Fantastisk personale, høj faglighed og smittende godt humør. Det føles trygt fra start til slut, og meget professionelt med et glimt i øjet. Mine varmeste anbefalinger. Ole Knudsen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik trukket 2 kindtænder ud med 1 uges mellemrum. Den sidste i dag. Min nye tandlæge er utrolig sød og omsorgsfuld, og klinikassistenten ligeså. De forklarede grundigt om fordele og ulemper ved at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har kun mødt imødekommende og "smilende" personale uanset hvilken afdeling jeg har været i undtagen på Mors, fra receptionen til tandlæge og assistent. Nu har jeg desværre måtte få proteser og f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I de seneste 16 år har jeg været behandlet af Martin Quist Olesen, og jeg vil komme til at savne ham, når han trækker sig tilbage for at dyrke sin hobby -badminton - som han er utrolig god til - sene... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Din tandlægeklinik, hvor kvalitet og omsorg går hånd i hånd. Med vores klinikker i Skive, Viborg, Frederiks og Nykøbing Mors er vi dedikerede til at levere den bedste tandpleje til vores patienter. Vores erfarne tandlæger og moderne udstyr sikrer, at du får den mest effektive og skånsomme behandling, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om det drejer sig om tandrensning, kosmetisk tandpleje eller akut bistand, kan du stole på Smil med Østergaard for at opnå et sundt og strålende smil. Din munds sundhed er vores fornemste prioritet, og vi glæder os til at tage hånd om dig og din families tandpleje.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
De laver tilsyneladende et godt stykke arbejde, men det er absolut den dyreste tandlæge jeg nogensinde har været hos. Jeg fik et shock efter første tandrensning. Normalt betalte jeg maks. 400,- for et eftersyn og en grundig tandrens hos min tidligere tandlæge på Falster, som gjorde et godt stykke arbejde. Denne gang blev det mere end 3 gange så dyrt hos Smil Med Østergaard. Når man, som i dette tilfælde, kalder en tandrens for paradentosebehandling, kan man åbenbart tage overpris for det, selvom man bruger samme tid på det. En uge tidligere havde jeg siddet i stolen for en undersøgelse og nogle røntgenbilleder, og det kostede mig +500,-. Det er i min verden priser, der rammer helt ved siden af skiven. Jeg må videre, og kommer ikke til at anbefale dem på min vej....Føj

Antwort von Smil Med Østergaard
Trods store smerter og panik hos mig, var alle omkring mig rolige, og får altid løst opgaven så skånsom som muligt for mig uden at gå på kompromis med kvaliteten af det de laver.

Antwort von Smil Med Østergaard
Jeg føler mig altid i trygge hænder hos jer, og går altid glad og tilfreds derfra. Meget kompetent personale, indbydende lokaler og god stemning👌🏻

Antwort von Smil Med Østergaard
Jeg har altid haft tandlægeskræk og synes ikke det rart at være til tandlæge. Dog efter jeg er begyndt hos jer, er min skræk blevet mindre, I er meget tålmodige og dygtige, jeg føler mig tryg under hele min behandling. Jeg vil helt klart forsætte hos jer🤩

Antwort von Smil Med Østergaard
Nem online tidsbestilling, tilgængeligheden på telefonen er overskueligt, venligt personale, dygtige faglige tandlæger og tandteknikere der vurder hvilken løsning der bedst.

10 år gammel sag – intet hørt i 9 år – nu får vi bare et afslag
Vi har haft en sag liggende i over 10 år. I 9 af de år har vi ikke hørt noget som helst fra dem. Ingen opdateringer, ingen kontakt, intet.
Og nu – efter al den ventetid – får vi blot besked om, at der ikke kan findes tider til os i fremtiden.
Det er dybt frustrerende og helt uacceptabelt, at en sag kan få lov at ligge i årevis uden opfølgning, for så bare at blive fejet væk med en besked, som efterlader os uden nogen løsning Det er da godt at der er andre tandlæger i området
Hvorfor ikke bare gøre tandbehandling færdig PS vi har betalt for det de havde starte på

Antwort von Smil Med Østergaard
Har lige siddet i telefonkø i en hel time :-(
De første 15 min. som nummer 2 i køen og de sidste 45 min. som nummer 1 i køen :-(
Har chattet med deres ubruglige robot og skrevet dem 3 emails for at finde ud af om der overhovedet var nogen i virksomheden overhovedet :-/
Ja, det var der så tilsyneladende ikke.. for ingen har aldrig svaret på hverken mails eller telefonen !!!
Amatørere som skider højt og flot på deres kunder, som de jo så må have SÅ rigeligt af, siden de er så komplet lige glade og ikke engang gider at indtale at de er taget på pinseferie ;-( ;-( ;-(

Antwort von Smil Med Østergaard
Kunne ikke hjælpe mig Har ingen tid til patienter!!!!!
Skifte til en anden tandlæge,og fik mid problemer løst.
Kigger kun på pengene!!

Antwort von Smil Med Østergaard
Helt igennem en god oplevelse hvor en brækket tand blev reddet og to fyldninger erstattet.

Antwort von Smil Med Østergaard
Jeg går hver 3. Måned hos Maiken Ansø, da jeg har en slimhindelidelse i munden.
Maiken er noget af det mest medfølende, sødeste og dygtigste menneske, som jeg har mødt. Hun er så rar, men absolut også konkret, vidende, oplysende og bestemt i sin behandling. Jeg har fuld tillid til, at jeg får den bedst tænkelige behandling. Stor tak herfra

Antwort von Smil Med Østergaard
Altid haft tandlægeskræk, det er I gode til, at takle. Så det bliver knap så slemt.

Antwort von Smil Med Østergaard
Vil du have verdens bedste tandlæge, så kan jeg på det varmeste anbefale tandlæge Nadia og hendes søde klinikassistent fra Bosnien 🦷🦷😊😊 lider normalt af tandlægeskræk, men den forsvandt med et, da jeg trådte ind til Nadia!
Hun er omsorgsfuld, meget dygtig og hyggelig!
Selvom boremaskinen var i sving, så mødte jeg intet ubehag eller smerte!
Så hvis du mangler en god tandlæge, så er det stedet🦷🦷🦷👌👌

Antwort von Smil Med Østergaard
Har været kunde ved SMØ i flere år, og har altid været glad for servicen, trods jeg godt vidste de var i den lidt dyre ende.
I efteråret tilbyder de en krone til omkring 18.000, og begrunder den høje pris med, de mener at jeg skal have foretaget en rodspids operation. Jeg synes det virker voldsomt, så går til flere andre, som vurderer det er der bestemt ikke behov for, og vil nærmest fraråde det, da det kan skabe problemer med bihuler.
Da jeg konfronterer SMØ med det, blir de meget korte i svarene, og smider nærmest bare på.
Jeg får efterfølgende lavet kronen i hobro til lige under 6.000

Antwort von Smil Med Østergaard
Har lige fået lavet ny overmundsprotese på klinikken i Skive. Meget omhyggelig og kompetent behandling, og en protese der passer perfekt😁

Antwort von Smil Med Østergaard
Fuldstændig, inkompetent tandlæge som sender regninger ud til tilfældige, betaler for en advokat. Efter jeres måde at behandle persondata på. Held og lykke frem over

Antwort von Smil Med Østergaard
Som altid en stille og rolig indgang til deres patienter. Hjælpsomme forklaringer ang. pleje og vedligeholdelse. Mega dejlig tandlæge.

Antwort von Smil Med Østergaard
Min nye tandplejer, Severin, var rigtig fantastisk og han brugte god tid til at lære mig lidt at kende.
Hilsen Susanne Dalberg

Ingen ventetid
God forklaring på hvad der skulle ske
Søde og smilende personale

Hej
Har lige været til tandlæge ved jer i Nykøbing Mors.
Jeg må bare sige at Gabriela og hendes makker, først Helen ( tror jeg ) og derefter Maria, er utrolig dygtige og behagelige, i skal have mange tak for god behandling.
Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg valgte jer.
Hilsen Kim B Hinge

Antwort von Smil Med Østergaard
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.