Smileprint Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vlak voordat ze overgingen heb ik mijn bestelling niet kunnen krijgen en zijn dus onbereikbaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uit de vorige reviews blijkt dus, dat ik niet de enige ben. Extra betaald voor een versnelde verzending van 4-6 dagen, maar nu 12 dagen later, nog steeds niets ontvangen. Ik had de kaartjes dringe... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden al duurde het wel lang voordat hde bestelling binnen was , ruim een week Helaas ook door een vergissing twee maal de zelde bestelling gedaan hierop is niet gereageerd wat jammer was wan... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Smileprint. Ze leveren snel en zijn super goedkoop. Een klein dingetje. Ze hebben nog wel eens de neiging om niet gecentreerd te drukken (twee keer toe geh... Mehr ansehen

1. Druck- und Schildergeschäft

Über Smileprint

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Smileprint Kwaliteitsbelofte

Wij zeggen toe dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen te produceren. Dat is onze kwaliteitsbelofte. Onze belofte bestaat niet alleen uit de woorden; het gaat er om wat we doen en hoe wij het doen. Hoe we de naam Smileprint waarmaken.

Producten

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima kwaliteit

Heb eerst visitekaartjes en daarna flyers laten drukken door Smileprint.
De kwaliteit is prima en de levertijd redelijk.

20. August 2012

Ging altijd goed

Op 24 juli zijn mijn visitekaartjes verstuurd, zeggen ze. Ik heb nog niks gezien nu en heb in de voorwaarden gelezen dat pas na drie weken actie wordt ondernomen. Lekker dan, is mijn camping seizoen afgelopen.

Smileprint-Logo

Antwort von Smileprint

Beste Heer/Mevrouw,

Het spijt ons dat u uw kaarten nog niet heeft ontvangen, er is waarschijnlijk een fout gebeurt tijdens het transport. Wij zullen een gratis herdruk uitvoeren en uw zending zal spoedig arriveren.

Wij bevestigen uw adres door afzonderlijke e-mail

Zeer tevreden.

met Smileprint is het heel eenvoudig je eigen kaartjes te ontwerpen. Goedkoop en goed. De kwaliteit is mij enorm meegevallen. zeker omdat ik voor zwarte kaartjes gekozen heb. Ze zijn mooi egaal zwart. Ook vind ik het prettig dat ik tegen lage kosten een klein aantal kan bestellen. Ik kan het iedere kleine zelfstandige ondernemer aanraden.

Ziet er goed uit!

Goed product.
Verzending nam langer in beslag dan verwacht en dat is niet de eerste keer.
Het duurde 7 werkdagen en dat is dus meer dan 3-5 werkdagen, vermeld op de site.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Niet goed

Na 13 dagen nog geen zending ontvangen. Pas na 15 dagen kan er eventueel iets geregeld worden.

7. August 2012
Smileprint-Logo

Antwort von Smileprint

Het spijt ons dat u uw kaarten nog niet heeft ontvangen. Wij zullen een gratis herdruk uitvoeren en uw zending zal spoedig arriveren.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

goede kwaliteit maar trage bezorging

Ik heb visitekaartjes besteld op 27 juni, deze zijn pas 11 juli geleverd. Normaalgesproken gaat het overigens veel sneller en ben daar goed over te spreken. Dit keer wat minder.

16. Juli 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

goede kwaliteit maar wel een opmerking

Inmiddels heb ik twee orders geplaatst bij smile-print. De eerste was een visitekaartje met een witte rand rondom. Deze had ik in photoshop precies uitgekiend en gecheckt op de smile-printpagine. Groot was mijn teleurstelling toen bleek dat de witte randen niet overal even breed waren afgedrukt.
Bij de tweede bestelling heb ik de witte rand verwijderd. Nu geen problemen.
De aflevering was in beide gevallen keurig op tijd.

16. Juli 2012

Heel goed!

Ik ben heel blij met jullie als website. Geen onverwachte kosten erbij. Het is overzichtelijk en duidelijk. Daarbij ben ik blij dat ik niet meteen grote hoeveelheden hoef af te nemen.

14. Juli 2012

Verschrikkelijk bedrijf

Eind mei een aantal visitekaartjes besteld, toen die er na een week nog niet waren heb ik contact met ze opgenomen en kreeg ik te horen dat ze in het Verenigd Koninkrijk 2 dagen extra vakantie hadden waardoor het later op de post is gedaan...
Weer een week later nog steeds niks ontvangen dus weer contact opgenomen, nu kreeg ik te horen dat ze problemen met de post hadden en ik weer moest wachten.
Weer een week later opnieuw contact opgenomen, nu was het opeens kwijt en zou ik gratis nieuwe visitekaartjes krijgen.
Inmiddels is het alweer 2 maanden later en heb ik nog steeds helemaal niks ontvangen, kreeg net te horen dat ik mijn adres weer opnieuw moest bevestigen. Heb mijn geld terug gevraagd maar denk eerlijk gezegd niet dat dat gaat lukken, hun service is tot nu toe echt om te huilen, naast dat ze nogal kortaf zijn lopen ze volgens mij ook glashard te liegen. Ik raad iedereen af om hier te bestellen.

13. Juli 2012

Voldoende maar niet super

Goede en ruime design mogelijkheden. Redelijke prijs. Kwaliteit is redelijk maar lijkt meer op print dan drukwerk. Scherpe lijnen ontbreken. Bij standaardlevering is aflevering aan de trage kant. Prijs kwaliteit is redelijk, maar niet super.

25. Juni 2012

Smileprint is top!

Smileprint levert super kwaliteit voor een zéér scherpe prijs!
Ik raadt het dan ook iedereen aan om met drukwerk naar smileprint te gaan!

11. Juni 2012

Tekortschietende Serviceverlening

Ik heb op 29 mei een bestelling geplaatst (H1157Y). Hoewel ik op 1 juni bericht heb gekregen dat de bestelling verzonden was, is er tot nu toe niks geleverd. Op basis van de gestelde 3-5 dagen levertijd heb ik deze bestelling geplaatst, aangezien ik heb de visitekaartjes heel dringend nodig. Er wordt geen track&tracenummer meegegeven bij de bevestiging e-mail; ook is er geen Nederlands telefoonnummer beschikbaar om tijdens werkdagen te bereiken. Voor deze tijd een zeer primitieve manier van zaken doen, en allerzins een bijzonder tekortschietende serviceverlening.

10. Juni 2012

Prima!

Tot nog toe iedere bestelling (c.a. 5 bestelling) perfecte kwaliteit en netjes op tijd afgeleverd.

8. Juni 2012

Goed product nette levering

Toen na een lange wachttijd de visitekaartjes er nog niet waren bleken deze zoek te zijn, na contact zijn er anderen afgestuurd en deze zijn netjes bezorgd.
Tevreden over het resultaat van de visitekaartjes.

8. Juni 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr