Mine bedste anbefalinger får skoringen i Køge. Personalet er fagligt dygtige, har tillid,inparti, er forstående, har indsigt og er MEGET servicemindet. Der er en rigtig god stemning i butikken bland... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Sandalerne jeg gerne ville have, var der ikke i min størrelse, men de ville prøve at finde str. i en anden forretning. Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte reparere Ecco sko i str. 36, som viste sig at være for store, fik ekspedienten til at fonde en butik i nærheden der havdedem i 35, det er service
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer, at være glad for at handle i sko ringen i Køge . I torsdags var der ikke nogen kunder , da jeg var der ved 17 tiden. Der stod 3 ekspedienter i kassen. Ingen spurgte om de skulle hjælpe.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben

Brogade 17, 4600, Køge, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt og god service.
Liselotte

Absolut uengageret ekspeditrice i Skoringen Køge

Antwort von Skoringen - Køge
Jeg henvendte mig 3 gange . Blev hjulpet men da der var svaret på spørgsmålet. og jeg havde prøvet skoene var ekspedienten straks tilbage i rækken med de to andre kollegaer. Ikke spor imøde kommende . Også anden gang jeg prøvede sko ,var det så en af de andre ekspedienter i rækken der hjalp. En lille smule mere hjælpsom , men igen hirtigt tilbage i ekspidient rækken. Jeg fik faktisk en følelse af ,at jeg forstyrrede dem .

Antwort von Skoringen - Køge
Jeg fik en rigtig god betjening samt venlig medarbejder

Antwort von Skoringen - Køge
Bestilte et par støvler på nettet, som ikke sad godt.
De kostede kr. 700,- og så var jeg så heldig, at jeg havde fået en mail med en rabatkode på kr. 100,-.
Da jeg byttede støvlerne i Skoringen i Køge til et par støvler af samme mærke til kr. 750,- ja så var de 100 kr., som jeg lige havde sparet tabt, da ekspedienten sagde, at nu var rabatkode brugt, men der står jo ellers flot på hjemmesiden, at man kan bytte i butikken.
Fik ellers god og venlig service.
I den mail jeg har fået vedr. rabatten på kr. 100, kan jeg ikke læse nogen steder, at rabatten er tabt ved ombytning.
Der står rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
Og så står der gratis retur og ombytning i butik, meget misvisende😡

Antwort von Skoringen - Køge
Super god betjening og service.
Man følger sig velkommen hos Skoringen - Køge 👏
Hilsen Kent

Antwort von Skoringen - Køge
Altid venligt og hjælpsomt personale samt en godt udvalg af varer.

Antwort von Skoringen - Køge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.