Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vores gamle bil blev hentet allerede samme dag, og vi fik en absolut fair pris. Penge blev overført ved afhentning. De sørgede for alt det praktiske med afmel... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fremragende service! Navnet Skrotnemt - er fuldstændigt korrekt, - de sørgede for alt i forhold til udfyldning af diverse formularer, etc. plus de gav den bedste pris for skrotpræmie af alle de... Mehr ansehen
5 stjerner ⭐️ Udfyldte deres kontaktformular fredag og blev kontaktet kort tid efter og aftalte med dem at min bil kunne hentes mandag. Skrotpræmien blev overført, da bilen blev hentet og de sørgede... Mehr ansehen
Super service, jeg udfyldte formularen på deres hjemmeside og blev ringet op kort tid efter, Vi aftalte afhentning afmelding og skrotnings attest det blev gjort samme dag og vupti havde penge på kon... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Skrot din bil trygt ,nemt og hurtigt og kom videre i teksten.
Kontaktinformationen
Dänemark
- www.skrotnemt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service
Super service, alt blev klaret hurtigt og nemt 👍🏻
Nemt at komme igennem
Nemt at komme igennem, hurtig og god service, smilende og god pris på skrot biler. Giver 5 stjerner 🌟
Lynhurtigt og nemt. Ordnede det hele. Super service....
Lynhurtige og nemt.
Det gik meget fint
Det gik meget fint , venlig og imødekommede .
Meget venlige gutter og hurtigt arbejde…
Meget venlige gutter og hurtigt arbejde uden problemer.
Fabelagtig service
Ringer kl. 15 og bil er afhentet kl. 18 og alt fungerede og penge modtaget - de får mine bedste anbefalinger..
Det her er stedet hvis du skal skrotte din bil!
Hvis du skal skrotte din bil og ikke ved hvor du skal gøre det, så er det her stedet. De har fuldstændig styr på hvad de laver. De udfører et meget professionelt stykke arbejde, og du er ikke i tvivl om at de tager godt hånd om at skrotte din bil. Deres medarbejdere har fokus på at give en god kundeoplevelse, og deres service er i top. Det går nemt og hurtigt at skrotte din bil her, uden at du selv skal tænke på noget. Jeg vil helt klart anbefale, at andre bruger dem når de skal skrotte deres bil. Det er ikke sidste gang at jeg bruger dem.
Fornemt fornemt fornemt
Super service og meget behagelig at…
Super service og meget behagelig at snakke med:-)
Super
Nemt. Overholder det vi aftalte, intet skjult, god service, fik pengene med det samme.
Bedste skrothandler i KBH
Bedste skrothandler i KBH. Kan klart anbefales. ✅
Top behandling og alt som aftalt
Helt sikkert Københavns bedste…
Helt sikkert Københavns bedste Autoophugger. De hentede min bil og jeg havde pengene samme dag. Fed service👍🏼
Rigtig god service
Rigtig god service i forbindelse med skrotning af bil. Meget venlig og imødekommende. Kan varmt anbefales.
Tusind tak for jeres hjælp med start…
Tusind tak for jeres hjælp med start m.m. hilsen Farmoren
Super sød og hjælpsom!!!!
Super sød og hjælpsom da jeg skulle skrote min bil.
Og ville have give dem 5 ⭐️ mere!!!
Min farmor var den som hente mig
Og så vil bilen ikke starte!
så skifte de lige batteri på farmors bil og så var vi køerne igen!!!
Super oplevelse
Super oplevelse, rigtig god betjening og møder mig en da på halvvejen så jeg kan kun anbefale skrotnemt til alle der skal skrotte biler
Fantastisk service
Fantastisk service. Bilen afhentet og afregnet som aftalt. Kan varmt anbefales.
Venlig og ærlig
Skrotnemt har betalt en lille sjat ud over skrotpræmien for min gamle Mitsubishi og det er jo meget dejligt. Hurtig, venlig og ubyrokratisk ekspediering. Pengene var fremme dagen efter. Kan varmt anbefales!
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.