Nye fodindlæg? Boycot Smallegade Fodterapi
I sidste uge fik jeg lavet et par individuelle fodindlæg til 1800,- kr. + forundersøgelse til 495,- kr. i Smallegade Fodterapi v/ Statsautoriseret Fodterapeut Ditte Damgaard.
Efter at have gået 700 meter, havde jeg så ondt i min knyst, at jeg måtte tage fodindlæggene ud af mine sko. Pt. har jeg stadigvæk smerter i knyst og forfod på 4. døgn.
Udover at de forårsagede direkte smerte og hævelse ved min knyst, så kunne jeg konstatere, at de slet ikke var limet ordentligt sammen. Jeg har i dag mandag d. 4. maj kontaktet Ditte Damgaard både telefonisk og på e-mail (hvor jeg vedlagde billedfiler af de 10 steder, hvor limningen var gået op) og gjort Ditte Damgaard opmærksom på, at da der både var tale om en konstruktionsfejl og en mangelfuld håndværksmæssig udførelse, så havde jeg ikke længere tilliden til hende, og at jeg derfor ønskede at få købet annulleret og pengene tilbage.
Ditte Damgaard har afvist at tilbagebetale mig mine penge for indlæggene.
Jeg vil derfor gerne advare andre patienter om, at I ikke skal tro på, hvad I læser på klinikkens hjemmeside, at “fremstilling af indlæg er et af klinikkens specialer”, for med baggrund i mine fodindlæg, så er det ganske enkelt falsk markedsføring - og jeg kan ikke anbefale Smallegade Fodterapi, Frederiksberg.
Joan