Gister heb ik een bezoek gebracht aan de sauna met daarbij een massage. In de 30 jr dat ik mezelf laat masseren is dit mij nog nooit overkomen, het voelde als me kleindochter die aan het knuffelen w... Mehr ansehen
Vandaag chaos bij Spa Weesp. Geen ligbedden aanwezig op deze bijzonder drukke en zonnige dag. Aangezien de zomer bij hen pas 1 april begint werd dit als excuus gebruikt. Mensen zijn noodgedwongen... Mehr ansehen
Lieve mensen de positieve reviews worden gegeven door de werknemers. Ga je geld hier niet uitgeven Deze Sauna heeft teveel gebreken. Geen ontspanning. Geen reactie op alle reviews die geg... Mehr ansehen
Sauna Weesp bezocht en er naar 1 1/2 u uit gevlucht. Wat slecht. Lange wachtrij buiten voor entree, vervolgens geen kluisjes beschikbaar, sauna's en andere ruimtes overvol, wachtrij in het restaurant... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vreselijk druk
Vreselijk druk, moesten met z’n 2e een kluisje delen. En er waren veel muggen (?) daarnaast stond de stoomkabine niet aan.
Het ergste was dat ik broodje zalm heb gegeten en ik serieus een voedselvergiftiging heb gehad.
Gênant. Nee hier kom ik zeker nooit meer
Was weer heerlijk
22 februari geweest, ik kom er al een hele tijd,ook half december. Maar na het lezen van zoveel slechte recensies werd ik toch huiverig. Maar toch weer heerlijk genoten. Was wel wat druk, maar in de sauna"s viel dat reuze mee. Het verspreid zich toch.
Teveel mensen toegelaten en te rumoerig
Lange wachtrij. Veel teveel mensen toegelaten (2 personen per kleedkastje)! Geen plek vrij in het restaurant. Bestelstop in het restaurant. Duurde echt heel erg lang, Personeel was overigens wel erg aardig en deed haar uiterste best. Zwembad was beslist geen 30 graden. Ondanks bordjes "stilte" werd overal hard gepraat en drukte gemaakt. Al met al helaas geen relaxed dagje uit.
Gevaarlijk lage wc
Ik kom al jaren hier met veel plezier maar stoor me inmiddels ook al jaren aan de veel te lage en daardoor gevaarlijke toiletten. Ik ben zelf fysiek beperkt en daardoor is deze sauna voor mij perfect. Niet te groot en goed te belopen. Maar voor toiletgang is het een gevaar. Ik ben in deze sauna al 2x gevallen (!) omdat ik niet goed en veilig kon opstaan van de wc. Ik meld het iedere keer weer maar er wordt al jaren niets aan gedaan. Het kan heel eenvoudig opgelost worden door het plaatsen van beugels of tenminste 1 wc toegankelijk te maken voor mensen die moeite hebben met deze lage wc en/of die fysiek beperkt zijn. Voorkom ongelukken en maak de sauna toegankelijk en veilig!!! (Ps... is dit niet verplicht in een openbare ruimte?)
Kleine moeite en een heeeeel groot plezier!
Vandaag zaterdag 17 februari 2024…
Vandaag zaterdag 17 februari 2024 geweest. Beetje huiverend nav de slechte beoordelingen. Maar echt niks van gemerkt deze dag. Echt een topdag gehad...niet (te) druk.... geen wachtrij bij binnenkomst. Super schone wc's en heerlijk eten met snelle bediening. Top behandelingen gehad...Sakura ritueel en lichaamsmassage van een uur. Aardige medewerkers.
Echt het enige minpuntje was de temperatuur van het binnen zwembad. Moet 30 graden zijn.....gevoelstemperatuur was denk ik net iets boven het dompelbad hahaha ....ik vond het heerlijk.
Sauna's waren allemaal echt op temperatuur en ook echt super schoon. Geen sexende mensen gespot hoor ;-)
Al met al...topdag gehad en voor herhaling vatbaar.
Plassen water GLAD
Plassen water op de grond rond het koude bad maken de tegels erg glibberig. Het water loopt daar niet weg. Misschien kan een tegelzetter die wel snapt hoe water loopt er iets aan doen.
Personeel garandeert niet je veiligheid tov vaste klanten met sexuele intimidatie
Als een vaste klant zit te rukken en je daar melding van maakt dan wordt je aanbevolen weg te gaan, want meneer is een vaste klant. Top “Els” echt jaren 50 mentaliteit, personeel dat dit in stand houdt. Wat er nu walgelijker is, de intimidatie of de ruimte geven daarvoor. Uiteraard geen telnr bekend zodat contact opnemen zo goed als onmogelijk is.
Te vol en lang wachten bij in en…
Te vol en lang wachten bij in-uitchecken.
Niet schoon zoals we gewend waren. Ondanks personeelstekort een zeer aardige receptioniste die 4 wk werkzaam was en alleen achter de balie stond met een lange rij mensen die wilden afrekenen!
Helaas voor ons geen sauna Weesp meer voorlopig.
Veel te vol en gehorig
Veel te vol en gehorig. Voor een dagje ontspanning hoef je niet naar deze sauna. Overvol en geen rust, men klets te pas en te onpas in alle ruimtes en dan ook nog eens hard. 1 klein buiten bubbelbad. Binnen bubbelbad werkt alleen maar gedeeltelijk.
Niet te doen
Sauna was niet schoon beetje verlopen glory zeker de wc was niet schoon! De douche werd steeds koud en warm en zwembad was erg koud.
In het restaurant duurde het erg lang voordat de bediening kwam en dat ging erg onhandig allemaal.
Eten was lekker maar bediening rond uit slecht, op veel tafels stond vieze vaat werd gewoon niet opgehaald.
Er waren veel muggen overal.
De opgietingen waren ook een aanfluiting ging heel vluchtig en was veel te heet.
Conclusie niet voor herhaling vatbaar.
Op 19 januari 2023 lekker met z'n 2tjes…
Op 19 januari 2023 lekker met z'n 2tjes naar de sauna geweest, maar een beetje twijfelachtig er naartoe gereden. We hadden namelijk eerst via de reserveringslijn geboekt en per ongeluk daarna, de reviews gelezen. Die waren niet goed, en het was verwonderlijk om te zien, dat de parkeerplaats toch bomvol stond, Bij de ingang werden we bijzonder vriendelijk ontvangen. De sauna was heerlijk schoon. De opgieting was prima verzorgd, met ontspannende muziek. De lunch was prima verzorgt door een zeer vriendelijk meisje en mijn ontspanningsmassage door ahmed Youssef was geweldig. Je zou de indruk kunnen krijgen, dat de slechte reviews expres worden geschreven om het minder druk te laten zijn. Wij vonden het in elk geval de moeite waard.
Geen reactie!
Ik weet niet goed waar ik mijn ongenoegen het beste kan uiten over mijn ervaring bij spa weesp, aangezien ze geen telefoonnummer hebben en niet reageren op mijn ingevulde contact formulieren online..., dus dan maar hier.
Op woensdag 3 januari was ik daar en is mijn badjas zoekgeraakt, vermoedelijk per ongeluk door iemand anders meegenomen. Ik heb daar ter plaatse melding van gemaakt en ik zou daarover terugkoppeling krijgen. Er zou toch een badjas over moeten blijven aan het einde van de dag, zou je denken... Niets meer gehoord en ook op mijn pogingen daarna krijg ik geen reactie. Heel heel teleurstellend! Ik had echt op meer service gehoopt maar dat is blijkbaar te veel gevraagd.
Muggenoverlast
Muggenoverlast! Overal binnen waren er muggen. Je zag ze overal vliegen. Daar gaat echt iets niet goed!
Ongekend slecht
Alles was slecht aan de sauna. Niet schoon, sauna’s buiten gebruik, overal te druk, onvriendelijk personeel, geen plek in sauna of rustruimte, mensen zaten elkaar letterlijk in de weg. Lijkt me niet de bedoeling als je een dag naar de sauna gaat om te ontspannen….hoe dan????
Oh, nee doe maar niet.
Oh, nee. Wat een slechte reviews. Had ik deze site maar gecontrolleerd. Ik sluit me er helemaal bij aan. 4 Januari, veel te veel mensen binnen. 2 x teveel is mijn inschatting. Brandweer heeft vast restricties in aantallen en dit wordt niet nagekomen. Desinteresse van personeel. Geen schoonmaak gezien, met zoveel mensen binnen.
spa-weesp gekkenhuis
28 december naar spa-weesp.
30 minuten buiten in de kou staan wachten voordat wij naar binnen konden.
Binnen overovervol. Bijna alle sauna's overvol. Rustruimtes overvol. Restaurant moeten wachten op plaats om te kunnen lunchen. Dit was echt niet normaal. Wij komen voor onze rust naar de sauna. Dit hebben wij dus niet gehad. In de sauna hoor je buiten de enorme drukte van alle pratende mensen. Wij komen hier al jaren. Maar zijn niet van plan meer te komen.
Absurd druk en basis sauna regels wordt…
Absurd druk en basis sauna regels wordt niet op gelet.
Vandaag met ze vieren in de sauna…
Vandaag met ze vieren in de sauna geweest.
Geen kastje vrij voor je kleding in te hangen.
Veel te druk wij konden nergens in met ze vieren.
Eten was er binnen 5 min veel te vroeg naar ons zin , wij hadden nog geen eens ons drankje gekregen.
Saté was koud.
Al met al hele slechte ervaring en een ongezellige dag.
Veel te druk, lang wachten, geen relax ervaring!
Vandaag was het echt te druk! In de rij staan, teveel mensen in de sauna en 50 mins wachten op een cola in het restaurant, ondanks regelmatig vragen, omdat het eten er allang was. En dan niets doen om je ervaring te compenseren. Ik ga niet meer terug.
Arrangement …
Arrangement 2 dagen geleden geboekt,sauna entree en dan 3 producten krijgen ter waarde van 31 Euro.Dan krijg je bij het afrekenen te horen " Nee de producten krijgt u niet,dat was op basis van beschikbaarheid"Pardon? " Dat staat op de website"zegt de receptioniste Dat vind ik pure oplichting mede om dat ik heel kort vóór ons bezoek gereserveerd heb
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.