Skrotnemt Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vores gamle bil blev hentet allerede samme dag, og vi fik en absolut fair pris. Penge blev overført ved afhentning. De sørgede for alt det praktiske med afmel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service! Navnet Skrotnemt - er fuldstændigt korrekt, - de sørgede for alt i forhold til udfyldning af diverse formularer, etc. plus de gav den bedste pris for skrotpræmie af alle de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner ⭐️ Udfyldte deres kontaktformular fredag og blev kontaktet kort tid efter og aftalte med dem at min bil kunne hentes mandag. Skrotpræmien blev overført, da bilen blev hentet og de sørgede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, jeg udfyldte formularen på deres hjemmeside og blev ringet op kort tid efter, Vi aftalte afhentning afmelding og skrotnings attest det blev gjort samme dag og vupti havde penge på kon... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Skrot din bil trygt ,nemt og hurtigt og kom videre i teksten.

Hervorragend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig betjening

Super god og hurtig betjening, ingen dikkedarer, og man føler ikke at man er nødt til at være på vagt for at blive snydt, som de forhenværende jeg havde ringet til!
Kan kun anbefales herfra!

10. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været nemt og behagligt fra…

Det har været nemt og behagligt fra første sekund vi havde kontakt ang skrot af min bil…. De har forstået hvad service betyder og de lever i den grad op til deres navn 😋👌

Jeg kan hele vejen igennem kun anbefale dem, hvor andre skrothandlere har været noget “tunge” at danse med 😬🤷🏼‍♂️

8. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skrotnemt lever op til sit navn

En meget positiv oplevelse at handle med Skrotnemt. Topprofessionel håndtering af hele processen med bortskaffelse af bil. Stor hjælpsomhed, venlighed og imødekommenhed. Jeg anbefaler varmt Skrotnemt.

5. November 2022

Anbefaler virkelig Skrotnemt

Anbefaler virkelig Skrotnemt. Har tidligere haft dårlige oplevelser med andre firmaer, men endelig en skrothandler man kan stole på. Afhentning super hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vil helt sikkert også bruge jer næste gang. 👍

3. Oktober 2022

Konge firma

Har lige fået hentet min bil, af det her firma her. Fordi den skulle på skrot.

Tre friske gutter dukkede op for at hente bilen. De gav så god service! De havde styr på alt det som de skulle. Både med at få bilen på fejeblad og praktiske.
Helt klart en anbefaling herfra 👌

20. September 2022

Det nemt

Det nemt!
Der følges op på henvendelser hurtigt og pengene straks overføres.
Super service 👍

13. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skrotnemt lever op til deres navn

Skrotnemt lever op til deres navn, og udbyder en sublim service. Aldrig har det været så let at få skrottet sin bil og få en god pengesum for det, som iøvrigt bliver straksoverført med det samme. Kan varmt anbefale skrotnemt.dk☺️

20. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skrotnemt.dk lever virkelig op til…

Skrotnemt.dk lever virkelig op til deres navn, fik en virkelig god service fra start til slut af skrotningen af min første bil var nervøs og spændt over processen men det hele gik nemt og smertefrit, beløbet fik jeg overført til min konto dagen efter skrotningen, super søde og flinke mennesker der hjælper dig fra start til slut med meget tålmodighed det bliver ikke mit sidste besøg en stor anbefaling herfra

5. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr