Mine bedste anbefalinger får skoringen i Køge. Personalet er fagligt dygtige, har tillid,inparti, er forstående, har indsigt og er MEGET servicemindet. Der er en rigtig god stemning i butikken bland... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Sandalerne jeg gerne ville have, var der ikke i min størrelse, men de ville prøve at finde str. i en anden forretning. Det lykkedes, og 5 dage efter fik jeg en sms om at jeg kunne hente dem. Dejligt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi købte reparere Ecco sko i str. 36, som viste sig at være for store, fik ekspedienten til at fonde en butik i nærheden der havdedem i 35, det er service
Unternehmen hat geantwortet
Jeg plejer, at være glad for at handle i sko ringen i Køge . I torsdags var der ikke nogen kunder , da jeg var der ved 17 tiden. Der stod 3 ekspedienter i kassen. Ingen spurgte om de skulle hjælpe.... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben

Brogade 17, 4600, Køge, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Altid en god oplevelse at handle der. Meget hjælpsom og behagelig personale.

Antwort von Skoringen - Køge
Der var utrolig søde unge mennesker til at ekspedere. Stort udvalg af alle sko

Antwort von Skoringen - Køge
min kæreste og jeg købte sko og sokker, sokker i str. 46 - 48, da vi kom hjem målte jeg dem med et par nye i samme størrelse der var 4 cm forskel, så de har ikke være den str. der stod på pakken, vi kørte til forretningen men de ville ikke gøre noget ved det, så det er sidste gang jeg handler i skoringen, og jeg opfordre andre til at være påpasselige med hvad de køber der. Man kan komme af med penge og ikke få noget for dem

Antwort von Skoringen - Køge
Da jeg i mange år har handlet i Skoringen i Køge, gik jeg her ind, da jeg skulle bruge nye Ecco sandaler og Hush Puppies hjemmesko
De havde ingen af delene og kunne ikke skaffe dem hjem fra de butikker, som de samarbejdede med
Så måtte jeg hjem og bestille på nettet, selv om jeg helst vil handle og prøve i en fysisk butik
Jeg sagde også til dem, at de selv er skyld i, at folk handler på nettet. Jeg forsøger ellers altid at handle lokalt.
Jeg har fået begge dele efterfølgende og i løbet af få dage

Antwort von Skoringen - Køge
Venligt og meget hjælpsomt personale. Fik mine sko efter to dage. Professionelt

Antwort von Skoringen - Køge
venlig betjening fik byttet mit første køb uden problemer

Antwort von Skoringen - Køge
I slog børnenes dag stort op, men det var meget begrænset hvad der var af udvalg på den første dag. Så vi endte med at måtte give fuld pris på vinterstøvler. Så skulle man skulle måske ikke hype det så meget, når udvalget er så lille.

Antwort von Skoringen - Køge
Der er en rigtig god stemning i butikken blandt de ansatte. Samlet set en nærværende og dejlig oplevelse.
Vh Doris Lukowski

Antwort von Skoringen - Køge
Fik den mest fantastiske hjælp af en meget tålmodig ekspidient😊

Antwort von Skoringen - Køge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.