Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tid... Mehr ansehen
Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Mehr ansehen
FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!
Sct. Leonis Gade 5, 8800, Viborg
- mail@spigo.dk
- www.spigo.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
super fænslende underholdning
Spigo.dk er et sjovt og hyggeligt spillested både til dem der vil spille gratis men også for dem der vil satste lidt
godt
jeg syntes at spigo er hyggelige spil og har nogle sjove udfordringer mvh jla 7
spigo man kan altid finde en der vil spille
er glad for spigo der er god tone imellem spiller og 24/ 7 du finder altid en der vil med dig helt sikkert top spillested-100%
længde af medlemsskab
Hvis jeg køber 1 uges guld så vil jeg ikke pludselig se at jeg er i opstartsfasen til 1 3måneders medlemsskab. Jeg vil selv bestemme. Jeg køber når det passer mig og for den tid jeg synes passer mig.
Fantastisk spille side ;-)
Wow en skøn spille side og en dejlig kontaktflade til andre, nu har jeg været på i 7 år og synes stædigvæk det er sjovt .
Hop på og prøv det ;-)
Pøj pøj ...
FORFØRENDE
Man kan trygt handle og med sikkerhed hos spigo.dk
Der har aldrig været noget slinger i valsen og jeg er ellers ikke den store køber på nettet, men hos spigo.dk, har jeg følt mig tryg.
det er godt
jeg syndes det er godt at spille på spigo men syntes at guld profil er lidt dyrt, men ellers er det rigtig fint
Det er ikke værd, jeg tabt penge rimligt hurtigt
Det er ikke værd, jeg tabt penge rimligt hurtigt igen. Der er heller ikke andre udvalgt spil :(
ang. spigo
Hejsa.
Ja jeg syntes der er mange dejlige spil hos jer ,jeg nyder at være medlem hos jer.
Hilsen julekonen ( Anette)
Spigo
Absolut kedeligt, forstår ikke at man kun kan få kedelige vare for min point, de skal omsættes til penge.... fortryder jeg har betalt for guld medlemskab
Feriemode
Det er død irretende man ikke kan gå i Feriemode i spigos, så hvis man holder 14 dage,har man spildt de penge,
ConnyQ
spigomanen
syntes det er alletiders sted,at hygge,spille og "møde" nye mennesker
Klage over forskelsbehandling
Har skrevet til spigo har ellers aldtig klaget og har været på i mange år og uden afnrydelser og så ser jeg at man kan få ekstra gulsdage hvis man betaler med telefonen og ikke med kort det syntes jeg ikke om at man gør forskel på folk.
Håber jeg får et svar og man i stedet giver fordele folk der er på dag efter dag og altid betaler.
utilfreds
Skulle deltage i ludo om ipad i går vi var mange der ikke kom med og halvdelen var botter der spillede og vi andre blev smidt af, total dårlig stil.... går over til komogvind igen
Elending
Kundeservice er så dårlig som du ikke ønsker en betalende tjeneste skal være. Ofte feil i spillene og kundeservice kommer så vidt med en beklagelse. i en turnering hvor der var store premier og hvor der var så store feil at ca 100 spillere ikke kom med pga feil i spillet var der bare skryt, ikke en beklagelse overfor alle som ble snydt. Dårlig og trist kundebehandling.
Vedrørende spillende
Jeg synes det er en sjov side at spille på, men der er nogle af spillende man bare overhovedet ikke kan vinde på, det er som om at det kun er dem der har højest rating der vinder hele tiden og det er især inde i banko.
Men alt i alt er jeg tilfreds ellers
Spigo et sted du kan hygge med andre eller bare være dig selv
jeg syntes spigo er et super fedt sted at spille, selv i stunder hvor man vil være sig selv, eller springe ud i et eldorado af hyggelige mennesker
er meget flinke
jeg er veldig godt tilfreds med behandlingen af spigo
når jeg køber gulddage
får altid et venligt svar på mine spørgsmal
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.