Spigo.dk Bewertungen 607

TrustScore 1 von 5

1.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice er så dårlig som du ikke ønsker en betalende tjeneste skal være. Ofte feil i spillene og kundeservice kommer så vidt med en beklagelse. i en turnering hvor der var store premier og hvor d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tid... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE... Mehr ansehen

1. Gaming-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!

1.0

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

så har man oplevet at spigo har opsagt…

så har man oplevet at spigo har opsagt medlemskabet for di man har sagt sin mening på trustdet er de også deres gode ret til men at de ikke kan svare på ganske gemene spørgsmål og tro at de er fejlfri det er da tydeligt for endhver at de snyder med spillene efter at de har opsagt mellemskabet er det kuns blevet til tab men det er da til at bære for det er kuns et spil, men at de sådan snyder med det det troede jeg ikke og nå man har skrevet til dem svarer de meget uhøfligt eller kan slet ikke, det er ellers synd for hvis det havde været et retfærdig spil så er det skide godt men så længe de manipulerer med spillet er det svært men de bestemmer så god jul og godt nytår

13. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor er det træls man skal give en…

Hvor er det træls man skal give en stjerne, de burde gå fra + 5 til - 5
Jeg har nu været medlem i over 10 år hos spigo og lavede en ny profil for et halvt år siden, da jeg konstant var udsat for sammenspil...…..
Siden jeg lavede den nye profil ligger jeg stadig på 0 ratting, jeg taber 99 % af alle mine spil.
Det er uanset om jeg spiller ludo- yatzy-president-hjerterfri-banko osv....
Nogle profiler vinder op til flere hundrede ratting dagligt, hvad ganske enkelt er umuligt...…….
De gør ikke en skid ved snyd og sammenspil der inde.....
jeg har altid været guldmedlem og syntes det er noget gris at gratis profilerne deltager i div mesterskaber hvor der kan vindes gulddage, det burde være for os der rent faktisk holder r...n oppe på spigo som betalende medlemmer....
Generelt en utrolig dårlig spilleside FØJ FOR DEN LEDE, så meget snyd og bedrag skal man lede længe efter...…………….
Der er ikke noget at sige til de kun har EN stjerne, var der mulighed for det med - stjerner, py ha så tør jeg slet ikke tænke på hvor mange - stjerner de har...…….

28. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I burde slet ingen stjerner have

I burde slet ingen stjerner have , I bkiver ved med at trække mig 89 kr , selvom det er 4 ,måneder siden jeg har afmeldt mig som guld medlem . Hvad skal jeg gøre for at få jer til at stoppe , Jeg har prøvet med mail , dette hjælper ikke . Forbrugerrådet ? Med venlig hilsen

Linda Pettersson ( Multimus
Fakturanr 827483

30. April 2018
Spigo.dk-Logo

Antwort von Spigo.dk

Hej Linda,

Som vi fandt ud af via mail, havde du fået oprettet medlemskab på to forskellige brugere. Så medlemskabet der henvises til her, er nu opsagt, og der vil ikke blive opkrævet yderligere.

Trine

Uduelige spilleside

Spigo.dk er en af de udueligte spillesider der findes overhovedet. Spillene fryser hele tiden, og bør ikke støttes af nogen overhovedet. Hvis ikke de har lyst til at miste kunder bør de gøre noget ved det. Det hele er noget grimt ord.

10. Februar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Første gang jeg bruger Trustpilot.

Første gang jeg bruger Trustpilot.

Jeg er dybt forundret over spigo.dk.

Jeg har ikke spillet længe hos dem (kan ikke huske hvorfor jeg stoppede - men måske pga. deres måde at tilgå eventuelle kunder på). Og startede med at spille derinde igen. Det har jeg så gjort i et par uger.

Pludselig bliver jeg smidt af, og den besked den kommer med, siger en anden bruger har overtaget min konto. Jeg henvender mig så og skriver dette til dem i den tro, en eller anden har hi-jacket min konto.

Jeg får så en rigtig beskidt besked retur. Jeg har åbenbart lavet noget, jeg ikke måtte, da jeg spillede.

Det var så ikke nok, at fortælle mig, jeg ikke måtte. Nej jeg blev sandelig truet af dem. Hvis jeg ikke stoppede med det samme, så ville jeg blive smidt ud af den klub, jeg var/er medlem af.

Det komiske - jeg aner ikke, at jeg er medlem af nogen som helst klubber noget sted.

Det sørgelige - man tilgår altså potentielle betalende spillere ved at true dem.

Nu har jeg det som diverse regeringer rundt om i verdenen - jeg kommer aldrig nogensinde til at betale nogen, der møder mig med trusler - også selvom de trusler er komiske.

Havde jeg fået en henvendelse, der havde fortalt mig, jeg gjorde noget, jeg ikke må. Så havde jeg gået op i en spids og undskyldt rigtig mange gange. Men ved at de truer mig - tjaaaaaaaa der findes da heldigvis et hav af andre sider på nettet med samme indhold som Spigo.dk

8. Februar 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heldigvis er jeg gratis medlem

Heldigvis er jeg gratis medlem. Men derfor skal spillene jo fungere alligevel.
Jeg kan ikke komme ind i nogle af spillene. De har prøvet at hjælpe mig, uden resultat.
Hvordan kan en spilleside fungere når medlemmerne ikke kan komme ind på spillene. Det er vel pinligt for dem.! Og smadderirriterende for os andre, som har været medlem lige siden Spigo åbnede næsten .
FOR DÅRLIGT.

4. Februar 2018
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Perfekt :-)

Guldmedlemsskab er måske lidt for dyrt, men ellers en fremragende side. Alt, hvad jeg har prøvet, fungerer perfekt!

4. August 2017

Ingen oplåsning

I to dage har Spigo ikke været tilgængelig. Det er ikke min pc der er noget galt med. Hvad fa..... foregår der ? Jeg vil have mine penge tilbage.

25. März 2017

dårlig kundeoplevelse

jeg har måske fejlet ,ved afmelding af guldprofil,men det det er kun få minutter SAMME DAG???,bordet fangede de hævede for tre måneder på mit kort,uden mit ønske,jeg havde betalt for syv dage kr.19,00 det havde jeg haft nogle gange uden problemer før,men denne gang fejlede jeg siger de,de betaler ikke retur fik jeg at vide klart nok de havde snuppet beløbet på kortet,jeg tilbød de kunne trække mig for en måned men nej den gik heller ikke,i kan da bare overføre resten til min spigokonto skrev jeg men intet svar taushed fra spigo,det er da menneskelig at fejle gælder ikke hos spigo,så nu er jeg bange for at de næste gang snupper for et helt år måske skal jeg lave et nyt kort for at være sikker,har spillet på kom og vind før,aldrig problemer,ved for sent udmelding betalte man bare for forbrugt tid,lær af det spigo

8. August 2016

Kan ikke kontakte dem.

Har betalt i et 1/2 år og har stadig ikke kunne komme ind på spil.
Ønsker bare at komme ud af det igen, da det er penge lige ud i luften. Kan
ikke afmelde det, så overvejer at lave en anmeldelse i banken.

18. Februar 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice er negativ over for henvendelser.

Skrev til KS om en fejl i eventyr der får tromlerne til bare at køre rundt så man er nød til at lukke spillet ned for at komme videre, og da jeg har oplevet det en del gange må der jo være noget om det.
I svaret fra KS stod bla. Hvor længe lod du tromlerne køre før du lukkede spillet ned.
Mellem linjerne kan jeg læse. Mon ikke det bare er dig der har været utolmodig, Med den type svar kan man jo godt se hvad spigos politik er. Ikke vores spil den er gal med men brugerens tolmodighed/fejl.
Ville nu være bedre for alle parter at tage den slags oplysninger alvorligt, det andet gør jo at man ikke har lyst til at kontakte KS en anden gang.
Tja jeg bruger spillet som lidt hygge når jeg pauser mellem de ting jeg roder med, og kan lige så godt bruge et lignende spil på en anden side hvad nok bliver enden på det her for jeg har bestemt ikke lyst til at være et sted hvor man har en arogant holdning til brugerne, hvad jeg må gå ud fra da site administrator repræssentere spigo.

11. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super duper godt

jeg er glad for spigo
og har købt både trøjer og kort,
og har altid fået det hurtigt efter jeg har bestilt

23. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Synes Spigo er et super sted at komme

Jeg synes Spigo er en rigtig godt sted at komme, man kan spille mange forskellige spil hvis man har lyst til det, man kan også sende pæne og søde hilsner til ens venner i gæstebog hvis man vil det, købe ting i Spigo butikken for sine Spigos, og man kan også sende gaver til sine venner, så alt i alt en god side med mange muligheder

19. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

spillet er godt men expedionen er meget langsom

hvis man klager over at man er blevet snydt i et spil går der meget lang tid inden man hører noget, hvis man i det hele taget hører noget, købte spigo men der gik over en måned inden jeg fik en kvittering

10. Oktober 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

i skal til og tage jer sammen

hej i vil have min mening så den skal i få.
for det er ved og være alt for mange problemer på mange af spillene
hvor ikke man kommer frem i bredrift og lodder er ved slet ikke og give noget så folk er begyndt og brokke sig og det kan jeg sku godt forstå for man betaler sku da for at spil så ta nu og op jer også når man skriver til jer går der flere dage inden man får svar retur så tag jer nu sammen SPIGO
mvh erikjuul66

10. Oktober 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr