Hej! Jeg har lige fundet en fed hjemmeside med sko, gode priser. Min første ordre er allerede klaret og alt er gået super. Bestilling er nemt på hjemmesiden, ordrebekræftelse kommer hurtigt... Mehr ansehen
Varen næsten Ok. lille minus de to snørrebånd var med to forskellige længder, åbenbart noget man kan forvente når man køber en demo model. Henvente mig i butikken der ikke selv lå inde med passende sn... Mehr ansehen
Jeg ringede til butikken og spurgte om de kunne være behjælpelig med at bestille et par herresko hjem til min mand som han havde set i Malmø. Det var et par sko som butiikken ikke ellers havde i dere... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På skobutikken.dk kan du købe herresko, skopleje produkter, sko tilbehør og sokker. Her kan du købe Lloyd, Vagabond, Clarks, Playboy, Timberland.
Vimmelskaftet 42B, 1161, København K
- info@skobutikken.dk
- www.skobutikken.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
5-stjernet behandling :)
Bestilte et par støvler, de kom allerede næste dag og tilmed fragtfrit.
Kan simpelthen ikke gøres hurtigere eller bedre :)
korrekt og hurtig betjening
Bestilte varer lørdag og forventede forsinkelse på grund af weekend. Fik samme dag mail om at varer var pakket og afsendt. Modtog pakken tirsdagen efter. Dejligt for os, da min søn, som skulle bruge fodtøjet manglede det, men hader at gå i butikker.
5 stjerner til skobutikken.dk for en fin hjemmeside, sikker betaling og hurtig levering.
Sko uden numre!
De passede bare, og så endda til den helt rigtige pris. Det må prøves igen ;o
Super !
To par sko læster. Hurtig og upåklagelig levering. Godt og overskuelig web site. Jeg vil gerne stå ind for en fem-stjernet anbefaling. Tak til Skobutikken for den god service !
Levering som forventet
Skobutikken leverer til tiden og man får den forventede vare, det er underligt at en vare er prismærket lavere end den bliver solgt for på nettet , difference var 79- kr.
Lloyd Herresko - Købt i onlineshop - 5 stjerner
Pris, Service og hurtig levering til højeste karakter. Kan kun anbefale at handle i butikken. Har også handlet i butikken i Jorcks Passage.
Fem stjerner
Jeg har købt et par herresko mrk. Clark, som vi er meget tilfredse med, hurtig levering. Jeg var meget tilfreds med leveringen 5 stjerner, da jeg også troede, at skoene kun kunne købes i England.
Lilly Pedersen
Lutter "roser"
Købte et par Timberland støvler (40160) på nettet hos:
Skobutikken.dk
C/O Hr.Sko
Jorcks Passage
Vimmelskaftet 42 B
1161 København K
Allerede dagen efter (jeg bestilte om aftenen), blev støvlerne sendt til min søn´s adresse, som jeg havde bedt om og en mail til mig, at de var afsendt og info om, hvordan jeg skulle forholde mig, hvis jeg fortrød købet.
Jeg kan ihvertfald varmt anbefale andre, at handle dér, da servicen er i top.
Susanne De Feo
Super hurtig ekspedition
Nemt og hurtigt, ca 10% under butiksprisen
Hurtig lervering!
Jeg bestilte et par sko en torsdag, og fredagen efter var de her, det kalder jeg hurtig levering og god service!
Og fremragende kvaliteter de har!
skobutikken.dk 5 stjerner, sko, Hurtig tilbagemelding selvom varen var i rest ordre.
Let og enkel bestilling og hurtig levering
Jeg købte et par Lloyd støvletter hos skobutikken.dk
støvletterne var udsolgt i Århus, men efter en googlesøgning fandt jeg skobutikken.dk og 2 dage senere havde jeg mine støvletter.
meget tilfreds med varen
utrolig hurtig levering af varen , kan kun anbefale at købe sine sko her
Super.
Godt udvalg, og super hurtig levering - kan kun anbefales herfra..
Køb af sko hos skobutikken.dk
Jeg bestilte et par sko tidligt tirsdag morgen. Allerede en time senere ringede en ekspidient fra skobutikken.dk og informerede om at skoen desværre ikke var hjemme. Hun fortalte om nogle andre modeller, som jeg derefter oprettede en ny ordre på. Skoene blev afsendt samme dag, og jeg havde dem dagen efter.
Meget tilfreds med forløbet!
Upåklagelig levering og overskuelig bestilling
Prof. og gnidlingsløst
Jeg giver fem stjerner
Jeg har købt Lloyd sko model Larsson.
Blev leveret med postvæsenet dagen efter bestilling over nettet.
Har også fået byttet og returneret sko. Betjeningen er helt i top, professionel, venlig og smilende.
Perfekt
Har fået leveret et par Lloyd sko fra skobutikken.dk. Det var en kollektionsmodel til en fordelagtig pris. Lynhurtig levering. Alt perfekt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.