Super fin og hurtig service, de kom samme dag og jeg fik pengene ind på min konto 5min efter afhentning af bilen! Så alt i alt super tjeneste kommer klart til at anbefale dem videre!
Das sagen Bewerter
Fuldstændig outstanding service. Og måske især også fordi en gammel halvforvirret mand som jeg, der nemt glemmer hvad der skal gøres og udfyldes. Blev "holdt i hånden" af "verdens sødeste dame", der... Mehr ansehen
Jeg kan varmt anbefale at bruge denne firma. En dag efter jeg kom i kontakt med skrotbilfanmark.dk er min bil nu afhentet ( af en utrolig venlig chauffør), og den aftalte beløb sat ind på min konto.... Mehr ansehen
Ringede og talte med en rigtig sød dame. Super hurtig service. De ordnede alt for mig, selvom at det var i min søns navn kunne det godt lade sig gøre da han stod ved siden af. Virkelig virkelig dejlig... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER Afhentning af skrotbil på din adresse. Afmelding af nummerplader – uden merbetaling. Overførsel af overskydende vægtafgift og grønne afgifter til din NemKonto. Vi er kendte for at tilbyde vores kunder en høj skrotpræmie, og i mange tilfælde kan vi udbetale din skrotpræmie kontant samme dag. Selvom vi er hurtige og effektive, går vi aldrig på kompromis med tryghed, dialog og service – en god sikkerhed for dig Ring NU HØJ SKROTPRÆMIE SKROT & BRUGTBIL OPKØBES GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER
Kontaktinformationen
Taastrup Hovedgade 23, 2630, Taastrup, Dänemark
- Skrotbildanmark@gmail.com
- www.skrotbildanmark.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Rigtig god service og meget fornuftigt…
Rigtig god service og meget fornuftigt priser
Jeg havde for nylig den fornøjelse at…
Jeg havde for nylig den fornøjelse at skrotte min bil, og jeg kan ærligt sige, at det var en utrolig smidig og problemfri oplevelse. Fra start til slut blev jeg håndteret professionelt af skrotvirksomheden. De var venlige og hjælpsomme fra det øjeblik, jeg kontaktede dem.
Processen var hurtig og effektiv. De kom og hentede bilen på det aftalte tidspunkt, og papirarbejdet blev håndteret uden besvær. Det bedste ved det hele var, at jeg fik en fair pris for min gamle bil, som jeg ikke længere kunne bruge.
Jeg kan varmt anbefale at bruge denne skrotvirksomhed til alle, der står over for at skulle skrotte deres bil. De leverede en fantastisk service, og jeg er glad for, at jeg valgte dem til at hjælpe mig med at slippe af med min gamle bil.
Hurtigt service
Hurtigt service. Hentet bilen til en fin pris
Overholder ikke aftalt pris

Antwort von skrotbildanmark.dk
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til skrotbildanmark.dk, som jeg netop har returneret min skrotbil til. Fra det øjeblik jeg ankom, blev jeg mødt af en venlig og imødekommende medarbejder, som gjorde mig tryg og velkommen.
Processen med at returnere min bil var hurtig og effektiv, og personalet gjorde alt for at hjælpe mig igennem hvert trin. Jeg var især imponeret over deres hjælpsomhed og lydhørhed over for mine spørgsmål og bekymringer.
Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale skrotbildanmark.dk til alle, der søger professionel og pålidelig service. Jeg giver stedet fem stjerner ud af fem, og jeg vil helt sikkert overveje at bruge dem igen i fremtiden.
FANTASTISK SERVICE!
Fantastisk hjælp!
Sød kvinde som hjalp i en nødsituation, og fik hjulpet mig med det hele. Kan varmt anbefales, ville have givet mere end 5 stjerner hvis det var muligt.
Sød kvinde i røret
Sød kvinde i røret, utrolig hjælpsom klarede næsten alt for mig kan klart anbefales!
Rigtig søde og samarbejdsvilling
Rigtig søde og samarbejdsvilling. God service fik overført pengene med det samme, og alt gik som det skulle ☺️
(Nice doing business with you;) )
Super sød kvinde i røret, vi blev enig om en fornuftig pris, der gik 20-30min så var bilen på deres lad, efterfølgende straks-overførte den rare kvinde i telefonen pengene og vi sagde pænt farvel. Det ku simpelthen ikk blive bedre. Tak igen :)
Jeg havde booket en skrotning
Jeg havde booket en skrotning, men blev i sidste øjeblik nødt til at aflyse. Det tog Skrotbildanmark utroligt pænt. Hurtig, flot og meget venlig service! :-)
Super venlig og giver en god pris
Super venlig og giver en god pris, kun 👍👍👍 herfra.
Super dygtige
Super dygtige, venlig medarbejder
Behjælpelig med alt papir arbejde, hurtigt afhentning og hurtig afregning. .
Super god service herfra
Super service…
Super service…
De var hurtig og kom til den tid de havde lovet og det tog ca. 10-15 min
God og venlig hjælp hele vejen…
God og venlig hjælp gennem hele processen, både det administrative arbejde og den praktiske afhentning og den hurtige afregning.
Stor tak herfra.
Jeg modtog et utrolig fint skrottilbud…
Jeg modtog et utrolig fint skrottilbud på min defekte bil. Der var fin kommunikation, og under et døgn efter tilbuddet, blev bilen afhentet ved min bopæl på Sydsjælland. Kan kun anbefales
Hurtigt
Hurtigt, hjælpsomt og professionelt! Klar anbefaling herfra 👏
For en uge siden kørte jeg rundt i…
For en uge siden kørte jeg rundt i Taastrup med min veninde, vi så en stor plakat, hvor der stod “vi køber din bil” skiltet i butikken skrotbildanmark, derefter gik vi indenfor for at få en pris på vores bil. Vi kunne godt lide de penge, de tilbød os efter at have ramt vores Skoda. Desuden kunne vi ikke sige nej til en lækker tyrkisk kaffe, mens vi ventede på vurderingen. Vi vil gerne takke Deniz og isbileren, som behandlede os med et smil og bød på lækkerier.
Fremragende service
Fremragende service, solgte min bil til en lækker pris den blev afmeldt med det samme.
Super flinke medarbejdere! Tak for handlen :-)

Antwort von skrotbildanmark.dk
Fik solgt min Opel insignia til god…
Fik solgt min Opel insignia til god pris Mega godt service
Købte en Citroën C1
Købte en Citroën C1, utrolig flot og velholdt bil. Det var en rigtig oplevelse og service. Jeg siger tusind tak herfra:)

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.