Det har været et fint forløb og en fornøjelse at rådføre mig med både sælger (Lucian) og designer (Alexander). Inden man går i gang er det nok vigtigt at man selv har en klar ide om "look", outl... Mehr ansehen
Skandiaweb
Scandiaweb henvendte sig selv og tilbød gratis opsætning af hjemmeside. Helt gratis var det dog ikke, da vi skulle betale hosting i 2 år. Vi tog alligevel chancen og er blevet meget tilfredse med hjem... Mehr ansehen
Efter en rigtig dårlig start første gang, vi fik lavet hjemmeside,besøget vores konsulent Pia Bach Thomsen os, og vi forklarede hende vores oplevelse med Scandiaweb, hvorefter der blevet taget hå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har haft et super godt samarbejde med webdesigner [navn] og account manager [navn] om vores kampagnesite. Forløbet har været lidt tidspresset, men vi har fået hjemmesiden som lovet og [navn] har v... Mehr ansehen
Ingen slinger i valsen
Jeg har netop fået færdiggjort min hjemmeside, og jeg kun sige, det har været en fornøjelse af at have Morten Falslund som webdesigner. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og samarbejdet. Det var nok en god idé, Morten startede ud med en uges ferie, for hans tålmodighed har sikkert været sat på en prøve. Nu har han overladt mig til support-afdelingens kyndige hænder. Så må vi se, om deres tålmodighed rækker lige så langt.
Kompetent og behagelig betjening.
Vi har lige fået lavet vores hjemmeside og har været glade for samarbejdet med Malte Hølledig/Skandiaweb, som har været designer på projektet. De rettelser der har været er blevet foretaget hurtigt og effektivt og samtidig har der igennem hele processen altid været en behagelig betjening :-)
Fornuftig
Ikke nogen problemer foreløbig alt er forløbet som lover priserne holdet vil dog gerne sælge tillægs produkter men hvem vil ikke det
Kompetent og behagelig betjening
Vi har netop fået moderniseret vores hjemmeside og det har været en meget smidig og positiv oplevelse.
Flot hjemmeside og øget omsætning.
Jeg har fået lavet min flotte nye hjemmeside hos Skandiaweb, og jeg er vildt glad for den.... Morten var designeren og det har været et super godt samarbejde lige fra starten... Set i bakspejlet skulle jeg have fået lave en flot, indbydende og professionel hjemmeside for længe siden :-)
Stor tak for suverænt samarbejde med Christopher Parsow!
Vi har fået en hjemmeside, der har krævet lidt mere en standard - og selv til allersidst, har Christopher Parsow, der har været designer på den i den sidste fase været hurtig til at lave justeringer, tålmodig til at forklare funktionaliteter ifm overdragelse - og fleksibel til det yderste med de allersidste ændringer, nu hvor vi går i luften. En fleksibilitet vi har skattet højt, fordi det har medvirket til at vi sætter en side 'on air' som vi kan være tilfredse med! Stor tak og taknemmelighed til Christopher!
Helt fantastisk og eminent service fra Mikkel B
Jeg har nu været kunde hos Skandiaweb i 12 md. og har været det man nok kalder en krævnede kunde. Jeg har ikke kunne finde ud af hvordan min side skulle opbygges og har bedt dem rette siden mange mange gange. Hver eneste gang har Mikkel taget telefonen med et smil og lyn hurtigt lavet de rettelser jeg måtte have haft. Min side er nu perfekt! Der er ikke noget tidspunkt hvor jeg har været utilfreds med Mikkel og der er ikke noget tidspunkt hvor han har ramt ved siden af. Alt hvad Mikkel har lavet for mig på begge mine hjemmesider er SPOT ON! Jeg kan kun give mine aller bedste anbefalinger og glæder mig til et langt samarbejde med Skandiaweb og i særdeleshed med Mikkel. Man skal huske: Et smil i telefonen og hurtig service kan gøre hele forskellen.
rigtig god kommunikation
Jeg har været rigtig glad for skandiaweb. Rasmus som har solgt produktet har været rigtig sød til at følge op på tingene, og har jævnligt ringet for at høre om jeg er tilfreds. Morten som designer min side, er jeg mere end meget tilfreds med. Han er meget nem at tale med, reagerer altid lynhurtigt på mine henvendelser, og er meget handlekraftig og initiativrig, i forhold til selv at gå i gang. Når jeg har haft tvivler eller problemer, har jeg ringet til firmaet, hvor jeg hver gang møder stor venlighed og god service. Det er bare super! Jeg håber at vores samarbejde må blive ved med at være frugtbart og positivt!
