Helt igennem elendigt fagligt niveau Sørby VVS har monteret en varmepumpe på vegne af OK hos mig. Varmepumpen ikke forbundet korrekt i eltavle så pumpen ikke udnyttede vores solcelle... Mehr ansehen
Sørby vvs kom og efterså mit gasfyr. Kort efter begyndte det at sige bang når fyret startede, hvilket dog er forsvundet igen. Kontaktede virksomheden og fortalte dette, men fik kun det svar, a... Mehr ansehen
Vi har gennem OK købt en ny luft-til-vand varmepumpe, som blev installeret af Sørby VVS. Forløbet har været helt igennem upåklageligt; montørerne var dygtige, klarede opgaven på rekordtid og h... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Toiletskift
Skulle have skiftet toilet.... Købte selv, men da vvs'eren kom passede det ikke ifølge ham... Vvs'eren var snot rund forvirret, da det skulle gå hu hej vilde dyr for han havde travlt med at komme ud, at rejse... Han finder et på deres lager, der passer og ja tak det gør prisen vist også....
Når det bliver installeret....
14 dage efter er vores kloark stoppet 1. gang... I de 30 år vi har boet i vores hus har vi aldrig haft stoppet kloak (det er en kloakmester vi købt huset af, og han har selv lavet kloarkken)...
Vi kontakter så selv direkte den vvs'er som har toilettet op, for om han ville fikse det... Han kontakter så kloarkservice, og kloarkken bliver spullet......
Der går yderligere 2-3 måneder så er kloarkken stoppet 2. gang.... Vi ringer igen efter kloarkservice og hver gang får vi at vi vide brug stort skyld....
Der går yderligere 1 måned og kloarkken er stoppet 3. gang...
Der ringer vi til Næsby/Sørby vvs og klager over toilettet....
Mystisk nok så er den vvs'er der sat toilettet op ikke længere i firmaet🤔🤔
De sender så en anden vvs'er ud end der var der første gang....
De sætter skyllet op fra 4/2 liter til 6/3 liters skyl med den udtalelse at vores fald på kloarkken er for lavt.....
Hmmmm burde den 1. vvs ikke have set det? Eller han bare for travlt med at komme ud at rejse??
Og Gud dødme om vi så ikke får en regning på, at de har været ude og sæt skyllet op😡😡
Det vi har lært er kontakt ALDRIG SOM I ALDRIG den forpullet møgbiks igen...
Ukompetente personale er hvad der i den biks.... Så hvis jeg kunne give dem 5 MINUSSTJERNER så fik de det....
HOLD JER LANGT VÆK FRA SØRBY GRUPPEN/NÆSBY STRAND VVS!!!
Ekstraordinær service
Fik et udførligt skriftligt tilbud på installation af fjernvarmeunit og nedtagning af oliefyr samt tank. De udførte arbejdet i tæt dialog med os, og foretog ændringer uden beregning, fulgte op på at anlægget var ordentlig i drift og klarede det nødvendige elarbejde. Alt sammen i flot håndværksmæssig stand, og til aftalt pris uden ubehagelige overraskelser. Tak for trygheden, dialogen og hurtig udførsel
Utrolig dårlig service
Firma som er alt snak og ingen service,de tager overhovedet ikke nogen hensyn til deres kunder
En dårlig oplevelse.
I gennem vores olie leverandør har vi et service abonnement med frikald til vores oliefyr, og det er så Sørby vvs.
Første gang de er her virker alt fint. Året efter venter vi på at de kontakter os med en ny tid for eftersyn, men efter to måneder kontakter vi ok og får at vide at vi selv skal ringe til Sørby vvs, det gør vi og får at vide at de har haft travlt men kan komme ugen efter.
Jeg er ikke selv hjemme da de er der, men teknikeren siger til min kone at fyret er ved at være slidt.
Efter besøget, begynder fyret at køre ustabilt, sætter ud og der lugter kraftigt af olie nogle gange når vi kommer hjem.
Ringer til Sørby vvs og de kommer næste dag og teknikker skifter dyse og justere lidt på fyret og mens han er ved at pakke sammen sætter det ud, hov siger han da satte det ud. Vi bliver enige om at han skal prøve og finde en ny brænder til os, men det kan godt blive svært, da det er en speciel brænder vi har.
De ringer dog efter lidt tid og fortæller at de har en ny brænder og de kan komme fredag og skifte den, jeg spørger til prisen og får at vide at det er ca. 5000, kr.
Fredag kommer teknikker og fortæller at det er en udstillingsmodel som han har skaffet, hvilket er helt ok, dog er der ikke nogen kappe til den, hvilket betyder at fyret larmer en del når det kører. men alt kører ellers som det skal.
Da jeg får regningen er den på 7500, kr. vi har betalt 1740 kr. for tilkald og 5500 kr. for brænder samt lidt for div. reservedele.
Da jeg spørger om vi ikke har frikald, for jeg at vide at det ikke er frikald når de kommer ud til et fyr der virker. Ok så må vi jo bare betale.
Jeg syntes dog 5500 kr. for en brænder som mangler kappen er en ret høj pris, når man kikker på hvad andre brændere koster. Der ud over er de ekstrem dyre med deres reservedele i forhold til vores tidligere firma som lavede det samme service.
Utrolig dårligt firma
Vi havde fået Sørby vvs anbefalet, og henvendte os derfor til dem for installation af en gennemstrømningsvandvarmer. De havde på forhånd fået oplyst mærke, at der var kobberrør og at den var tilkoblet af elektriker. Der blev aftalt en dato, som blev rykket en enkelt gang af Sørby vvs. På selve dagen kommer vvs mand med lærling, og siger, at han ikke kender mærket på gennemstrømningesvandvarmeren. Desuden har han ikke hvad der skal til for kobberrør. Han og lærling kører derfor efter det manglende. Lærlingen kigger på og vvs mand installerer.
For dette modtager vi en regning på vvs mand + lærling + kørsel - så vi røg op på ca 4.500 for installering af en gennemstrømningsvandvarmer!
Jeg taler med Sørby vvs kundeservice, som er forstående og sender kredit nota samt ny faktura. Fin service på oplagt forkert faktura beløb.
Havde det blot endt her, havde jeg ikke givet dårlig anmeldelse. MEN nu sidder jeg så i juledagene og skriver frem og tilbage med bogholderi på Sørby vvs om den første faktura. Jeg fik rykker på den første faktura juleaftensdag! Den faktura, som jeg endte med at få er betalt!
Næste step var: at vi derefter fik en besked fra deres bogholderi, at den faktura, vi havde modtaget, ikke var en faktura - men en kreditnota. Meldingen var: vi beklager, at vi har lavet en fejl. Der skulle have stået kreditnota”. Bogholderiet insisterede på, at kreditnota - eller faktura - eller hvad de nu kan finde på, skulle betales.
Næste gang vi skal bruge en vvs, så bliver det absolut ikke Sørby vvs. Dårligt udført arbejde og utroligt rod i deres egne rækker. Så ja, hold jer langt væk fra det firma!
Har fået luft til vand varmepumpe…
Har fået luft til vand varmepumpe installeret. Super venlige og god Service fra kontorpersonalet på alle mine spørgsmål, til VVS manden, Elektrikerne og ikke mindst en god og omhyggelig gennemgang ved reguleringen af vandvarmepumpen.
De skal aldrig sætte deres føder på min grund igen
Jeg havde lavet en aftale med OK, 3 måneder før denne dato, om at få fjernet min varmepumpe, da den var leaset. Og huset har jeg solgt.
OK, har for lang tid siden bekræftet datoen, men da jeg før har haft dårlige oplevelser med Sørby VVS, så ringer jeg til OK ugen før. Og bliver så stillet om til Marlene ved Sørby VVS. Svaret bliver noget med øhhh, UPS , det er noget skidt, det har vi da glemt. Efter at have påpeget at de så har et problem, da huset er solgt, og der kommer en ny VVS mand og sætter nyt fyr op. Så må jeg så selv ringe IGEN, og får af vide at en eller anden der hedder Kim har styr på det????
Ringer så igen til OK, og beder om at få et tidspunkt på hvornår de kommer.
De videre sender så en e-mail fra Marlene om at de kommer mellem 7-8.
Jeg står tidlig op, og kører ud i det tomme hus. Den nye VVS mand kigger forbi ved 9 tiden, for at se om han kan komme igang med at installere varmepumpen, der har Sørby VVS så stadig ikke indfundet sig. Ringer og rykker, Marlene siger så at de er i Slagelse og kører nu. Ergo burde de være der ved 10 tiden.
Da klokken er 12, ringer jeg igen og rykker. Og vupti så kom de, men bliver mødt af en sur VVS mand, som starter med at påstår at jeg lyver om at jeg skal have sat en ny pumpe ind af en anden VVS mand, han er så ubehøvlet at jeg er så tæt på at bede ham om at skride. Og han beder mig holde min kæft. Jeg bider det i mig. Og lader dem udfører deres arbejde, som tager ½ time. OK, er gjort bekendt med det her, ligesom Sørby VVS.
Men de har dog valgt at være tavse, dog så er OK ved at følge op på denne hændelse
Fantastisk service
Fantastisk service, utrolig flot og gennemført arbejde og virkelig behagelige medarbejdere.
Jeg kan varmt anbefale virksomheden.
Installation af luft til vandpumpe
Vi har fået installeret luft til vandanlæg i steden for vores gamle pillefyr.
Der kommer de meste søde og imødekommende vvs første dag, vi har en dialog og får en rigtig vejledning.
Samt dagen efter kommer både vvs og elektriker og laver alt færdig.
Vi har så tilfredse med deres arbejde og vendelighed under hele forløbet.
Vi vil helt klart anbefalde at få hjælp af dem da man ikke kan finde nogle mere imødekommende vvs og elektriker fra sørby vvs og elektriker.
Godt arbejde med god vejledning vedr. jordvarmenanlæget.
Godt arbejde
Helt igennem elendigt fagligt niveau
Helt igennem elendigt fagligt niveau
Sørby VVS har monteret en varmepumpe på vegne af OK hos mig.
Varmepumpen ikke forbundet korrekt i eltavle så pumpen ikke udnyttede vores solceller. Rettet efter reklamation
Isolering henover loft ikke udført korrekt. Rettet af Sørby dog uden at fortælle mig om problemet....det var åbenbart for pinligt.
Cirkulation af varmt vand ikke forbundet til styring så den kørte 24/7 med dertil hørende spild af energi. Rettet efter reklamation
Varmtvandscirkulation udført med manglende kontraventil så vi får koldt vand ud af den varme hane. Endnu ikke rettet
Efterladt et 20x30 hul i indervæg efter uheld med stikledning. Rettet efter reklamation.
Som det ses skal du selv have en halv VVS/elektriker uddannelse for at have en chance for at tjekke arbejdet fra Sørby VVS.
HOLD JER LANGT VÆK OG HVIS "OK" SENDER SØRBY VVS SÅ FORLANG ET ANDET FIRMA
Utrolig ringe VVS firma
Utrolig ringe VVS firma, dårlig projektledelse, middelmådigt håndværk og manglende kommunikation
Retter ikke op egne fejl og mangler
Super godt håndværk og god service
Super godt håndværk og god service fra Sørby VVS og El-service. Fik udskiftet gasfyr med varmepumpe, og hele processen forløb perfekt og præcis efter planen. Flot håndværksarbejde samt løbende oprydning og bortskaffelse af gasfyr og alt affald. Stor ros til Jens, Nicolai og Mathias fra Sørby VVS & El-service, som arbejdede effektivt og professionelt og sørgede for løbende orientering om arbejdet og overlevering efter installation. Et helt klart valg næste gang, jeg skal have foretaget VVS og El-arbejde.
Dårligt eftersyn af gasfyr
Dårligt eftersyn af gasfyr. Efter de har pillet ved det køre det simpelhen så
Dårligt.
Fantastisk arbejde!
Sørby VVS har via OK a.m.b.a. udskiftet vore pillefyr med varmepumpe.
Magen til flinke, effektive og professionelle håndværkere finder man ikke!
Alt har simpelthen været helt i top - bedste anbefalinger her fra 😊
Har fået installeret luft/vand…
Har fået installeret luft/vand varmepumpe af Sørby VVS og der er ikke noget at brokke sig over.
Flinke og dygtige VVS’ere, elektriker, lærling osv.
Ringede endda tilbage om der var skrot tilbage hos mig, som skulle afhentes. Det var allerede fjernet da montageholdet sagde farvel
5 stjerner herfra
Vi har været yderst tilfredse med alt fra start til slut - har brugt dem op til flere gange , vi skulle skifte fyr fra olie til gas og ved skift af varmtvandsbeholder - kan kun anbefales
HOLD JER fra dem!!!!
Vi havde dags dato (torsdag) en aftale med Sørby VVS om, at de skulle komme og lave en opgave for os. (Installation af badekar, armatur og rør i kælder)
Kl.11.10 på aftalte dag (idag), ringer de fra kontoret og siger, at de ikke kan lave det alligevel.
De har fået en mere vigtig opgave ind.
De fortæller, at de først kan komme ugen efter om onsdagen. Dvs. 6 dage senere, end vores oprindelige aftale!
Det er simpelthen under AL kritik og super uprofessionelt, når man har en aftale.
Jeg får det sure og flabede svar i telefonen, da jeg snakker med Lars, overmontøren, at vores opgave ikke er vigtig og at der jo ikke er nogen, der er død. Og vores opgave ikke handler om liv og død! Så at vi bare må vente, mener han.
De tilbyder ikke engang, at komme dagen efter. Nej - de forventer, at vi skal vente yderligere 6 dage på at få lavet opgaven!
Det venter vi helt sikkert IKKE på!
Sig mig engang, hvad er det for en måde at behandle og snakke til sine kunder på?!!!
De skal helt sikkert aldrig lave noget for mig igen!
Uprofessionelt, dårlig behandling, snakker grimt til kunderne og aflysning på dagen, hvor man har en aftale!!!
HOLD jer LANGT fra dem!!!
Installation af varmepumpe
Forløbet har været helt igennem upåklageligt; montørerne var dygtige, klarede opgaven på rekordtid og har sørget for en rigtig flot finish på projektet.
Vi kan kun anbefale at få opgaver udført af Sørby VVS.
Mvh. Anders
Yderst uprofessionelt!
Vi har besluttet at skifte vores gamle oliefyr ud til et nyt gasfyr, og tager derfor fat i OK, som var vores olieleverandør. De lover at de sender deres samarbejdspartner ud til os, så de kan afgive tilbud på opgaven.
Efter en måned, hvor vi intet har hørt fra sørby vvs, ringer jeg til ok, og spørger hvad der sker, hvorfor jeg ikke har hørt noget.. Ok er uforstående over hvorfor jeg intet har hørt, for de kan se i deres system, at der ligger en åben sag, som er sendt til sørby vvs. De undskylder mange gange, og opretter endnu en sag, bare for en sikkerheds skyld.
Endnu en måned går, samme historie gentager sig. I mellemtiden har jeg fået nyt telefon nummer, det gamle virker dog stadig, men vi tilretter nummeret i systemet.
Endnu en måned går, nu skriver vi maj, og første henvendelse var i marts. Stadig intet hørt, men da jeg normalt er både forstående og tålmodig, ringer jeg igen til ok, som (igen igen) undskylder mange gange. Jeg strammer dog lidt op, og siger at jeg nu føler mig til grin, og at de nu har en uge..
En uge går, ja faktisk to uger, før jeg får får ringet til ok igen, stadig intet nyt. De lover at ringe direkte til sørby vvs, for at høre hvad der sker..
Næste dag er fredag, og der har sørby vvs ikke telefon tid, hvilket ér uheldigt..
Mandag formiddag har jeg stadig ikke hørt fra sørby vvs, så for ikke at at belemre OK med flere opkald over deres fuldstændig ubrugelig samarbejdspartner, ringer jeg nu direkte til sørby vvs, for selv at høre om sagen..
Jeg får nu fat i en strid k... Kvinde, som efter få ord afbryder mig, og siger tvært " er det dig fra Parkvej"! " jeg svarer pænt ja, og spørger om de er interesseret i sagen, eller om de bevidst ikke har svaret mig. Svaret tilbage er, det er Ok der har lavet fejlen, da de har lagt ordrerne ind i deres (altså sørby vvs's)" parkeringsplads, og der søger hun så sandelig ikke efter sager fra ok. (måske hun skulle prøve, hvem ved hvor mange penge der ligger og gemmer sig derinde).. Men endelig når hun frem til en dato. De kan da godt kigge på opgaven, det bliver om 3 uger der har de en mand der alligevel skal den vej, han skal til Rudsvedby (som ligger 15 kilometer fra os, Slagelse ligger 21 kilometer væk).. Hun sender ikke en før, Stenlille ligger jo alt for langt væk.
Endelig kontakt.
Vi gør nu de indledende øvelser til at indhente 2 tilbud mere, for at have lidt konkurrence, og for at se om de forskellige bud er nogenlunde ens.
3 uger går, og de to andre firmaer har været her, og inden for 1-2 arbejdsdage har de afgivet skriftligt tilbud på hele opgaven, alt inklusive.
Sørby vvs sender en skide flink mand ud, Henrik hedder han, intet dårligt at sige om manden. Han kigger på opgaven, noterer lidt, og måler op til diverse.. Ingen yderligere spørgsmål fra dem, alt er på plads.
Nu er der gået 2 hele uger, og jeg har set mig nødsaget til at sende en mail til sørby vvs, hvor jeg meddeler dem, at de ikke behøver afgive tilbud, da vi har valgt anden leverandør. Jeg tør simpelthen ikke indgå en aftale med så uprofessionelt et firma, som på det kraftigste misbruger ok's kunder. Det er ihvertfald min opfattelse.
Hvis nogen skulle være i tvivl efter at have læst ovenstående (hvis i altså ikke har opgivet undervejs) så kan jeg på ingen måde anbefale de plattenslagere.
Jeg tør ikke tænke på hvor mange kunder OK har mistet på deres bekostning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.