D. 10. januar bestiller jeg en mængde legetøj på Speedtoys.dk, hvor varerne er angivet som værende på lager. Kort tid efter bestilling modtager jeg en ordrebekræftelse, påført et forbehold for p... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Yndlingsbamsen Teddy, købt for 2 år siden, er nu udgået af produktionen, og panikken lurer lige om hjørnet ved tankerne om at den en dag glemmes eller blot må give op. Så hvilket lykketræf at Speedtoy... Mehr ansehen
Jeg skulle bruge varen hurtigt og derfor blev jeg meget glad for at leveringen skete så hurtigt. Jeg ringede endda for at forhøre mig om forsendelsen. Til min overraskelse kunne ham jeg talte med husk... Mehr ansehen
Jeg bestilte to bamser fra teddykompagniet til min søn, og prisen for de to, var samme pris, som én koster i alm. Butikker. Hjemmesiden er nem og hurtig at bruge- og leveringen var i sandhed "speedy"... Mehr ansehen
Legetøj online shop - Her kan Købes mange af de kendte mærker legetøj som Brio, Kaloo, bamser, Trælegetøj, løbecykler. og en masse andet unikt legetøj
Høffdingsvej 34, 2500 , Valby
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fik det jeg havde bestilt. Hurtigt,,
Og kvaliteten af varen er god..
Har det fint med at handle hos Speedtoys.
Rigtig god service og hurtig ekspedition - tak!
pakken nåede lige at komme før jul - så det var fint selv om jeg var lidt nervøs.
julebamsen så lidt anderledes ud end forventet - men ok. pakken blev sendt til pakkepost hvor jeg selv skulle hente den selv om jeg havde skrevet leveringsadr. - men måske var det min egen skyld - der var meget der skulle svares på vedr. forsendelse og jeg havde lidt travlt, så måske fik jeg ikke læst det grundigt nok
Hurtig reel handel, vender tilbage senere med nye ordre
Der er ikke så meget at sige! - Webshoppen fungerer perfekt, bestillingsprocessen er enkel, og varerne kommer lynhurtigt!
Fint ordreforløb. Hurtig ekspedition, med mailopdateringer, så man hele tiden har styr på hvor langt ordren er! Vil helt klart anbefale Speedtoys.dk til andre!!!
Jeg er meget tilfreds. Det var nemt at handle på internetsiden. Jeg blev ringet op kort tid efter jeg havde bestilt en legetøjs trompet og jeg havde glemt at udfylde hele mit navn. Så det var rigtig god service at blive ringe op så fejlen som var min, kunne blive rettet med det samme. Dagen efter igen fik jeg besked om at jeg kunne afhente min vare på posthuset.
En rigtig god oplevelse, og de lever op til navnet - det speed levering :-)
Jeg havde bestilt varen (legevogn) til levering på en anden adresse end betalingsadr. Leveringen var hurtig, og varen var helt iorden og som beskrevet.
Varen blev alligevel efterfølgende leveret til betalingsadr., imidlertid var der meget hurtig reaktion fra Speedtoys, da jeg skrev og gjorde opmærksom på fejlen.
Der var en opringning, hvor man beklagede, og hvor man gav et fint tilbud på refusion af udgiften til fragt. Desuden også en mail med en beklagelse.
Det har bestemt været en god handel, og der blev taget godt om det faktum, at der var begået en fejl......kan anbefales, og jeg kommer gerne tilbage som kunde.
Hurtigt og nemt, dejlig at handle sådan et sted. Perfekt
Jeg bestilte om mandagen og havde allerede mine ting tirsdag :)
Ved bestilling kryds ved selv at hente varen. Dernæst komplet umuligt at komme igennem på tlf for at aftale afhentning. Flere indtalte beskeder med tlf nr samt årsag til henvendelse gav stadig intet resultat. Til sidst kontaktede vi kundecenteret som under søgte sagen og vi kunne hente varen. Alt for omstændelig behandling ved køb af en vare.
Nemt at handle der,og lynhurtig levering! Meget tilfreds!!
Det fungerede altsammen. Jeg er meget tilfreds
Vi stod og manglede et stativ til at stille et Bobspil på ,søgte på Google ,og fand denne Forretning ,der svarede til det vi søgte ,.vi valgte rigtigt ,og er helt tilfreds . Carlo
Speed-toys har et godt sortiment og er meget hjælpsomme i forhold til at få leveringen til at passe kundens behov.
Varen ekspederet og leveret som lovet selv om bestillingen indløb lørdag (weekend)
Varen blev leveret som forventet og var pakket godt ind
Efter jeg havde misforstået at der ikke blev sendt pakker i sommer uger . Blev min nye ordre hurtig sendt afsted. Det var en god oplevelse
Varen kom hurtigt frem, men billedet på nettet var misvisende.
Det ser ud som om teltet er hvidt, men det er gult.
Fratager en lysten til at handle på nettet!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.