Majse, 7 senses
Få alting på skrift med denne virksomhed. P.s. Deres priser er sindsygt høje.
Min stedfars virksomhed blev kontaktet af denne virksomhed, som ville sende en konsulent ud for at introducere deres koncept. Dette tilbud accepterede han desværre. Vi blev mødt at en meget agressiv sælger som havde et slagtilbud, hvor vi kunne være referencekunde til en særlig fordelagtigt pris, hagen var bare at vi skulle acceptere med det samme, ikke senere på dagen men lige med det samme. Da vi begge åbenbart var rimelig blåøjet og faldt for alle de fine argumenter, sagde vi ja til tilbuddet med visse betingelser. Normalt binder man sig for 3 år, men vi sagde til sælgeren at vi kun ville binde os for et 1 år. Dette blev også fint skrevet ind i vores kopi af kontrakten med en kuglepen, og sælgeren sagde meget kraftigt at hun ville skrive det i deres system. Desværre fik hun bare aldrig underskrevet vores kopi af kontrakten.
Hjemmesiden blev lavet rigtig flot, men det var ikke noget som var yderst prangede og slet ikke til den pris på 5.075,00 kr. Det var en simpel side med 4 undersider og en kontaktformular, noget som jeg selv kunne sætte op på 2 timer har jeg erfaret.
Da vi efter et års tid havde evalueret vores nytte af hjemmesiden, besluttede vi os for ikke at forlænge, idet vores nye kunder oftest fandt os gennem tidligere kunder. Da vi skrev til Skandiaweb omkring vores beslutning var tonen en helt anden. Sælgeren havde aldrig nogensinde skrevet om vores forbehold i deres system, og eftersom vi ikke havde en underskrevet kontrakt med ændringerne mente de ikke vi havde noget juridisk grundlag til at opsige kontrakten.
Efter megen kommunikation frem og tilbage med en yderst ikke imødekommende debitorbogholder fik vi et tilbud om at aftalen blev forkortet med et år således vi kun hæftede for 2 år. Da vi ikke havde særlige gode beviser, og skandiaweb havde en underskrevet kontrakt, hvori deres oprindelige oplæg var uændret besluttede vi os for at betale for at få sagen ud af verden.
Nu her hvor det ekstra år skulle til at udløbe, havde de sgu frækheden til at ringe og høre om vi ville forlængere. Jeg svarede dog pænt at de kunne sende et tilbud, som jeg så kunne ignore. Der var ingen grund til at svine en person til som ikke havde noget med sagen at gøre.
Til andre som skal have en simpel hjemmeside, så lade vær med at brug skandiaweb, brug i stedet en freelancer til at designe og opsætte jeres egen hjemmeside som i selv hoster. Hosting kan gøres for 29 kr per måned + 45 kr årligt til DK-hostmaster. En årlig besparelse på 70 kr. Freelancere kan helt sikkert også fås billigere end 1.999 som skandiaweb koster. Skandiaweb udnytter at almindelige mennesker ikke ved hvor billigt tingene kan gøres.
Hvis jeg skal sige noget positivt så må det være at personen som satte hjemmesiden op, var ekstremt venlig og meget serviceminded. Men deres salgsafdeling er sgu rådden.
Det er bare gået som smurt.
Jeg må sige at selv om jeg ind imellem har været svær at få fat i, så har Morten haft en venvittig god tålmodighed med mig. Han har hele vejen igennem kørt det hele meget proffessionelt og jeg kan på ingen måde klage over behandlingen.
Slut resultatet er også blevet det beste vi har haft til dato i firmaets historie og vi takker mange gange og henviser meget gerne andre til Skandiaweb.
Brian Lang Petersen
DPA Fireworks ApS
Vi er super tilfredse!
Jeg skriver her fordi folk normalt kun kommer til tasterne når de er utilfredse.
Vi er ovenud tilfreds med deres arbejde og håndtering af en noget svær opgave.
Har været i kontakt med samme mand, Christopher, fra start til slut.
