og brokker sig helt vildt. Jeg kan ikke tro mine egne ører – at man på den måde står og taler højt om kunderne, mens jeg står lige der!
Jeg siger straks til dem, at det eneste, jeg rørte ved, var skiltet. Damen, som jeg formoder er chefen, skynder sig at sige, at det bestemt ikke var mig, de talte om. Men helt ærligt – det er meget svært at tro på, når situationen opstår lige foran mig, og den engelsktalende kvinde tydeligvis havde observeret mig. Jeg følte mig dybt uvelkommen og valgte at gå igen. Jeg har ikke lyst til at handle et sted, hvor man taler om kunder på den måde – uanset om det var mig, de mente, eller ej.
Efterfølgende kan jeg se på Trustpilot, at jeg bestemt ikke er den eneste, der har oplevet en så ubehagelig og respektløs behandling. Tak for en virkelig dårlig oplevelse. Heldigvis findes der mange andre blomsterhandlere i området, så det var ikke et problem at finde en flot buket med langt bedre service.

Antwort von Stalks and Roots
Halvsur og irritabel betjening og ringe varer i een af byens dyrere blomsterhandlere:
Jeg købte 2 små buketter Zinnia (120 kr!) til en værtindegave - jeg bad om en anden buket end eks. havde valgt, da der var flere "hængende" og maste blomster i buketten. Irriteret suk fra ekspedient. Da buketten var pakket bad jeg om at få lidt vand i en pose om stilkene, det var åbenbart "for sent" efter ekspedientens mening, selvom jeg sagde, at hun bare kunne sætten posen udenom papiret....Svaret var et surt ja, med himmelvendte øjne. Næste dag var hele buketten hængende med bøjede stilke og slatne blomster, lige til at kassere. Handler der aldrig igen!!!
Købte en buket til levering onsdag og torsdag aften hang 4 af blomsterne - der var INGEN service eller forståelse hos Stalks and Roots - fik at vide at vi var et forkert match.
Jeg kan desværre IKKE længere anbefale at man handler her!!
Stalk and roots er fantastiske 👌🏻
Fik super betjening 👌🏻
Blomsterne står stadig så fint mere end en uge efter køb - kan kun anbefale at købe blomster her ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde glædet mig meget til at blande en stor flot buket til min datters dåb, men jeg fik en virkelig ubehøvlet betjening. Det er dejligt med muligheden for at sammensætte egen buket, men ikke når betjeningen ikke har tålmodighed til at hjælpe. Hvis jeg skal blande for 5-600 kroners blomster tager det mere end 3 minutter, og det synes jeg er fair. Kommer ikke igen, ret chokerende oplevelse faktisk.
Bestilte fra hjemmesiden og fik desværre leveret en forkert buket. Skrev til deres kundeservice og lynhurtigt fik jeg tilsendt den rigtige. Dejlig hurtig og god service!
Har egentlig altid været tilfreds med Stalks & Roots butikken og i dag sendte jeg så min datter i byen for at købe blomster. Hun kom hjem med 2 diminutive buketter brudeslør til i alt kr. 100,- og dertil verdens mest dekonstruerede buket bestående af nogle delvist slatne blomster og grene fra i forgårs (sådan lignede de) til kr. 288,-!! Ialt 388 kr. for ovenstående! Det ligner optrækkeri ved højlys dag! Derfor må jeg skrive denne besked og sige til Stalks & roots: det er ikke godt nok, at I tager så mange penge for så lidt og i den stand! Er med på, at alting stiger, men alligevel..! Der kommer desværre til at gå noget tid førend jeg kommer forbi igen.
Jeg bestilte en buket med tørrede blomster, og den var super fin og prisværd. Jeg bestilte den online, og blomsterne der blev valgt i buketten var ikke de samme som billledet viste på hjemmesiden. Det står vidst på hjemmesiden, men det kan man lige være obs på.
De planter jeg var nede og hente hos jer er de absolut fedeste planter! Unikke og ufatteligt sunde - de vokser og vokser!
Kan klart anbefales
Altid skøn og personlig service. Hvis du kommer der ofte nok, husker de dig og dine blomster-præferencer -og kan hurtigt guide dig i hvilke der lige er kommet på torvet og smuk sammensætning. De er dygtige - jovist nogle gange også dyre - men det er også en sjov øvelse at kunne sammensætte den størst mulige buket med færrest penge. For det KAN lade sig gøre :D Jeg kommer der ugentligt, og alle blomster holder sig flot - selvfølgelig med et par årlige få undtagelser, men det ER altså også et levende produkt. Brug sanserne, ligesom i supermarkedet, når du køber frugt og grønt. SKØNT og TAK!
I ordered the Rose Pepper Wreath online with delivery to my friend in Jutland. It came a few days after, and my friend loves the wreath. I can definitely recommend Stalks & Roots - the style is unique and the service is great. Thank you!
Stalk and Roots are truly one of the most beautiful flower stores I have experienced. During the Christmas time I got the Christmas feeling by stopping to buy Christmas flowers from there. The dried flower bouquet lasted the whole christmas on the table, where I placed as well the calender candle and the berry "crown" around it from Stalk and Roots. Thank you for the good service. Next time I'll be in Copenhagen, I'll buy my flowers from you to bring home, so I don't have to just look at the flowers from your Instagram.
Jeg købte den 30/12 et bundt fine juleroser til 200,- og 3 amaryllis 60,-, der skulle pynte til Nytårsaften.
Allerede om aftenen begyndte de første stilke juleroser at hænge, og dagen efter var halvdelen slappe og lige til at smide ud. I dag, altså 2 efter de blev købt måtte jeg smide dem alle ud.
Den ene af de 3 Amaryllis var også faldet sammen/stilken knækket dagen efter 😔
Meget ærgerligt lige på denne aften ikke at have de smukke blomster som planlagt, men det værste er egentlig den dårlige og arrogante tilbagemelding, da jeg skriver en mail til butikken. Jeg får bare at vide, jeg ikke har skåret dem skråt og givet dem nok vand - ingen af delene er sandt. Ingen beklagelse eller forsøg på at gøre en kunde tilfreds. Et tilbud om nye blomster, et tilgodebevis eller pengene retur havde været på sin plads, 260,- er faktisk også en del penge. Jeg fik tilbudt, at få én ny stilk Amaryllis næste gang, lad mig bare sige, der næppe bliver en næste gang.
Handler aldrig hos Stalks & Roots igen!!!
Købte buket en fredag - allerede mandag var de fleste blomster visne og tirsdag var stort det alle helt færdige. Desværre bor jeg langt fra butikken hvor jeg købte..... Ellers havde de fået dem retur. Meget skuffende oplevelse.
Fik leveret forkerte blomster og selvom jeg har henvendt mig 4 gange til dem svarer de ikke. Det er lav kundeservice. De vil gerne have pengene fra kunder men ikke leverer det rigtige. Et tydeligt tegn på at det er et hypet firma på Instagram som ikke formår at følge op ud til os almindelige kunder. Kæmpe øv herfra og anbefaler selfølgelig andre ikke at handle der .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.