Jeg er enormt imponeret over Hoover vaske-tromle maskine, Hoover kan i regne med, selv når deres produkter går i stykker som alle andre maskiner kan gøre, men en ting er sikkert. Deres kunderservice s... Mehr ansehen
Købte Hoover køle/fryseskab da de lover 5 års garanti, tilmelding var let og uden besvær, fik svar retur efter et par dage med godkendelse. Nu får vi så se ved tilfælde af nedbrud om de holder hvad... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I skrivende stund har H DRY & WASH 500 været i brug under en uge. Fruen og jeg har begge været udfordret af garanti forlængelse, opsætning af wifi, tydning af brugervejledning etc. Men vaske- og tørre... Mehr ansehen
- Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
- Haushaltsgeräte-Kundendienst
- Elektrogerätehersteller
- Küchenstudio
- Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
Über Hoover
Vom Unternehmen geschrieben
Skabere af verdens første støvsuger for mere end 100 år siden, Hoover har altid været drevet af ønsket om at nyskabe, opdage og udvikle nye og forbedrede måder til at forbedre dit hjemmeliv, og hjælpe dig med at tage sig af din families behov. Nutidens imponerende udvalg af hvidevarer til rengøring, madlavning, køling og vasketøj er designet til at være enkle at bruge og gøre livet lettere i hjemmet.
Hvor fremragende ydeevne møder stilfuldt design
Bygget til pålidelighed og effektive resultater kan du stole på, at vores apparater lever op til de højeste standarder. Den perfekte kombination af innovation og design, Hoover-produkter er avancerede og attraktive og tilføjer en stilfuld ny dimension til din bolig.
At tage sig af alt omkring hjemmet
Hoover-serien er kendt over hele verden for vores støvsugere og inkluderer også vaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner, køleskabe, frysere og vinkøleskabe samt ovne, kogeplader, emhætter og mikrobølger. Med damprensere, robotstøvsugere, stangstøvsugere og gulvrensere kan Hoover også hjælpe dig med at tage sig af alle dine husarbejde.
Forbinder dig med det, der betyder mest
I dagens travle verden leder vi altid efter måder at spare tid og gøre tingene enklere. Så Hoover har skabt en række innovative Wi-Fi-aktiverede apparater. Fra tilsluttede vaskemaskiner til den prisbelønnede Vision-ovn med sin berøringsskærmdør og kamera i hulrummet giver større tilslutningsmuligheder dig frihed til at fokusere på de vigtigere ting.
Prisvindende efter design
Som bevis for deres appel har Hoover-produkter vundet en lang række priser. Fra KBB Review Retail and Design Awards til Innovative Electrical Retailing-prisen er vores vaskemaskiner, tørretumblere, ovne og kogeplader blevet anerkendt for deres fremragende design, funktionalitet og teknologi af mange af apparatindustriens mest respekterede organer.
Dänemark
- www.hoover.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Unfit for purpose HG4 Robot Hoover & refusal to honor consumer rights
Avoid Hoover products and their customer support team. I purchased a Hoover HG4 Robot Cleaner (HG430H001), which suffered from docking issues right out of the box and has now completely stopped functioning—moving in tiny circles and going nowhere. Despite cleaning all sensors and resetting maps, the machine is useless.
When contacting Hoover support, they washed their hands of the issue, claiming the item is "out of its 12-month warranty" and instructed me to arrange local third-party repairs at my own expense. Under Irish and EU Consumer Rights law, major appliances must be durable and fit for purpose. Quoting an arbitrary 12-month limit for a known hardware failure on a premium robot vacuum is unacceptable. Terrible customer care and extremely disappointing build quality.
Skousen fint
Skousen fint. Reparation forlangt venter tid.
Flere dansker ved telefonenerne.
Ugennemsigtig garantiproces og manglende information
Ugennemsigtig garantiproces og manglende information
Jeg har haft et utilfredsstillende forløb med Hoover.dk i forbindelse med en reparation af min tørretumbler.
Forløbet kort fortalt:
Forventning om garanti:
Min tørretumbler gik i stykker. Da produktet var registreret hos Hoover, henvendte jeg mig og bad om at få det lavet. Jeg gjorde her specifikt opmærksom på, at jeg forventede, det var dækket af min 5-årige garanti.
Manglende information:
På trods af min besked om forventet garantidækning, henviste Hoover mig blot til en servicepartner uden at kontrollere min status først. Efter reparationen modtog jeg en regning på knap 2.000 kr.
Urimelig procedure:
Hoover afviser nu min klage med den begrundelse, at produktet var registreret forkert. Dette blev jeg dog på intet tidspunkt oplyst om på forhånd. Hoover oplyser i stedet, at det er deres procedure først at tjekke garantidækningen, efter reparationen er udført.
Dårlig dialog:
Kundeservicen har igennem hele forløbet været svær at kommunikere med, og de har ikke vendt tilbage som aftalt.
Det er efter min mening uacceptabelt, at man ikke tjekker registreringen og oplyser kunden om manglende dækning, inden en dyr reparation igangsættes – især når man på forhånd har gjort opmærksom på, at man forventer det dækket af garantien.
Deres wifi programer er ikke særligt…
Deres wifi programer er ikke særligt korrekt og misvisende fra hvad maskinen så udfør via app. Har kontaktet kundeservice og teknisk support. Men intet sket. Så når denne maskine en dag dør. Så bliver det nok Samsung, Grenje eller andre mærker
Ny vaskemaskine
Den vasker udmærket, men den er længe om det.
Slanger og ledninger er til den korte side.
Der er et utal af programmer, og manualen giver ikke megen viden om, hvilke der skal bruges til hvad.
Rigtig god service af Jeres ansatte på…
Rigtig god service af Jeres ansatte på kontoret, har talt med 2 personer, begge gav mig rigtig god service.
Løste opgaven fint
Løste opgaven fint. Men kan se et problemk i at medarbejderen kun talte og forstod engelsk. Det er ikke alle danske kunder der taler dette sprog i en sådan situation
Første vinkøleskab blev repareret 3…
Første vinkøleskab blev repareret 3 gange, hvorefter det blev erstattet af et nyt, som efter en uge skal repareres. Begge havde en temperatur på over 20 grader på trods det var indstillet til 15 grader
Selvom maskinen er fyldt slår tromlen…
Selvom maskinen er fyldt slår tromlen sig, når den centrifugerer
Nemt registrering af produkt for ekstra…
Nemt registrering af produkt for ekstra garanti periode
Fuld tilfredshed.
Godt produkt og 5 års garanti
Vedr Hoover vaskemaskine.
Vedr Hoover vaskemaskine.
Hold jer LANGT væk fra Hoover, deres service er så mangelfuld at det nærmest grænser til utroligt.
Vi har en Hoover vaskemaskine som er defekt for 2 gang.
For næsten 1 måned siden gik den i stykker igen igen..
Der kom en service mand, og der skulle bestilles reservedele. Fint nok.
Men det er sgu ikke fint nok at der efter 1 måned stadig ikke er sket noget, og ingen ved hvornår den vil blive repareret.
Vi er en familie som har været uden vaskemaskine i 1 måned, og det virker til at Hoover er fuldstændig ligeglad.
Magen til dårlig service skal man lede længe efter.
Meget fin og god betjening
køb og nem opsætning af opvaskemaskine…
køb og nem opsætning af opvaskemaskine og så gå online og registrere produkt og få garanti udvidet til 5 år i alt. Og maskine fungerer fint her i opstarten
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.