Kan klart anbefales, også selvom man ikke ønsker en standart løsning.
Vh. Michael Jensen
QUIKO SKANDINAVIEN
Et velfungerende samarbejde
En tak til Christopher Parsow for et rigtig godt samarbejde. Klar og let forståelig kommunikation og hurtig handling på mine ideer og ønsker.
En god oplevelse
Vi har i fællesskab fundet en god løsning,tak for det.
Hilsen
Kjeld Mechlenburg
Allinge
godt samarbejde
Et godt samarbejde og en god service. Designer har været god til at lytte tll vores forslag og til at føre dem ud i livet.
Pletskud
Westergaard Landhandel lavede en aftale om etablering af en hjemmeside. Hjemmesiden er ramt meget præcis efter hvad vi havde i tankerne.
Vi havde en god dialog med designeren som fulgte godt op på vores henvendelser.
vi har ingen forbehold i forhold til at anbefale skandiaweb til andre
Tillid fra Dag 1
Hej jeg har følt mig 100% i gode hænder fra det, første møde med Skandiaweb og jeg fornemmer der er en rød tråd gennem dialog mellem de enkelte medarbejder der gir et personlig præg og ånd når man bliver kontaktet af de enkelte medarbejder.
Jeg ser frem til et godt samarbejde fremover
Tak Kh. Klaus Krag
Solitkon Gilleleje EL- med omtanke og dialog
En super flot hjemmeside som er et resultat af god kommunikation.
Jeg har haft et godt samarbejde med en fast kontaktperson hos Skandiaweb. Jeg har en masse krav om design, førstegangsindtryk og brugervenlighed. Ved fælles input er der kommet en meget flot hjemmeside som opfylder mine krav til fulde. Jeg ser frem til yderligere samarbejde og herigennem konstruktiv respons fra min faste kontakt og hans medhjælper.
Ting kan blive bedre og det er de blevet.......
Min hjemmeside hos Skandiaweb kører nu endelig som den skal. Der var nogle problemer med indkøringen, men jeg må indrømme at mine kritikpunkter er blevet hørt om jeg er nu godt tilfreds med min hjemmeside og den service jeg modtager. Min side bliver opdateret hurtigt og sådan som jeg gerne vil have det, så jeg vil øge min 2 stjerner til 4 stjerner - grunden til det ikke bliver 5 stjerner er at min kontrakt løber fra marts til marts men allerede den 2. januar forfalder betalingen - 3 måneder for tidligt - hmm - det kan også gøres bedre, men der er jo ikke ret meget der er perfekt :-)
Topkarakter
Vi har lige fået lavet en ny hjemmeside og må sige, at samarbejdet med Skandiaweb har været helt i orden fra dag 1 - også selvom vi måske ikke hele vejen har været enige om udseendet, men de lytter til hvad kunden har af ønsker. Vi har gennem forløbet kun skulle have kontakt til en person og det har lettet samarbejdet en hel del. Bare det at man ved, hvem man skal kontakte, er en lettelse. Vi ser i hvert fald frem til samarbejdet i årene fremover - det kan kun blive godt.
Super service og hjemmeside
Jeg var skeptisk i starten, da jeg blev kontaktet via telefon af en sælger fra Skandiaweb, da jeg syntes sælger havde en lidt træls attitude. Men da dagen for mødet oprandt, og den sælger jeg havde snakket med via telefon ikke kunne komme, havde jeg i stedet et super møde med en anden sælger. Der er ikke blevet lovet noget som de ikke har kunne holde efterfølgende hvilket jeg ser som super positivt.
Designeren har løst opgaven til helt efter mine ønsker og ramte rimelig præcist ud fra de samtaler vi havde sammen. Han var super god til, at spørge ind og rette til efterhånden som vi kom frem i processen. Et plus til den kære designer er også, at han var utrolig behagelig at tale med. Så jeg nu står med en hjemmesiden jeg er super glad for og som leverer det budskab jeg gerne vil sende til kunderne.
Efterfølgende har jeg skulle gøre brug af deres support og det har også gået helt perfekt, hvilket jeg også forventer når man ligger en god klat penge for sin hjemmesiden og support.
Så alt i alt er Horsens Murerfirma en super tilfreds kunde som har fået den ønskede vare.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.