D. 10. januar bestiller jeg en mængde legetøj på Speedtoys.dk, hvor varerne er angivet som værende på lager. Kort tid efter bestilling modtager jeg en ordrebekræftelse, påført et forbehold for p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Yndlingsbamsen Teddy, købt for 2 år siden, er nu udgået af produktionen, og panikken lurer lige om hjørnet ved tankerne om at den en dag glemmes eller blot må give op. Så hvilket lykketræf at Speedtoy... Mehr ansehen
Jeg bestilte to bamser fra teddykompagniet til min søn, og prisen for de to, var samme pris, som én koster i alm. Butikker. Hjemmesiden er nem og hurtig at bruge- og leveringen var i sandhed "speedy"... Mehr ansehen
Legetøj online shop - Her kan Købes mange af de kendte mærker legetøj som Brio, Kaloo, bamser, Trælegetøj, løbecykler. og en masse andet unikt legetøj
Høffdingsvej 34, 2500 , Valby
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg er godt tilfreds med mit køb hos jer. Varen er kommet hel og fint pakket ind.
Og til tiden. Så jeg er godt tilfreds.
Det var super nemt at handle her og varerne kom efter 2 dage.
Da et er første gang jeg har købt denne vare ved jeg ikke hvordan de skal virke men virker det gør de ikke efter min mening.
Vare komtil tiden
Jeg modtog en vare, der levede op til forventningerne, men den var ikke pakket i forsejlet plasticpose, så jeg er lidt i tvivl om det kan være en returvare fra en anden kunde.
Fin side med masser af sjove varer. Præcis og hurtig levering.
OK - service, sådan som alle internetforretninger burde være
Ankom under 24 timer efter bestilling og med overraskelser i pakken :-). Handler helt sikkert der igen.
Det var en lynhurtig levering. Megetvfint
Hej nu skal du høre jeg har lige bestilt vare ved speedtous og 2 dage efter får jeg pakken tilsende. Jeg syntes det var hurtig og en let måde at købe julegaver på. Du sku prøve det.
Lone
Bestilte den ene dag og havde mine varer to dage senere. Ingen problemer overhovedet! Yderst tilfreds.
Nemt og hurtigt - samtidigt levering uden problemer.
Kanon service, hurtig levering og gode priser
Godt firma at handle med - kan anbefales.
Varen blev leveret 2 dage efter bestilling og var fint indpakket som forespurgt. Det eneste minus er vel den ekstra betaling der kommer på for at få varen bragt ud med post danmark.....
Det gik fint og hurtigt, og jeg fik det jeg havde bestilt:-)
Skulle afhente varen selv. Jeg blev ringet op for at hører om jeg stadig var interesseret i at købe varen, da jeg ikke selv havde fået ringet til ham. Perfekt service
Jeg skulle bruge varen hurtigt og derfor blev jeg meget glad for at leveringen skete så hurtigt. Jeg ringede endda for at forhøre mig om forsendelsen. Til min overraskelse kunne ham jeg talte med huske ordren og forsikrede mig om at jeg ville få pakken dagen efter. Så kun gode oplevelser herfra. Handler gerne der igen.
Jeg fandt, hvad jeg søgte. Leverancen kom hurtigt. Intet at klage over
kvik og prompte levering, (som alle burde gøre det)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.