Gister heb ik een bezoek gebracht aan de sauna met daarbij een massage. In de 30 jr dat ik mezelf laat masseren is dit mij nog nooit overkomen, het voelde als me kleindochter die aan het knuffelen w... Mehr ansehen
Vandaag chaos bij Spa Weesp. Geen ligbedden aanwezig op deze bijzonder drukke en zonnige dag. Aangezien de zomer bij hen pas 1 april begint werd dit als excuus gebruikt. Mensen zijn noodgedwongen... Mehr ansehen
Lieve mensen de positieve reviews worden gegeven door de werknemers. Ga je geld hier niet uitgeven Deze Sauna heeft teveel gebreken. Geen ontspanning. Geen reactie op alle reviews die geg... Mehr ansehen
Sauna Weesp bezocht en er naar 1 1/2 u uit gevlucht. Wat slecht. Lange wachtrij buiten voor entree, vervolgens geen kluisjes beschikbaar, sauna's en andere ruimtes overvol, wachtrij in het restaurant... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Niet aan te bevelen
Al vervent sauna bezoeker is dit wel de slechtste waar ik ook geweest ben.
Erg saai en weinig leuke ruimtes.
Het eten was wel weer goed, maar daarvoor ga ik niet naar de Sauna
Genoten!
Vanmiddag t/m vanavond heerlijk doorgebracht in Sauna Weesp. Complimenten voor het supervriendelijke personeel. Sauna is een oase van rust en geen massa toeristen…
Eten helemaal goed. Tot snel..
16 juli 2024 Heel vriendelijk…
16 juli 2024 Heel vriendelijk ontvangen. Zij zag dat ik kado kaarten had en heeft ze allebei gescand 1 kon niet gebruikt worden daar stonden inderdaad andere sauna's op, maar die met Elysium erop( wat ook bij de Holding hoort ) die kon ik wel gebruiken, zei ze, nadat ze die gescand had en het saldo aangaf , dus ritueel geboekt!!
Wilden eerst nog wat drinken, duurde zo lang voor er iemand kwam, dus weggelopen. Later wilden we weer wat( proberen) te drinken, maar er waren blijkbaar twee mensen flauw gevallen en lang nadat het ambulance
personeel gearriveerd was, kwam het restaurantpersoneel weer terug op hun post, om hun ene achter gebleven collega ( en ons gasten) te helpen!!
Bij het afrekenen om half acht leverde ik de kaart in, maar dat stuitte meteen op een negatieve reactie! Nee die nemen wij niet in.Tien keer die scanner erop. Nee hoor!! Nou balen, maar goed, stond er ook een actie op een affiche: body oil plus doek 11,95€, die konden we kopen had de vriendelijke mevrouw gezegd, dus ik wilde er één. Ja had ze al geprobeerd, zei deze juffrouw, maar ze kreeg hem niet in de computer.Kon niet nalaten om te zeggen dat het dan misschien aan haar lag en niet de computer!! Afijn geen fijn afscheid, dit is incidenteel, de saunadag was verder heerlijk!!
Heerlijke dag!
Wij wilden SpaWeesp zelf wel eens zien en hebben weer ervaren: reviews moet je niet altijd geloven.
We kwamen vanmorgen om 10.00 uur aan en konden makkelijk parkeren op de ruime parkeerplaats dicht bij de ingang.
We werden direct en vriendelijk bij de balie geholpen. Er stonden 2 andere mensen voor ons (geen lange rijen).
De kleedkamer, sauna’s, de baden alles was netjes. In alle sauna’s en stoombaden zaten we met z’n tweeën of met maximaal 4 personen (vandaag helemaal niet druk).
In het ruime restaurant werden we goed geholpen en hebben we een riant belegd broodje en een grote kom soep gegeten. Bij het afrekenen was de bon correct opgemaakt.
Met de klankschaalsessie een heerlijke dag.
Helemaal zoals je verwacht van een dagje naar de sauna. Wij komen terug!
5 sterrendag!
Na het lezen van alle slechte reviews waren mijn verwachtingen niet hoog maar werkelijk alles was 7 mei het tegenovergestelde! Super vriendelijk personeel, schoon, overal ruimte, hele grote porties heerlijk eten. Ik had flat bread met een rijkgevulde salade van cashewnoten en kip. Het zwembad was heerlijk warm buiten en binnen. De klankschaalsessie met Michel was de beste die ik heb gehad. Kortom een dik verdiende 5 sterren van mij. Hopelijk wordt het hiermee niet heel druk ...
Prima dag
Vandaag geweest met een vriendin. Heerlijke dag gehad, alles schoon, geen muis gezien, veel mensen maar toch soms alleen of met weinig in verschillende sauna's gezeten. Fijne voetpakking etc en klankschalenbad door Fop, topbediening van Mabel. Kaart is idd erg duur en er stond een thee teveel op de rekening dus wel rekening goed nakijken voor je vertrekt. Vandaag nwe kaart met buddhabowl. Die was echt niet lekker maar we mochten wat anders bestellen, hele goede service. Ook bijna 5 euro voor een kan met kraanwater met munt en citroen vond ik jammer. Dat had wel even vermeld mogen worden... Maar al met al een prima dag gehad.
Ben alleen niet zeker van al die hangstoelen op de heuvel. Was juist zo'n heerlijke plek om te liggen in de zon, lekker in het gras...
En we missen kruidenbaden....
Meer dan slecht!
- Veel te druk
- Asociaal volk
- Zeer onhygiënisch
- Flink onder bezet en alles duurt lang (1 uur voor een soep)
Niet naar toe gaan!
Prima sauna om een dagdeel door te…
Prima sauna om een dagdeel door te brengen. Heerlijk gegeten en vandaag was het lekker rustig.
Muizen
Vandaag sauna entree geboekt en wij kwamen aan en toen werden wij verrast dat er drie sauna’s dicht waren. Toen wij wat in het restaurant wilden eten werden wij verrast door MUIZEN 🐭 aaaaaahhhhh!!!
Dus hebben wij de maaltijd genuttigd met onze benen omhoog want er kon niks aan gedaan worden.
Bij vermelding van dit alles aan de receptie heeft ze alles genoteerd en bij de vraag kan je iets voor ons betekenen voor deze slechte ervaring was het “Nee ik kan niks betekenen. Ik geef het door”
Te druk!
Jarenlang was ik een
Vaste en tevreden gast. Nadat deze sauna onderdeel van een keten is geworden jaren geleden is de kwaliteit sterk
Verminderd.
Te druk
Te lawaaierig. Overal geroezemoes. Nergens rust.
Slechte douches met te koud en weinig water
Te weinig ruimte bij kluisjes.
Matige kwaliteit opgietingen
Het ergste is dat deze sauna terecht veel negatieve recensies krijgt, maar deze niet ter harte neemt. Ik ga nu naar saunas die zelfstandig opereren en waar ik wel een rustige en ontspannen dag ervaar.
Zwembad koud vies en teleurstellend
Helaas de zwembaden die geen dompelbad zijn waren bijna net zo koud. In het kruidenbad bij de hoek zag je van alles aan viezigheid drijven. Vervolgens mag je blijkbaar nu met je hoofd op de schoot van een mannelijke partner liggen met voor de ander het gevoel van ik loop wel even door. Ook is het blijkbaar een modeshow want er liep een dame met heupriem met glitters rond,,, ok. Bij het restaurant kun je met Nederlands spreken niet meer bestellen en moest 3 keer vragen of we iets mochten bestellen. Ondertussen kregen we een show van een muis in het restaurant. Toen we dit aangaven was de reactie van de dame " ieeiee".
Als er bij de checkout vervolgens gevraagd wordt hoe was het maar vervolgens gaat staan kletsen met je collega?? Vraag er dan niet naar.
Zeer slechte service
Zeer slechte service! Ze maken reclame met gratis entree als je jarig bent. Kom je aan bij de sauna, mag je niet naar binnen. Reactie; helaas, ik kan niks voor u doen. Niks eens de moeite doen om een korting of iets dergelijks aan te bieden. Geef je geld hier niet aan uit!!
Prima sauna, zeer tevreden 😊
Prima sauna, het is goed, ja echt goed heet daar in de sauna’s!
Ik ben daarnaast erg te spreken over de Infra rood sauna en ben dol op het Caldarium.
De bediening is lief en vriendelijk, het was schoon, alles was bijgevuld qua shampoos, scrubsalts ed.
Heerlijk dat er geen suffe muziek aan stond.
De overige gasten waren kalm, stil en vriendelijk.
Het was echt niet te druk, ik zat zelfs lekker alleen in de grote houten buiten sauna.
Ik ben hier vaker geweest en het was er nooit vies of te druk.
Ik begrijp dan ook al deze negatieve reviews niet?!
Ik ga altijd met plezier naar deze sauna toe, sterker nog, het is mijn favoriet.
Wat ik wel echt een minpunt vind is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn.
Hoe moet dat dan als er een nood /spoedgeval is bijvoorbeeld als moeder of mantelzorger?
Dan ben je op locatie gewoonweg niet te bereiken omdat je je telefoon niet mee naar binnen neemt, maar in de kluis legt.
En ja- de wc 🚽 pot is wel echt te laag.
Ik ben zelf niet groot van stuk maar zelfs ik schrok ervan toen ik onbevreesd ging zitten en ‘ie opeens veel lager was, het effect alsof je valt.
Voor de rest?
Toptent.
*Oja, ik zou zelf niet op maandag gaan, want dan loopt men verplicht in badkleding rond.🤭
Persoonlijk vind ik het een belachelijk idee om kledingstukken in de sauna op 85 graden aan te willen houden- maar ja- ik heb deels Finse ‘roots’.
Dit was de laatste keer!
We probeerden het nog een keer… we kwamen hier al vaker en de laatste keer was om te huilen. Had gehoopt dat het eenmalig was, maar helaas. Veel te druk, niet schoon, natte vloeren, vieze wc, stof op alle vensterbanken, ramen waar je niet door naar buiten kan kijken en schimmels en muggen.
Jammer, we zijn na 4 uurtje vertrokken, terwijl we de hele dag hadden gepland om te blijven.
Doorgegeven bij de receptie en de reactie; “ik schrijf het op en geef het door”.
Dit was voor ons echt echt echt de laatste keer!
Leuke sauna ben hier eerder geweest…
Leuke sauna ben hier eerder geweest maar de laatste keer was het niet zoals voorheen. De vloeren waren erg nat en glad en er was maar 1 toilet beschikbaar in de sauna ruimte zelf voor Dames en Heren waar dus steeds een rij voor stond. Het zwem water was helaas geen 30 graden. Horeca was prima met vriendelijk personeel.
Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling! Het begon bij binnenkomst: een ongeïnteresseerde receptioniste die met haar collega bleef praten terwijl zij ons incheckte. Ons was niet verteld dat de sleutel die wij ontvingen voor twee personen was, dat je voor de opgieting een bandje nodig hebt en om de plastic tas moesten wij zelf vragen. De sauna zelf is grotendeels oosters ingericht, maar opeens is er een muurschildering met een Grieks eiland, niet over nagedacht. Naar buiten kijken wanneer je binnenkomt is lastig: de ramenwasser is al een tijd niet geweest. Het personeel in het restaurant spreekt geen Nederlands, hierdoor hadden wij een drankje mét alcohol gekregen ipv zonder. Broodjes: € 15,95, ik had een heerlijk broodje met zalm, maar het is eigenlijk een dubbele portie waardoor je verder niet hoeft te eten. De ligbedden zijn verre van relaxed zoals je in een relaxruimte zou verwachten: harde houten ligbedden met een machine die veel lawaai maakt, geen relaxmuziek. Geen waterpunten. Bij de opgieting kwamen wij er bij binnenlaten (na een kwartier wachten) erachter dat wij een bandje moesten hebben. De receptioniste had ons niets over de opgietingen + bandje verteld. Ook het uitchecken was onaangenaam: lange wachtrij bij dezelfde receptioniste als in de ochtend. We konden pas na een half uur naar huis.
In Februari naar de sauna geweest was…
In Februari naar de sauna geweest was tegen verwacht in zeer druk . Hadden een arrangement genomen met Broodje en diner . Bij afrekenen werden deze ook op de rekening geplaatst en na betaling kwamen we er pas achter, na een teruggave formulier te hebben ingevuld moesten we wachten op teruggave. Nu 3 weken later nog geen geld gestort. Alleen kontakt met mail totaal geen telefonisch verkeer mogelijk. Vandaag langs de sauna geweest geen manager aanwezig geen telefoon nummer gekregen van desbetreffende afdeling . Zeer onplezierige reactie en dreigen dat ze dan de politie gaan bellen. Dit was de laatste keer dat we daar zijn geweest.
Eens en niet weer
Na alle reviews te hebben gelezen, viel het vandaag nog mee. Iig vriendelijk personeel. En de lunch was ook lekker.
Maar de sauna heeft geen fijne indeling, waardoor je vaak heen en weer moet lopen om bijvoorbeeld een douche te nemen. En het was te druk. Mede gebruikers hebben geen respect voor de stilte. Dus de hele dag door geroezemoes om je heen.... daarvoor ga je dus niet naar de sauna.
En dan die wc. Je zit zowat op de grond!
Voor mij is deze sauna geen optie meer.
Prima sauna, erg duur horeca gedeelte
Spa Weesp heeft zoals zoveel horeca bedrijven moeite met (de juiste) werknemers te vinden. Althans dat neem ik aan na mijn bezoek en ervaring afgelopen zaterdag. Het restaurant gedeelte valt ons op. Om twee redenen. Ten eerste heeft een deel van het bedienend personeel geen idee wat hospitality betekend (ondanks dat een aantal Engelstalig is). De vrolijke en opgewekte dames die echt contact maken zijn helaas eerder uitzondering dan regel. Ten tweede valt het ons op dat Sauna Weesp 'by far' het duurste restaurant gedeelte heeft in de wijde omtrek. Duur is een relatief begrip en ik weet dat je de kosten van een drankje en een hapje in een breder perpectief moet zien; je koopt immers met een dagje sauna een 'belevenis'. Echter, de kosten voor een simpel colaatje, een verse jus, sateetje of hamburger zijn echt buiten proportioneel hoog.
Het lijkt erop dat Sauna Weesp door verschillende acties mensen relatief goedkoop binnen wilt krijgen en daarna uit wilt knijpen, je hebt immers geen keus.
Lange rij bij binnenkomst èn bij…
Lange rij bij binnenkomst èn bij afrekenen. 1 kluisje met z'n 2e! smalle gangetjes veel te weinig douches, druk, druk. weinig ontspanning helaas. slappe opgieting ook.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.