Super fin og hurtig service, de kom samme dag og jeg fik pengene ind på min konto 5min efter afhentning af bilen! Så alt i alt super tjeneste kommer klart til at anbefale dem videre!
Fuldstændig outstanding service. Og måske især også fordi en gammel halvforvirret mand som jeg, der nemt glemmer hvad der skal gøres og udfyldes. Blev "holdt i hånden" af "verdens sødeste dame", der... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale at bruge denne firma. En dag efter jeg kom i kontakt med skrotbilfanmark.dk er min bil nu afhentet ( af en utrolig venlig chauffør), og den aftalte beløb sat ind på min konto.... Mehr ansehen
Ringede og talte med en rigtig sød dame. Super hurtig service. De ordnede alt for mig, selvom at det var i min søns navn kunne det godt lade sig gøre da han stod ved siden af. Virkelig virkelig dejlig... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER Afhentning af skrotbil på din adresse. Afmelding af nummerplader – uden merbetaling. Overførsel af overskydende vægtafgift og grønne afgifter til din NemKonto. Vi er kendte for at tilbyde vores kunder en høj skrotpræmie, og i mange tilfælde kan vi udbetale din skrotpræmie kontant samme dag. Selvom vi er hurtige og effektive, går vi aldrig på kompromis med tryghed, dialog og service – en god sikkerhed for dig Ring NU HØJ SKROTPRÆMIE SKROT & BRUGTBIL OPKØBES GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER
Taastrup Hovedgade 23, 2630, Taastrup, Dänemark
- Skrotbildanmark@gmail.com
- www.skrotbildanmark.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtig god oplevelse og god service.
Købte en bil
Købte en bil, billigt og den var i god stand som de lovede og det hele gik smurt. God pris og service
Jeg fik hentet min bil
Jeg fik hentet min bil, var super tilfreds det hele gik som forventet, rigtig god service, ikke sidste gang jeg benytter dette firma
En fantastik oplevelse og hurtig…
En fantastik oplevelse og hurtig service med super flinke medarbejder.
slet anmeldelse + skrot er solgt videre
En tilføjelse.
Jeg fik et opkald fra virksomheden, om jeg ville være venlig at fjerne denne dårlige anmeldelse, da den kun kan skade deres firma og deres ry.
Men jeg sagde nej, da andre skal kunne læse om min oplevelse.
Nu har jeg så ydermere fundet ud af (info fra motorkontoret), at bilen er blevet solgt videre og er dermed ikke blevet skrottet som var ønsket. Men som den søde dame på motorkontoret sagde, så kan den forhåbentligt kun kører rundt til marts, da den skal til syn der.
God service og overholdte alt hvad der…
God service og overholdte alt hvad der blev aftalt telefonisk.
Super service, hurtigt og seriøst firma !
Jeg kontaktede firmaet efter kl 17 og fik med det samme aftalt en tid til afhentning af bil samme dag. Jeg aftalte, at de henter bilen næste dag kl 19 . På dagen jeg blev ringet op, og fik besked, at ( meget flinke ) Allan er på adressen om 20 minutter . Han ankom præcist efter de 20 minutter . Udover det at jeg fik omgående de 2200 kr i skrotpræmie som aftalt, de sørger også for at nummerpladerne bliver afmeldt . Jeg fandt firmaet på nettet, og det levet fuldt ud op til den service, de lover. Jeg kan varmt anbefale dette firma , samt tak fordi de sparede mig for alt det praktiske .

Antwort von skrotbildanmark.dk
Yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds! Det kunne ikke blive bedre.
FANTASTISK SERVICE!!
Jeg er meget tilfreds med skrotbildanmark og kan varmt anbefale virksomheden til andre.
JEg fik en hurtig og venlig service på mail og med en cirka vurdering af bilen ud fra vores korrespondence. En fantastisk service at virksomheden sender en ud gratis for at kigge på bilen og komme med et mere præcis bud. TUSINDE TAK til Dennis som ydede en professionel handel og gjorde det helt klart omkring handlen hvad der skulle foregår.
Tak for handlen og håber mange andre vil benytte denne virksomhed.
Fremragende og hurtig service.
Beholder 33 procent af skrotpræmien selv
På hjemmesiden skriver de ”du har ret til en skattefri skrotningsgodtgørelse på 2.200 kr.” og det var også uden forbehold aftalt telefonisk. Men ved afhentning er sagen en anden, så skal bilen pludselig vurderes. Fik spørgsmålet om alt fungerede, hvilket det gjorde - men intet svar på hvorfor det var vigtigt, når den skulle skrottes? I halvmørket hed det sig pludseligt, at motoren skam havde oliespild!!!(Besynderligt - den har ikke fået påfyldt olie i over et år, og der har intet spild været på parkeringspladsen) Men så var det lige pludselig meget besværligt, at få bilen skrottet, så jeg kunne kun få 1.500 kroner. 33 procent under aftalt pris – for dumt at acceptere - så lær af min fejl – hold dig væk.(ps. jeg afmeldte selv nummerplader efterfølgende)
Fik en fin pris for min bil
Fik en fin pris for min bil. Mere end andre skrothandlere.
De kommer og henter den i Århus uden meromkostning.
Indtil videre er jeg meget glad. Hvis afregistreringen af nummerpladen går ligesom de lover, så forbliver det på 5 stjerner :-)
falsk reklame
Falsk reklame / Ulovlig reklame
Der står på siden at de afhenter i hele Danmark, OGSÅ jylland. Men det vil de ikke, for der er alt for langt. Endvidere står der på siden at deres samarbejdspartner er SKAT. Der er ikke nogen skrotfirmaer som samarbejder med SKAT. Samtidig er logoet fra SKAT ikke et link, så man kan ikke stole på siden.
Falsk reklame
På deres hjemme står der, at de henter i hele Danmark, hvilket bare er falsk reklame. Jeg bor i Frederiksværk, omkring 45 min fra stedet, og de mener simpelthen ikke de har tid til at afhente min bil. Uanset hvilken dag.
god service
Helt igennem god og kanon service
Er meget tilfreds med den gode og flinke service jeg har fået
En enormt rar og flink fyr
Vil helt klart anbefale dem.
Bedste hilsner fra Rasmus Petersen København.
Forkert information på hjemmeside
På hjemmesiden står der højt og flot, "vi henter i hele landet"
Når man så ringer fra Odense, får man en fræk bemærkning som, "det gør vi altså ikke, det kan da ikke svare sig"
Det er da falsk markedsføring!
Fik afmeldt mine nummerplader med det samme
jeg fik en god pris og fik hentet min bil hurtigt, og jeg fik også taget et billede som minde :)
God pris, hurtig og korrekt afregning.
Gratis Afhentning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.