Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Professionel og meget respektfuld behandling. De bedste og varmeste anbefalinger. Både tandlæge Martin og klinikassistenterne har været rigtig gode til at skabe ro og gode rammer for min behandling i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har kun mødt imødekommende og "smilende" personale uanset hvilken afdeling jeg har været i undtagen på Mors, fra receptionen til tandlæge og assistent. Nu har jeg desværre måtte få proteser og f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været ved tandlæge, Smil med Østergaard, i deres nye lokaler – og hold nu op, hvor er det nogle smukke og indbydende omgivelser. Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gør, a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Smil Med Østergaard
Det var en god oplevelse nænsomt og hurtigt

Antwort von Smil Med Østergaard
God service, og billigere end jeg regnede med!

Antwort von Smil Med Østergaard
Meget fin service og betjening. Kompetent og aftalt tid blev overholdt.

Antwort von Smil Med Østergaard
Utrolig dejligt personale, og en tandlæge som er god til at forklare hvad hun laver og hvorfor

Antwort von Smil Med Østergaard
Jeg har altid haft tandlægeskræk og grundet tandplejeren og min nye tandlæge er den så godt som væk. Så jeg er godt tilpas med at gå til tandlæge.

Antwort von Smil Med Østergaard
Spørg efter Line. Hun er simpelthen mega god :)

Antwort von Smil Med Østergaard
God behandling men trælst med al den elektroniske tilgang - parkering - ankomst - fabriksoplevelse

Antwort von Smil Med Østergaard
Fra det øjeblik jeg kom ind følte jeg mig tryk og godt tilpas. Sammen fandt vi den bedste løsning på problemet.
Rigtig god oplevelse for mig som har tandlæge skræk. Mange tak.

Antwort von Smil Med Østergaard
Undersøgelsen foregik stille og roligt,tiden blev overholdt

Antwort von Smil Med Østergaard
Altid en fornøjelse. Tak.

Antwort von Smil Med Østergaard
Virkelig sød, opmærksom og vejledende
Er så glad for mit skifte

Antwort von Smil Med Østergaard
Jeg har fået en tandlæge som jeg ønsker og blive hængende hos fremover. Kompetente ansatte og god atmosfære.

Antwort von Smil Med Østergaard
Har lige fået skiftet et par plumper fra sølv til plastik. Super professionel udført.

Antwort von Smil Med Østergaard
Både tandlæge Martin og klinikassistenterne har været rigtig gode til at skabe ro og gode rammer for min behandling ift. at få lavet en krone. Jeg har det stramt med at komme til tandlæge, men i deres hænder følte jeg mig meget tryg. Og gik derfra med et smil. Tak for et godt forløb og rigtig god behandling 👌

Antwort von Smil Med Østergaard
Der er en virkelig dejlig og rolig stemning, som gør, at jeg faktisk har lyst til at være der.
Både tandlægen og klinikassistenten var meget kompetente og førte mig trygt gennem hele undersøgelsen i et stille og roligt tempo. De var gode til at forklare, hvad de kunne se, og hvilke behandlingsmuligheder der er, hvilket gav mig en stor følelse af tryghed.
Jeg har aldrig været særlig glad for at gå til tandlæge, og det har bestemt ikke været min stærke side – men efter besøget i dag føles det meget mere overskueligt. Min nervøsitet er i hvert fald blevet gjort godt og grundigt til skamme og jeg tager derind igen i morgen 😊🦷
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

Antwort von Smil Med Østergaard
Selv om jeg hader tandlæger var det en positiv oplevelse. Utrolig behageligt personale som fik mig til at slappe af trods ubehaget🤩

Antwort von Smil Med Østergaard
Tak for i dag :-) dejligt at opleve den gode energi hos jer.

Antwort von Smil Med Østergaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.