Smil Med Østergaard Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk personale, høj faglighed og smittende godt humør. Det føles trygt fra start til slut, og meget professionelt med et glimt i øjet. Mine varmeste anbefalinger. Ole Knudsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun mødt imødekommende og "smilende" personale uanset hvilken afdeling jeg har været i undtagen på Mors, fra receptionen til tandlæge og assistent. Nu har jeg desværre måtte få proteser og f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I de seneste 16 år har jeg været behandlet af Martin Quist Olesen, og jeg vil komme til at savne ham, når han trækker sig tilbage for at dyrke sin hobby -badminton - som han er utrolig god til - sene... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Zahnarzt
  4. Kinderzahnarzt

Vom Unternehmen geschrieben

Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.

Hervorragend

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var hos June til et eftersyn

Var hos June til et eftersyn. Hun er omhyggelig med arbejdet, forklarer, hvad hun laver, og hvad jeg evt kan gøre bedre. Altsammen med et smil i øjet og en dejlig humor.

Hej Britta,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sørger selvfølgelig for, at de fine ord går videre til June og resten af personalet i Viborg.

Min tandplejer Line

Jeg har Line som tandplejer, hun er den sødeste og den mest nænsomme behandler jeg kan få
Hun får 100 ud af 10

27. November 2023

Hej Lene,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sørger selvfølgelig for at de fine ord går videre til Line.

Rådgivningen

Tandlægen havde tid til at rådgive mig

11. Dezember 2023

Hej Solveig,

Mange tak for de 5 stjerner. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Ordentlig behandling

Ordentlig behandling.
Retter op på egne fejl

23. November 2023

Hej Hanne,

Mange tak for de 4 stjerner. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling og ind til lovet tid

God behandling og ind i stolen til den berammede tid.
Er vældig tilfreds med Astrid og vil gene beholde hende som fast behandler! Glædelig jul!

24. November 2023

Hej Alex,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sørger selvfølgelig for at give de fine ord videre til Astrid.

Glædelig jul til dig også!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afslappende rammer i venterum .

Afslappende rammer i venterum .
Behandling til tid.
Sødt og lyttende personale.
Pause i behandlingen.

22. November 2023

Hej Elin,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og personale

Super god service og personale . Meget profesionelle tandlæger. 😉👍

17. Dezember 2023

Hej Henning,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

go bedhandling

utrolig go tandlæge kan varmt anbefales

Hej Klaus,

Mange tak for de fine ord. Vi er rigtig glade for at du synes vi er en god tandlæge.

God behandling

God behandling - fornuftig pris for tandarbejde.

24. November 2023

Hej Evald,

Stor imødekommenhed

Meget venligt løsningsorienteret personale

12. Dezember 2023

Hej Britta,

Mange tak for de 5 stjerner. Vi giver selvfølgelig de fine ord videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin sted god behandling samt for mig…

Fin sted god behandling samt for mig god tandtekniker eneste grund til ikke at få 5 stjerner er at hvis man vil bestille tid online køre det ikke for mig (måske for andre) samt at når man bestiller tid er det langt ud i fremtiden på grund af manglende tid ved behandler ellers ok tandlæge/tandplejer ligger også på førstepladsen angående pris i forhold til andre tandlæger i området

30. November 2023

Hej Gert,

Mange tak for din anmeldelse. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt i gang med vores online bookingsystem. Hvis det har interesse, må du rigtig gerne ringe til os.

Super kompetente tandlæger

Super kompetente tandlæger, og et serviceniveau udover hvad man forventer

5. Dezember 2023

Hej Søren,

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft Claus Traberg til tandlæge…

Jeg har haft Claus Traberg til tandlæge lige siden , han kom til Viborg. Claus er ikke kun en dygtig tandlæge; men et dejligt menneske at tale med.
Jeg vil endda sige/skrive, at der er vokset en venskab frem - stille roligt og fint.
Med venlig hilsen Kirsten Vestring.

8. Dezember 2023

Hej Kirsten,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi lader selvfølgelig de fine ord gå videre til Claus.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

JEG KU HULEN MIG MÆRKE DET.

FRISKE PIGER-MEEN BRUG HØREVÆRN PÅ OS DA JEG IKKE GIDER HØRE HVAD I TALER OM.

Hej Lars,

Mange tak for de 4 stjerner, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god og venlighed.

Rigtig god og venlig behandler hvor der er tid til patienten og i modtagelsen er der også stor venlighed, det sætter jeg stor pris på som kunde. vh. Viggo Elbæk

7. Dezember 2023

Hej Viggo,

Kundeservice

Altid en rigtig god kunde service....smilende og venlig personale

11. Dezember 2023

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Tandlæge skræk/protese

Jeg har rigtig meget tandlæge skræk, men de tager sig virkelig god tid til at forklare og spørger ind til om man er okay.
Jeg fik lavet en protese i Skive til overmunden og til trods for at jeg havde fået trukket 8 tænder ud, spiste jeg samme aften.
Jeg ville ønske jeg havde fået lavet min protese noget før.
5 stjerner hele vejen...

14. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Tommy,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken igen.

Smil med Østergaard

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr