Det her er uden tvivl den værste oplevelse, jeg længe har haft. Spilleboden er teknisk set helt i knæ, og det grænser til det kriminelle, at de får lov at køre videre på denne måde. Her e... Mehr ansehen
Varm anbefales til de spille glade folk Seriøst og fair spil. Høj tilbage betaling. Haft mindre problem med divine fortune efter kontakt med chat support bliver fejlen rettet op dagen efter So... Mehr ansehen
Komplet scam site spar jeres penge eller spil på et ordentligt site... Lov mig at ligge en dårligt anmeldelse hvis i prøver sited :D Dårligr udvalg maskiner dårlige regler for hvilke maskiner man kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fjollet der loves 50 gratis spins hvis man spiller for 50kr på spin and score. dem gider de ikke give, da de mener jeg ikke trykkede på tilmeld kampagne, hvilket jeg er stensikker på jeg gjorde,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
206, Old Wisely House, Old Bakery Street, VLT1451, Valletta, Malta
- +45 8083 0104
- support@spilleboden.dk
- www.spilleboden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hvor lang tid går der før udbetalingen…
Hvor lang tid går der før udbetalingen kommer på kontoen? Kan ikke læse mig frem til noget kan bare se den er godkendt, mvh simon

Løber fra de 50 spins
Løber fra de 50 spins, som andre herinde også understreger. Virkelig dårlig opsat side, utroligt at de har fået licens af dansk spillemyndighed. Hold jer væk, deres grundlag er at man ikke har tilmeldt sig. Det virker meget mystisk alle har problemer med det. Intet andet end en dårlig undskyldning.

Antwort von Spilleboden
Spilleboden løber fra 50 x gratis spins…
Spilleboden løber fra 50 x gratis spins - og jeg er ikke den første der oplever det. Kan henvise til Jacoo Kors´ indlæg 5.12.22, hvor han oplevede det samme. Indbetalte via kampagne knappen før Nytår og skulle så i dag kl. 14 have "udbetalt" 50 x gratis spins. Men supporten fortæller "at jeg ikke står på listen over de navne der skal have udbetalt 50 gratis spins". Mit råd til jer - hold jer langt væk fra Spilleboden, du har ikke en chance for at argumentere med dem - de holder benhårdt på deres og kun deres argument. Men jeg er stensikker på jeg indbetalte via kampagne knappen, da jeg også tidligere havde læst Jacoo Kors´ indlæg fra 5.12. sidste år - føj for en elendig service.

Hold jer væk
Desværre rigtigt dårlige service på denne side og hvis du står og overvejer om du skal indbetale på denne side så spar dine penge, fordi de scammer folk. Jeg oprettede en bruger og fik aldirg muligheden for at aktivere en form for velkomstbonus.

Antwort von Spilleboden
En super side med masse af udvalg og…
En super side med masse af udvalg og gode bonusser 🤑

Roser er røde
Roser er røde, violer er blå, den her side er fuld scam det kan du stole på. Det er umuligt at ramme bonus, på noget som helst, selv maskiner man normalt rammer på var lukket. Har aldrig oplevet en mere tørlagt side, jeg kommer aldrig tilbage, håber personen som besvare denne besked, idet mindste får bare nogle af de penge jeg smed i toilettet. Har du bagdelen fuld af guld, så giv hellere dine penge til nogle andre, fordi den her side fortjener ikke en krone. UMULIGT AT VINDE.

Antwort von Spilleboden
Foretog mig min første indbetaling
Foretog mig min første indbetaling, som aldrig er dukket op på min konto? Fair nok hvis der er sket fejl, men så giv mig da en tidshorisont eller andet i stedet for at ignorere mine beskeder i support eller give mig et automatiseret svar? Det kan gøres bedre

Antwort von Spilleboden
En god side der er nem at overskue
En god side der er nem at overskue. Gode spil. Hurtige til at udbetale. Kun positiv respons fra min side.

Antwort von Spilleboden
Først hvor svært kan det være at…
Først hvor svært kan det være at udbetale gevinst jeg venter stadig.
Kan se det er
Sendt .
Rasmus

Antwort von Spilleboden
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en…
Aldrig har jeg oplevet så dårlig en support som de har vist, jeg ventede i over 30 minutter, og jeg fik intet svar retur. Jeg måtte tage kontakt via mail, med bilag vedhæftet som viste mit forløb med deres support. Og det endte med at den udbetaling som jeg havde lavet, ja den kender de intet til. Så find et andet sted at spille

Antwort von Spilleboden
Tilmeldte mig i mandags, læs det hele
Tilmeldte mig i mandags, indbetalte 1000 kr og fik fint ekstra 1000kr i bonus. Under mit spil registrere mine tryk pludselig ikke længere og jeg regner ud at jeg mangler registrering på ialt 7200kr på mit omsætningskrav. Kontakter dem via chat og for absolut ikke andet hjælp end selv og holde øje med om de registreres.
De ville så efterfølgende kontakte mig ang problemet, intet hørt.
Det gik så godt med og komme igennem omsætningen og fuldførte de 20000kr som forlangt, derefter satte jeg 10000kr til udbetaling, dem har jeg stadig ikke modtaget, skrev og spurgte til dem idag, og fik besked på og afvente da det tager op til 5 hverdage, trods reklame om 2-3 hverdage.
Denne side kan ikke anbefales og jeg vil løbene følge op her og på sociale medier.

Antwort von Spilleboden
Hej jeg er som sådan ikke utilfreds…
Hej jeg er som sådan ikke utilfreds endnu, men sagen er den at jeg har forsøgt at få udbetalt nogle penge fra jeres platform.
I bliver dog ved med at insistere på at jeg skal tilsende jer billeddokumentation via mail. Efter at have læst flere anmeldelser igennem herinde på siden kan jeg dog se at dette aldrig er noget i vil gøre, det er ihvertfald det i selv skriver til som svar til flere af anmeldelserne.
Det skal dog at da jeg oprettede min bruger brugte jeg MitID, så i har jo i teorien alt den identifikation i skal bruge.
Nu afventer jeg bare mine penge 😀😀

Antwort von Spilleboden
Indbetalte med velkomst bonus og hev…
Indbetalte med velkomst bonus og hev 1400 ud og fik dem 3 dage efter. Ingen grund til bekymring

Fjollet support
Fjollet
der loves 50 gratis spins hvis man spiller for 50kr på spin and score. dem gider de ikke give, da de mener jeg ikke trykkede på tilmeld kampagne, hvilket jeg er stensikker på jeg gjorde, for ellers havde jeg aldrig gået ind på maskinen. har brugt andre af deres kampagner, hvor jeg har trykket tilmeld, så jeg er velvidende om, at man skal trykke tilmed først.
Nu er skaden dog meget lille, kun 50kr, men fraråder andre denne useriøse virksomhed, support gider ikke hjælpe

Antwort von Spilleboden
hvor længe skal man vente med at få…
hvor længe skal man vente med at få sine penge har en udbetaling på 5730kr der står complete på men har ikke modtaget noget

Utrolig dårlig spilleside
Utrolig dårlig spilleside, hvor mn ikke kan fortryde sin indbetaling og få pengene ud igen. De lovede gratis spin dukker aldrig op og deres kundeservice nægter at hjælpe. Jeg vil ikke anbefale nogen at bruge den side.

Spilleboden er fup-firma
Spilleboden er et fup-firma. Vandt 3000 kr. men Spilleboden nægter at udbetale gevinsten med henvisning til, at banken afviser deres betaling. banken afviser naturligvis dette. Spilleboden henviser til flere forskellige firmaer, der er lige så fup-agtige som dem selv. Mit bedste råd er HOLD JER LANGT VÆK FRA SPILLEBODEN!!!!!

Antwort von Spilleboden
0 Stjerner. Hold jer væk.
Forfærdelig og useriøs virksomhed.
Fuldstændig umuligt at få verificeret sin adresse, uanset hvor meget dokumentation man indsender.
Jeg var nødsaget til at lukke min konto, for at få udbetalt mit indestående.
Sørgeligt. Hold jer langt væk.
________
Spilleboden har svaret på min anmeldelse og er fulde af løgn. Jeg har brugt MitID ved hvert eneste login. Og alligevel skulle jeg indsende tonsvis af dokumenter, som blev afvist på stribe.
Igen, hold jer langt væk.
Derudover taler jeres Trustpilot vidst for sig sig. Tænk sig, at I med god smag i munden tillader jer at skrive nedenstående kommentar.
Jeg har mit på det rene og har ALT korrespondance på skrift. Jeg tager kontakt til Spillemyndigheden, så må vi se hvor længe jeres "forretning" kan stå oprejst. Utroligt at det overhovedet er lykkedes jer, at få dansk licens.
INFO TL ALLE JER, SOM HAR PENGE I KLEMME.
Kontakt support og anmod om permanent lukning af jeres konti, så er Spilleboden nødsaget til at udbetale indestående.

Antwort von Spilleboden
Jeg har samme problemer med alle her
Jeg har samme problemer med alle her. Jeg har sat penge i konto og de skal have min pass og alt. Jeg har sagde dem jeg skal have min penge tilbage men jeg skal sende min pass og alt alligevel. Hold jer langt væk her fra. Der er ikke noget udbetaling her.

Antwort von Spilleboden
Jeg vandt 4000 kr men de ville ikke…
Jeg vandt 4000 kr men de ville ikke udbetale dem fordi jeg havde brugt kærestens Dankort til at spille for hold jer fra spilleboden de er ikke værd at spille hos mvh

Antwort von Spilleboden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.