OP VVS Bewertungen 5

TrustScore 3 von 5

3.1

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

OP VVS startede i 2008 og drives af Klaus, Per og Ole. Der er ca. 18 ansatte med værksted og kontor i Skælskør på Vestsjælland. OP VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer. ​Vi går op i at opgaverne skal løses perfekt og har derfor ansat de bedste VE-godkendte blikkenslagere, vvs og smede. Af samme årsag er vi medlem af Tekniqs garantiordning.

3.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De udfører arbejde uden forudgående…

De udfører arbejde uden forudgående aftale, og vi kan derfor ikke anbefale dem. Vi har modtaget en ekstra regning på over 23.000 kr.

23. Oktober 2025

Jens Dahl / Jacob Mahaqiq / Arnold Group ApS
eller hvad du ellers kalder dig..
Du er fuld af løgn og fup..
Til alle som læser / bruger trustpilot hold jer langt væk fra denne person / firma , de bestiller arbejde men vil ikke betale ...
tjek historikken på Jens Dahl så danner der sig et mønster.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hverdagens helte

Hverdagens helte!
OP VVS kunne træde til, da ingen andre kunne!

Vores fyr døde først i Januar, og ingen havde tid, eller turde gøre noget ved det. Men OP VVS kom ud samme dag, fik fundet fejlen, og på blot en uge fik de printkortet hjem og sat det i, så vi ikke skulle gå i et hus for længe.

Desuden til en så fornuftig pris, at vi fremover bliver kunder hos dem.

5. Januar 2026

Hej Jeanette
Tak for de flotte ord :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

OP VVS – udfordrende oplevelse fra start til sl

Vi har benyttet OP VVS fra Skælskør til VVS-entreprisen i forbindelse med vores totalrenovering. Desværre har forløbet ikke levet op til vores forventninger.

Vi har oplevet flere udfordringer undervejs – fra en varmepumpe, der i lang tid ikke fungerede korrekt og resulterede i en meget høj strømregning, til manglende isolering både indvendigt og udvendigt, samt fejlmonteret styring. Indkøringen af varmepumpen er til dags dato endnu ikke blevet udført, og vi har selv måttet justere anlægget efter bedste evne. Først efter anmærkning fra en byggesagkyndig blev isoleringen udbedret.

Det, vi især har savnet, er rådgivning, information og dialog. Hvor vi med andre håndværkere har haft en god kommunikation, statusopdateringer og gennemgang af løsningerne, har dette desværre manglet her. I et større renoveringsprojekt som vores har det skabt unødvendig stress ikke at få status eller tilbagemeldinger på udfordringerne undervejs.

Vi håber, at OP VVS fremadrettet kan forbedre kommunikationen og kundeservicen, da selve håndværket i sidste ende er blevet udført, men forløbet har været meget udfordrende.

4. August 2025

Hej Kenneth
Tak for dit skriv..
Jeg syntes egentligt at vi to har haft en udmærket dialog undervejs, vi har hele tiden fulgt tidsplanen ifht. de andre håndværkere, monteret jeres egne indkøbte materialer, kom igen da der var leverings tid på nogle armaturer mm, vi har under hele projektet været fleksible og afleveret til tiden.
og ja, så har der været lidt knas med VP , som vi også fik løst , selv om det lå uden for vores fagområde.
Beklager hvis du syntes vi mangler kommunikation mm.. vi forsøger at gøre det så godt vi kan, men med dette skriv er der bestemt plads til forbedring
Det vil vi arbejde på..

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tak for dårlig service og høje priser

Tak for dårlig service og høje priser.
Mage til amatørfirma skal man lede længe efter.
Koster 800 ca for et varmelegeme på nettet, gav over 3000kr for den og ca 10 minutters arbejde.

Min nabo har ligeledes haft klamp på badeværelse. En anden fagmand opdager at arbejdet er udført direkte forkert og er målløs over deres arbejde som nu er endt med at blive fikset.

Vi giver OP VVS en chance til for- det kan da ik være rigtig. Måske vi tager fejl af dem? Måske vi har ramt dem uheldigt?
Det skulle vi så ikke have gjort, de glemmer aftaler og overholder ikke aftaler om dukke op, ringer ikke tilbage. De virker useriøse og som om der bare skal penge i kassen. Har heller ej efter 3 besøg stadig ikke løst vores problem med vand ud over det hele .

Normalt plejer jeg at kunne finde noget positivt hos de fleste. … det er ik tilfældet her .

1. Mai 2024

Antwort von OP VVS

Vi er så kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan ikke umiddelbart finde dig i systemet. Vil du være sød at skrive dit faktura nr, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I oktober 2022 fik vi udskiftet vores…

I oktober 2022 fik vi udskiftet vores gasfyr af OP VVS fra Skælskør. Aftrækket i skorstenen blev udskiftet, og i den forbindelse udførte firmaet arbejde på taget omkring skorstenen. Under arbejdet fik vvs’eren knækket en rygningsplade på taget og et hjørne af betonkanten på toppen af skorstenen - dog uden efterfølgende at gøre mig opmærksom på dette. (Jeg har billeder der dokumenterer skaden ikke var opstået før OP VVS var på taget).

Cirka 10 dage efter arbejdet var udført, opdagede jeg skaderne på taget. Jeg tog straks kontakt til OP VVS, som ville få en til at ringe tilbage og aftale besigtigelse af skaden. Men jeg hørte ikke noget. Dagen efter modtog jeg en mail om, at firmaet havde været på taget igen for selv at se på skaden. OP VVS havde fået vurderet skaden, og tilbød nu at erstatte halvdelen af den ødelagte rygningsplade, men intet på skorstenen. OP VVS frasagde sig det fulde erstatningsansvar, da de mente det ødelagte i forvejen var i for dårlig stand - selvom jeg ikke var gjort opmærksom på, at der var risiko for at der kunne opstå en skade.

Jeg er ikke enig i OP VVS’ måde at tage ansvar, men for at komme videre godtog jeg erstatningen og fremsendte mit kontonummer. Alternativt bad jeg dem anmelde skaden til deres forsikringsselskab. Men OP VVS ønsker formentlig selv at udbedre skaden - på den måde, at jeg skal indbetale den anden halvdel af prisen for udskiftning af rygningspladen til dem (hvilket jeg ikke ønsker). Det går jeg i hvert fald ud fra. For de svarer ikke længere på mine henvendelser.

Sikke en måde at behandle sine kunder på!

(Anmeldelsen er oprettet på trustpilot med OP VVS’ hjemmeside. Men opkobles til Egm Teknik, som ses at være opløst i 2016).

17. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr