Vlak voordat ze overgingen heb ik mijn bestelling niet kunnen krijgen en zijn dus onbereikbaar.
Uit de vorige reviews blijkt dus, dat ik niet de enige ben. Extra betaald voor een versnelde verzending van 4-6 dagen, maar nu 12 dagen later, nog steeds niets ontvangen. Ik had de kaartjes dringe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tevreden al duurde het wel lang voordat hde bestelling binnen was , ruim een week Helaas ook door een vergissing twee maal de zelde bestelling gedaan hierop is niet gereageerd wat jammer was wan... Mehr ansehen
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smileprint. Ze leveren snel en zijn super goedkoop. Een klein dingetje. Ze hebben nog wel eens de neiging om niet gecentreerd te drukken (twee keer toe geh... Mehr ansehen
Über Smileprint
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Smileprint Kwaliteitsbelofte
Wij zeggen toe dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen te produceren. Dat is onze kwaliteitsbelofte. Onze belofte bestaat niet alleen uit de woorden; het gaat er om wat we doen en hoe wij het doen. Hoe we de naam Smileprint waarmaken.Producten
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Klantvriendelijk, makkelijk bestanden oploaden en goede kwaliteit!
Goed! Vind het niet erg om iets meer voor jullie te betalen (bijvoorbeeld ten opzichte van Vistaprint). Want krijg er een hoop service, kwaliteit en gemak voor terug.
Goeie service
goeie service en hulp, jammer dat de kaartjes schuin gesneden waren, nu is het weer lang wachten op nieuwe... da's wel een nadeel.
Beter dan de rest
Zelfs met de goedkoopste instellingen krijg je een zeer luxe kaartjes. Erg stijf karton, perfect drukwerk, kleurvast.
Prima geregeld
5 sterren hoor, zelfs tijdens de drukke feestdagen weer binnen een week geleverd.
snel, makkelijk maar slechte afwerking
Procedure gaat vlot. Kaartjes waren alleen slecht afgewerkt. Ronde hoekjes waren erg lelijk, niet netjes uitgesneden.
uitstekend
Erg tevreden over de vlotte afhandeling en correcte uitvoering
Zeer goed verloop en afhandeling.
Zeer goed opvolging en correcte timing. Het produkt werd juist en tijdig afgeleverd.
Outstanding
Shut up and PRINT!
Kaartjes weer maar eens beter dan het beste. Ook deze keer allemaal per 100 verpakt in perfecte tuppertjes. Wel, nog maar eens, opletten want de brief was weer gescheurd, deze keer wel in een speciale POST-zak gestopt waardoor alles prima en perfect is toegekomen.
En deze keer durfde ik zelfs het dubbel aantal te bestellen dan vorige keer! Op naar de volgende bestelling! :-)
Mooi drukwerk, goed en snel geleverd
Ben erg blij met de vele mogelijkheden om eigen ontwerp te gebruiken en te combineren met opties van Smileprint.
Drukwerk ziet er echt goed uit. Helemaal tevreden met het resultaat!
appeltje , eitje
kan niet anders zeggen alsdat het bestellen en samenstellen van je eigen visite kaartje bij smileprint erg makkelijk is en gaat.
Nix geen moeilijke omwegen en pdf downloaden maar gewoon klik klik en hup dat word hem.
Levering, kwaliteit prima, informatie over verzendkosten te laat in proces
Prima levering en kwaliteit, maar ik kreeg pas informatie over de (hoge!) bestelkosten toen ik mijn order al bijna had afgerond. Dat moet eerder in het bestelproces al duidelijk worden!
Uitstekend service
Binnen een kleine week had ik mijn bestelling al binnen.Vooral waardeer ik de ruime keuzes qua vormgeving en de bereikbaarheid van uw Klantenservice.
PERFECT EN SNEL GEREGELD
ZEER GOED GEREGELD ALLEMAAL, DUIDELIJKE SITE, DUIDELIJK EN SNEL ALLES TE BESTELLEN EN SNEL TE LEVEREN VOOR EEN GOEIE PRIJS.
Prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Eenvoudig om zelf je visitekaartje te ontwerpen.
Duidelijk, snel, en correct.
Opdracht prima uitgevoerd
Wij hebben visitekaartjes laten maken en dit is keurig volgens opdracht uitgevoerd.
Uitetskende snelle service
We bestellen al enkele jaren onze visitekaartjes bij smileprint en we zijn altijd zeer tevreden.
uitstekende klachtafhandeling
De eerste levering duurde meer dan een week, dit had ik sneller verwacht. Deze waren helaas niet goed gelukt. De (witte) voorkant had veel vlekken door de donker gekleurde achterkant. Na melding hiervan heb ik binnen enkele dagen nieuwe ontvangen met een extra laminatie. Deze zijn perfect.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.